2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İnşallah canım inşallah

Evet ya neden karı koca ayrılıyor onu da anlamış değilim aman adam işe gidiyormuş uyanmasınmış neyin duyarının peşindeyiz dimi :) ben anaysam o baba tabi ki uyumıcak herşeyin bir bedeli var :) çok haklısınö

Ben de oyle dusunuyorum canım kızım babasına duskun hem de eşim kızımla ilgilenince gozum arkada kalmıyor. İnşallah bu gunler gecer ben de ıyıkı dedıgımız gunlere gelırım

Ben de anlamadım hatta wbc yi sizden duymuştum ilk alınca iyi bari demiştim? Ben de başlamayacağım bugün. Yarın da devam ederse başlayacağım ama:/
Canım wbc alyuvar sayısı demek o yüksekse o zaman antibiyotik gerekir mi diye düşünülür crp başlı başına yüksekse viral enfeksiyon varlığı düşünülür doktor nötrofil yüksek demiş nötrofil denen değer neu olarak görünen değer o da yüksek değil o yüzden bana antibiyotik önerisi anlamsız geldi. Aşağıda sana bir örneğin fotosunu ve Kadir Tuğcunun değerlendirmesini atıyorum. Sen zaten ölçme değerlendirmenin içindesin tahlil etmek senin işin.

Şimdi nasıl ateşi?

Eklentiler

• Screenshot_2019-01-13-19-16-52-780_com.android.chrome.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2019-01-13-19-16-47-144_com.android.chrome.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 72
cuytherock cnm ateşte kaçıncı gün ? Hastalık sırasında kan değerlerinde oynamalar olablir,aklıma bağırsakla ilgli bi durum olablr gbi geldi çnkü bağırsağı tutan şeyler kanda çıkmayablyo alerji de vardı mesela bu durum.szn ki alerji diil de bağırsak enf olablr bu ara salgın,yalnız bu lab değerlerine güvenemedim ben bu kdr ateşte wbc baya düşük o tuhaf geldi.ateşte 72 saat geçtmi? Yrn da takip et bi yerde daha baktırıp ona göre antbyotik basla derim ben.

yok yaa bnm ki uyanmasn meselesi diilde sanki biz bebeğe bakamıcakmışız anneler bakacakmıi gibi oldu. yoksa eşim gece saat kaç olursa olsun 3 kadn olduğunu bildiği halde bebek ağladığında geldi hep

Hasta kuzulara geçmiş olsun aradan aradan okudum gorebildiklerim Fineas cuytherock bu aralar herkes bir buhranlarda demekki, bende bugün darlandim eşim çocuklara benim gibi bakıyor çok sabırlı herşeylerini yapıyor hiç birgün desteksiz ikimiz elele verip büyüttük çocuklarımızı ama ben hep pimpirik hep bir gözüm arkada kalma kendimi bunalıma sokuyorum yürüyüşe giderken bile yollarda görüntülü arıyorum bilmiyorum bunu kendime neden yapıyorum, bu kış bende çok bunaldım bir an önce bahar yaz gelsin istiyorum..

Gecen haftaya kadar ben de o kadar heyecanlıydım ki bir suru hayal kuruyordum ama bu son gunler de tukenmıs gıbıyım inşallah tez zamanda gecer biter hepsi tekrar heyacanlı gunlere gerı donerım

İshalde 10. gün ateş 20 saat oldu. Ateş (tüm gün) fitil dolven calpol vermeme rağmen hala 38.2. Eşim doktorun önerdiği ilacı almaya gitmiş. Reçete mevzusu aklımıza gelmedi hiç. Eczane vermemiş tabi. Doktoru aramışlar reçete yollaması için. Doktor tahlillerde çok önemli birşey görünmüyor ama (biogaia kullanıyorduk) 10-11 gün geçmeyen ishal, kilo kaybı normal değil. Antibiyotiğe başlayın kültür sonuçları çıkınca tahlilleri tekrarlayalım demiş. Zaten saat geç oldu sabah düzelmezse başlıyorum ben. Çocuk kuş kadar kaldı.

İşte ben de boyleyım. Bir kere bile arkamı donup yuruyuse bıle gıtmedım daha gıdemedim haksızlık yapmıs olurum gibi geldi. Komsularım bile sana acıyoruz dediler cocuk için kendini harap ediyorsun dedıler. Annem sen calıssan senın cocuguna kımse bakmaz onu verme bunu yedirme onu oynat bunu oku kımse yapmaz diyor. Bakıcılar bu kadar nazlamazmıs.Boyle cocuk buyumezmıs. Tum cabam cocugum buyudugunde ıyıkı benim annem sensin desin diye. Ama cevremde sorsan bu emeklerımı hatırlamıcak bıle.Zaten psikolojim bozulmaya yatkın bir de boyle seylerle laflarla ugrasıyorum.Allah sabır versin hepimize guc versin

Cok gecmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir. Cocukların hasta olması daha da zor. Allah kolaylık versin

Ateş düşmüyor. Şimdi 38lerde. Artık ilaç da veremem. Bugün 8 kere kaka yaptı. Artık çocuk korkuyor kaka yapınca/:/

Ateş düşmüyor. Şimdi 38lerde. Artık ilaç da veremem. Bugün 8 kere kaka yaptı. Artık çocuk korkuyor kaka yapınca/:/
Serum takviyesi yaptırsanız sanki çok iyi gelecek gibi?
Benim ufaklıkta gidişat benzerdi ve ben hemen gidip serum takviyesi istedim antibiyotiksiz atlattı kendine geldi. Seruma parasetamol ve potasyum ya eklediler. Diriltti çocuğu canım.
Kaka tahlili yaptırdınız mı bi de? Adenovirüs filan geçiriyor olmasın?

Kaka tahlili verdik ama kültür tahlili imiş. Az önce 9. Kakaya ulaştı. Serum olayını konuşalım eşimle. Erol durmaz diye korkuyorum serumla.

Çok tatlı yaa maşallah benim kızım da bazı şarkılara benzer tepki veriyor dudak büzüp ağlıyor çok komikler yaa ne anlıyorlar da ağlıyorlar çok merak ediyorum

Ooo senin oğlan hızlı çıktı annesi vallahi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…