2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Maşallah ya :) bir yürüse diyordum şimdide bir konuşsa diyorum Çok tatlı oluyorlar ya :))))

İnşallah temiz olsun da, crp yüksekti galiba?

maşallah:) benimki sadece hala 'baba'

Kızımda da oluyordu bulantı ama bu kez daha fena. Ne yalan soyleyeyim agrı olarak da bulantı olarak da kat be kat daha zor gecıyor. Kızımda cın ve rus takımı hep erkek dıyordu sımdı de erkek cıkıyor. Benım kız kardesım yok kız olursa kızımın kız kardesı olacagı için cok sevınırım. Erkek olursa da bır daha cocuk dusunmedıgım ıcın bır kız bır erkek olur iyi olur:) Her turlu bas tacı olurlar tabi orası ayrı:)

Ben hep kız istemiştim o konuda gönlüme göre oldu :)) inşaallah sizin de gönlünğze göre olur.
Amın canım. Aslında kız olmasını isterim yasaları yakın bırbırlerıne arkadas olurlar cok ıyı olur. Erkek olursa bır kız bır erkek olur baska da cocuk dusunmedıgım için ıkısını de tatmıs oluruz iyi olur. Ama her ıkı turlusu de bas tacı Allah saglık versin yeter ki:)

Maşaallah kuzuya, benim ufaklıkta büyük tuvaletini yapıp bezini tutup eeeğ demeye başladı.

Bizimki de cıs yada kaka yapıyor bezini tutuyor yaptın mı diye sorunca sinirleniyor kafasını sallıyor. Yapmamis:))) alt değiştirme işini sevmiyor hic. Anca kakani göstericem dersem geliyor dedigim gibi. Göstermede sakınca varmi sence?

Kim olsa korkar canım bu durumdan.. 2 bebek birden zor olacak tabi ki ama zor olması senin üstesinden gelemeyeceğin anlamına gelmiyor ki.. Allah dağına göre kar verirmiş zor olacağı kesin ama bunu da atlatacaksın
İnşallah canım su an baya hastayım sanırım bu yuzden kendımı gucsuz hıssedıyorum gece yıne acıle gıttı serum takıldı iyice suzuldum acıldeki doktor bile hiç iyi gorunmuyorsun dedi korktu adam o kalabalıkta baya ılgılendı. Gerci herkes aynı keçi gribiymiş bu. Tam gececekken daha kötü oluyormus. Vucut kendını korumaya calıstıkca daha da agırlasıyormus. İnatçı oldugu için keçi gribi demişler. Cidden de oyle tam biraz iyi oluyorum geçti dıyorum daha agır bır sekılde donuyor

Şu hormonlar yok mu yakamızı bırakmıyor bi :)

Kızlar desteklerınız için hepinize cok tesekkur ederım.Sizin de dediğiniz gibi hem hamilelik hormonları hem de hastalık baya etkiledi beni.Kendimi cok gucsuz hissediyorum ama gececek gecmek zorunda cunku bız anneyız. Dun hastaneye babasıyla gıttık kızıma annem baktı. Bugun sabah uyanınca hadi anneanneye gidelim dedim. Normalde annemlerın yattıgı odaya gıdıp uzerlerınden battanıyelerını acardı. Bugun odaya gırmek bıle istemedi. Yıne bırakıp gıdıcem sandı sanırım. Durmadan sarılıyor yavrum. Iyı olmak zorundayım onun için kardeşi için. Siz yine de dualarınızı eksik etmeyin bır an once iyileşeyim. İyiki varsınız.

Allah allah sebep ne olabilir diyorlar. Bu kadar uzun süren idhal normal mi diyorlar?

Çok geçmiş olsun canim ya allah şifa versin

Ya kızlar ben bir halt ettım galiba. Dun acılde serum taktılar bir tanesi boş serum bir tanesi de cam şişede parol. Hamile oldugumu belırttım zaten acil tıp uzmanı takan doktor ama simdi okudum parol serum hamilelikte kesinlikle kullanılmamalı yazıyor. Deli olucam ya. yesoka90 sen bilirsin napayım sımdı ben aglıcam ıyıce of ya of

Nerde nette mi okudun canım.bazen ben nette yazilanlara inanmiyorum.bas agrisi desen kanser diye yaziyolar.kizkardesim de hamile iken almisti parol serum.bisi de olmadi.ki takan uzman birisiymis icine ferah tut bence.

Nerde nette mi okudun canım.bazen ben nette yazilanlara inanmiyorum.bas agrisi desen kanser diye yaziyolar.kizkardesim de hamile iken almisti parol serum.bisi de olmadi.ki takan uzman birisiymis icine ferah tut bence.
Nette cıdden bıraz abartı bılgıler olabılıyor. Şimdi kendi doktoruma yazdım kullanılabılır sakıncası yok yazmıs canım içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…