2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kaka tahlili verdik ama kültür tahlili imiş. Az önce 9. Kakaya ulaştı. Serum olayını konuşalım eşimle. Erol durmaz diye korkuyorum serumla.
Çocuğun hali kalmamıştır ki canım durmayacağını sanmıyorum inşaallah tez zamanda şifa bulur kıyamam yaaa

Biraz rahat olmak en doğrusu ama elde olmuyor çoğu zaman ben elimden geldikçe bu huyumu yenmeye çalışıyorum yürüyüşler kız arkadaşlarımla kahvaltıya gidiyorum ama beynim hep evde ne olduğunu anlamadan evde buluyorum kendimi, eşim kusursuz bakıyor oğullarimiza ve çocuklar büyüyor kendimi unutmak beni yıpratıyor...Sağlık olsun diyelim bu yaştan sonra karakter değiştirmek zor...

Çevredekilerin lafı sözü bitmez takma kafaya, zor evet iki küçük bebek ama onlar büyütecek değil ya banada, büyük oğlum dört buçuk yaşındaydı hamile olduğumu duyan, bir ilk okula başlasa iyi olurdu bebek gelince abiye ilgi azalacak büyüğün çocukluğunu yaşayamayacak vsss çene çene bitmedi laf söz, geçti gitti zor günler bosverr su akar yolunu bulur çok değil 2 sene sonra rahata erersin sende.

cuytherock , Fineas , yesoka90 kuzulara acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda atlatırlar.
Antibiyotik konusunda bence de hemen verilmemeli mantıken ancak sanki uzun süren yüksek ateş ve ishal gibi durumlarda ben biraz paniğe kapılıp doktor tavsiyesine hemen uyardım gibi geliyor. Söz konusu kuzular olunca inisiyatif kullanmak çok zor geliyor bana. Sanırım bu konularda tecrübesiz olmak da endişemi arttırıyor. Kuzular hiç hasta olmadan büyüseler keşke yaaa...

Hep keşke öğretmen olsaydım diyorum ama işin bu tarafını hic düşünmüyorum allah kolaylık versin tüm öğretmenlere

İnşallah canım cıdden insanlara yaranılmıyor illa kusur arıyorlar ve buluyorlar

domestic canım senin bu iniş çıkışlar bence tamamen hamilelik hormonlarından kaynaklanıyor ve bence çok normal. Etrafa hiç aldırma ve eğer başka çocuk düşünmüyorsan son hamileliğinin tadını çıkarmaya bak derim bazen kızımın karnımda tepindiği günleri özlüyorum ben

Buyuk konusmayayım ama son :) İnşallah hamileliktendir ve biran once gecer. Kızımda kanamalar erken dogum rıskı dusuk tehdıtı bayılmalar falan ne varsa yasadım ama o daha kolaydı ve gercekten hayatımın en guzel gunlerıydı. İnşallah tez zamanda bu hamileliğim de guzellesır:)

Doktorda arada kalmış sanki,çnkü wbc düşük crp yüksek mono normal( virallerde genellikle yükselir) antbyotik baslıcaksan maflor damlayı da ver unutma cnm.ORS hazırlasan da damla damla da olsa içse.1 lt kaynamış soğumuş suya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz.mineral dengesi için cnm bu.portakal suyu da ekleyeblrsin tat verir tiksinmez.geçsin gitsin inşallah

Biz ayrılmamıştık allaha şükür. Annemlerle aynı sitede olduğumuz halde kv kp ve eşimin ananesi sagolsunlar doğumda bir geldiler 1 hafta başımdaydılar. Onlar bizde olunca kendi annem gelemedi yanıma. Böyle şeylerin emri vaki yapilmasi yerine yerine sorulması taraftariyim. O zaman bir bunalıma girmiştim zaten birde odaları ayirsalardi ortalığı fena karistirirdim lohusa sendromu ile

Bende dr un dediğini yapmaktan yanayım allah korusun. Inşallah Tez zamanda iyikessin

Aynen oyle canım.Diyorum ya hep ikinciyi yap beraber buyusunler diyenler napacaktın ikinciyi daha biri buyumeden diyor simdi.Saka gibi.Pişman değilim ama garip bir korku bu
Kim olsa korkar canım bu durumdan.. 2 bebek birden zor olacak tabi ki ama zor olması senin üstesinden gelemeyeceğin anlamına gelmiyor ki.. Allah dağına göre kar verirmiş zor olacağı kesin ama bunu da atlatacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…