2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Erkek hissediyorum dicem ama kızımda da erkek hıssedıyordum o yuzden kız galiba:)
Mide bulantın var mı? Ilkinde var mıydı..Benim iki oğlumda da bulantı hiç yaşamadım 20 şer kilo aldım yeni yeni zar zor veriyorum kilolarımı :) Çin takviminde ne çıkıyor :) Benim hamileliklerimde cinsiyetleri çılgınca merak ediyordum sağlıklı olması öncelik tabikii ama gerçekten çok çok merak ediyordum :)

Ben de anlamadım hatta wbc yi sizden duymuştum ilk alınca iyi bari demiştim? Ben de başlamayacağım bugün. Yarın da devam ederse başlayacağım ama:/
Canım yarın hastaneyi arayıp kültürde üreme var bu diye sorsan? kültürde üreme varsa için rahat bir şekilde antibiyotik kullanırsın.. Enfeksiyon olunca kan değerleri doğru çıkmıyor diye biliyorum tahlillerde

Hep keşke öğretmen olsaydım diyorum ama işin bu tarafını hic düşünmüyorum allah kolaylık versin tüm öğretmenlere
Sağolasın canım, her işin kendine göre mutlaka avantajı ve dezavantajı oluyor.. Öğretmenlik çok vicdani bir iş, takmazsan çok kolay da ama düşünürsen kendi evladın yerine koyarsan ağır bir mesleğe dönüşüyor, hele bazı şeylere şahit olup müdahale edememek tam bir yürek sızısı geceleri uyku kaçırma sebebi oluyor

Annenle aynı sitede olmana bayıldımmmn. Bizede annem oda tahsis etti iki açılabilen koltuklu birinde büyük kızımla ben birinde eşim yatmıştı bazen birlikte yatmıştık filan gerçi genelde kızım sabaha kadar kucağımda emiyordu ama aynı odada olmak güzeldi kesinlikle. Şartlar zorunlu kılmadıkça en doğrusu birlikte yatmak.

Ben kişi yeni doğum yaptığında ilk doğumda lohusalık bitene kadar annesi ile olması taraftarıyım. Yarın öbür gün Allah bana sağlık verdiği sürece evlatlarımın başında olurum sana katılıyorum lohusa halinle hiç gerek yok sonra gelip bol bol kalsınlar.

Sağol canım. Bu gece uyanıp kaka yapmazsa (üç gündür iki kere yapıyor) ateşi de düzelirse gündüz ishaline bakmıcam o kadar. İnşallah geçer.
çok geçmiş olsun canım.insallah toplarlar sabaha.insan ilaç vermeye korktuğu kadar yanlış karar vermeye de korkuyor.Rabbim evlatlarımız için hayırlı olanı önümüze getirsin.

15. Kakaya ulaştık artık çığlık çığlığa 15-20 dakikada bir kaka yaptı resmen. Yine 40 dereceyi (eltimden de Ateş ölçer aldım 0.3 fazla ölçüyor benimki) görünce erken olmasına rağmen fitil verdim ama 5 dakika geçmeden yine kaka yaptı.
Artık hal kalmadı.
Çıktık yine çocuk acil yolundayız. Uyuyor şu an.

inşaallah acilde şifa bulursunuz. Sizin için zor bir gece olacak ama sabaha felaha erersiniz umarım..

Bu durumda serum verirler canım ah küçük kuzu büyüyolarda nasıl büyüyolar..Allah yardımcınız olsun cnm oralarda,acil şifalar diliyorumm bzi bilgilendr.dualarımdasınız

Ah kuzucuk bir an önce atlatır inşallah. Dularımız sizinle

Âynen inşallah o günler geldiğinde bugünleri hatırlayıp gelinime sorarım lohusalıkta yanında kimi istersin diye. Lohusalıkta yaşananlar unutulmuyor çünkü

Çok geçmiş olsun canim ya neden böyle oldu acaba

Kıyamam ya Allah acil şifalar versin inşallah çabuk toparlar dua edip yatayım okuyorum üzülüyorum kıyamıyorum keşke onlar hiç hasta olmasa..

Bu aralar gelmiyor canım

Bende temizliğe aldığım ablayı değiştireyim dedim memnun değilim kuzenimin temuzlikcisini aldım memnun da kaldim ama o memnun kalmamış. Ev büyük ve çok ıvır zıvır var demiş kaldim yine açıkta. Bursada olanlardan temizlikçi kadın tavsiyesi olan varmi? Yeri gelmişken sorayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…