İşte ben de boyleyım. Bir kere bile arkamı donup yuruyuse bıle gıtmedım daha gıdemedim haksızlık yapmıs olurum gibi geldi. Komsularım bile sana acıyoruz dediler cocuk için kendini harap ediyorsun dedıler. Annem sen calıssan senın cocuguna kımse bakmaz onu verme bunu yedirme onu oynat bunu oku kımse yapmaz diyor. Bakıcılar bu kadar nazlamazmıs.Boyle cocuk buyumezmıs. Tum cabam cocugum buyudugunde ıyıkı benim annem sensin desin diye. Ama cevremde sorsan bu emeklerımı hatırlamıcak bıle.Zaten psikolojim bozulmaya yatkın bir de boyle seylerle laflarla ugrasıyorum.Allah sabır versin hepimize guc versin
Biraz rahat olmak en doğrusu ama elde olmuyor çoğu zaman ben elimden geldikçe bu huyumu yenmeye çalışıyorum yürüyüşler kız arkadaşlarımla kahvaltıya gidiyorum ama beynim hep evde ne olduğunu anlamadan evde buluyorum kendimi, eşim kusursuz bakıyor oğullarimiza ve çocuklar büyüyor kendimi unutmak beni yıpratıyor...Sağlık olsun diyelim bu yaştan sonra karakter değiştirmek zor...
Çevredekilerin lafı sözü bitmez takma kafaya, zor evet iki küçük bebek ama onlar büyütecek değil ya banada, büyük oğlum dört buçuk yaşındaydı hamile olduğumu duyan, bir ilk okula başlasa iyi olurdu bebek gelince abiye ilgi azalacak büyüğün çocukluğunu yaşayamayacak vsss çene çene bitmedi laf söz, geçti gitti zor günler bosverr su akar yolunu bulur çok değil 2 sene sonra rahata erersin sende.
eşim bana dokununca kıvanç itiyo elini. diyo bak hele sıpaya dokundurtmuyor. diyorum yakıbda yataktanda atarız seni. yaparsız analı oğullu diyor :)[/QU
Kaan da babası bana yaklaştığında saçını basını yüzünü yoluyor vuruyor babasına eşimde son zamanlarda iyice sana düştü diyor. Bilinçlendikce anneci oluyorlar
Acildeyiz kızlar.
Gece 4 ve 6 da kaka yaptı. 4te 38.5 ateşi gördük üstünü incelttik ama düşmedi. Sabah duş aldırdık yine düşmedi. Şimdi kan tahlili verdik kaka için bekliyoruz.
cuytherock
, Fineas
, yesoka90
kuzulara acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda atlatırlar.
Antibiyotik konusunda bence de hemen verilmemeli mantıken ancak sanki uzun süren yüksek ateş ve ishal gibi durumlarda ben biraz paniğe kapılıp doktor tavsiyesine hemen uyardım gibi geliyor. Söz konusu kuzular olunca inisiyatif kullanmak çok zor geliyor bana. Sanırım bu konularda tecrübesiz olmak da endişemi arttırıyor. Kuzular hiç hasta olmadan büyüseler keşke yaaa...
liliyaa
merakla ve heyecanla okudum senin mesajlarını hadi hadi gelmiş olsun diyerek içimden güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Bence karşı karşıya geldiğinizde bu düşünceler uçup gidecek...
Fineascuytherockyesoka90
Çok geçmiş olsun kızlar , Allah tez zamanda şifa versin.. @nisandeniz hepimiz aynıyız canım İnan ki yanlız değilsin , doğduğundan beri biz hiç düzen tutturamadık maksimum 3 hafta düzenli olduğunu bilirim ya atak ya diş ya meme krizleri bir şekilde mahvetti uykuyu dün gece 1de uyudu Ali de, aslında 9 da uyumuştu 9buçukta bir fırladı yataktan duracell pili gibi 1e kadar çığlıklar oyunlar hiç durmadı 1de uykuya geçtiğinde de sürekli uyanıp meme istedi.. Bugün de öğle uykusunu uzattı da uzattı bende o arada fırsat bu fırsat e okul işlerini bitirdim üstüne artan zamanda da burda takılıyorum :)))
Biraz rahat olmak en doğrusu ama elde olmuyor çoğu zaman ben elimden geldikçe bu huyumu yenmeye çalışıyorum yürüyüşler kız arkadaşlarımla kahvaltıya gidiyorum ama beynim hep evde ne olduğunu anlamadan evde buluyorum kendimi, eşim kusursuz bakıyor oğullarimiza ve çocuklar büyüyor kendimi unutmak beni yıpratıyor...Sağlık olsun diyelim bu yaştan sonra karakter değiştirmek zor...
Çevredekilerin lafı sözü bitmez takma kafaya, zor evet iki küçük bebek ama onlar büyütecek değil ya banada, büyük oğlum dört buçuk yaşındaydı hamile olduğumu duyan, bir ilk okula başlasa iyi olurdu bebek gelince abiye ilgi azalacak büyüğün çocukluğunu yaşayamayacak vsss çene çene bitmedi laf söz, geçti gitti zor günler bosverr su akar yolunu bulur çok değil 2 sene sonra rahata erersin sende.
domestic
canım senin bu iniş çıkışlar bence tamamen hamilelik hormonlarından kaynaklanıyor ve bence çok normal. Etrafa hiç aldırma ve eğer başka çocuk düşünmüyorsan son hamileliğinin tadını çıkarmaya bak derim bazen kızımın karnımda tepindiği günleri özlüyorum ben
domestic
canım senin bu iniş çıkışlar bence tamamen hamilelik hormonlarından kaynaklanıyor ve bence çok normal. Etrafa hiç aldırma ve eğer başka çocuk düşünmüyorsan son hamileliğinin tadını çıkarmaya bak derim bazen kızımın karnımda tepindiği günleri özlüyorum ben
Buyuk konusmayayım ama son :) İnşallah hamileliktendir ve biran once gecer. Kızımda kanamalar erken dogum rıskı dusuk tehdıtı bayılmalar falan ne varsa yasadım ama o daha kolaydı ve gercekten hayatımın en guzel gunlerıydı. İnşallah tez zamanda bu hamileliğim de guzellesır:)
mercimek_16
,jenny48
,yesoka90
,Deniziminannesi
saolun kızlar bu kreşin ilk senesi böyle,oğlumda da çok fenaydı 3 gün aralıklarla hasta oluyodu.kızımı da hem okul hem diş çok yıprattı.aman ocaklardan ırak olsun bu hastalıklar.
İshalde 10. gün ateş 20 saat oldu. Ateş (tüm gün) fitil dolven calpol vermeme rağmen hala 38.2. Eşim doktorun önerdiği ilacı almaya gitmiş. Reçete mevzusu aklımıza gelmedi hiç. Eczane vermemiş tabi. Doktoru aramışlar reçete yollaması için. Doktor tahlillerde çok önemli birşey görünmüyor ama (biogaia kullanıyorduk) 10-11 gün geçmeyen ishal, kilo kaybı normal değil. Antibiyotiğe başlayın kültür sonuçları çıkınca tahlilleri tekrarlayalım demiş. Zaten saat geç oldu sabah düzelmezse başlıyorum ben. Çocuk kuş kadar kaldı.
Doktorda arada kalmış sanki,çnkü wbc düşük crp yüksek mono normal( virallerde genellikle yükselir) antbyotik baslıcaksan maflor damlayı da ver unutma cnm.ORS hazırlasan da damla damla da olsa içse.1 lt kaynamış soğumuş suya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz.mineral dengesi için cnm bu.portakal suyu da ekleyeblrsin tat verir tiksinmez.geçsin gitsin inşallah
Evet ya neden karı koca ayrılıyor onu da anlamış değilim aman adam işe gidiyormuş uyanmasınmış neyin duyarının peşindeyiz dimi :) ben anaysam o baba tabi ki uyumıcak herşeyin bir bedeli var :) çok haklısınö
Biz ayrılmamıştık allaha şükür. Annemlerle aynı sitede olduğumuz halde kv kp ve eşimin ananesi sagolsunlar doğumda bir geldiler 1 hafta başımdaydılar. Onlar bizde olunca kendi annem gelemedi yanıma. Böyle şeylerin emri vaki yapilmasi yerine yerine sorulması taraftariyim. O zaman bir bunalıma girmiştim zaten birde odaları ayirsalardi ortalığı fena karistirirdim lohusa sendromu ile
İshalde 10. gün ateş 20 saat oldu. Ateş (tüm gün) fitil dolven calpol vermeme rağmen hala 38.2. Eşim doktorun önerdiği ilacı almaya gitmiş. Reçete mevzusu aklımıza gelmedi hiç. Eczane vermemiş tabi. Doktoru aramışlar reçete yollaması için. Doktor tahlillerde çok önemli birşey görünmüyor ama (biogaia kullanıyorduk) 10-11 gün geçmeyen ishal, kilo kaybı normal değil. Antibiyotiğe başlayın kültür sonuçları çıkınca tahlilleri tekrarlayalım demiş. Zaten saat geç oldu sabah düzelmezse başlıyorum ben. Çocuk kuş kadar kaldı.
Aynen oyle canım.Diyorum ya hep ikinciyi yap beraber buyusunler diyenler napacaktın ikinciyi daha biri buyumeden diyor simdi.Saka gibi.Pişman değilim ama garip bir korku bu
Kim olsa korkar canım bu durumdan.. 2 bebek birden zor olacak tabi ki ama zor olması senin üstesinden gelemeyeceğin anlamına gelmiyor ki.. Allah dağına göre kar verirmiş zor olacağı kesin ama bunu da atlatacaksın