- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
Iyi hadi canımNette cıdden bıraz abartı bılgıler olabılıyor. Şimdi kendi doktoruma yazdım kullanılabılır sakıncası yok yazmıs canım içim rahatladı
Sende sağol canım burası iyi ki var :)Insallah ilerlemez canım
Kuzularin bu donemleri bizi cok zorluyor..gececek bugunlerde ilerde tatli ani olarak kalacak diye teselli ediyorum bende kendimi..
Canım hic kolay degil evet.hem kucuk bebek hem hamilelik..su an hormonlar da zorluyordur tabi.insallah bu buhranini tez zamanda atlatirsin.
Ay bu insanlarin agzi torba degil ki buzesin.kizlarda bir suru ornek vermis ne guzel.herseye bi kulp bulurlar onlar takma canım .
Canım iyi ki varsın.bilginle sevginle sabrınla her detayı anlatıyorsun :*
Amin canım aynı dediğin gibi oluyor hayırlı evlat olsunlar inşaallah en önemlisi oAmın canım. Aslında kız olmasını isterim yasaları yakın bırbırlerıne arkadas olurlar cok ıyı olur. Erkek olursa bır kız bır erkek olur baska da cocuk dusunmedıgım için ıkısını de tatmıs oluruz iyi olur. Ama her ıkı turlusu de bas tacı Allah saglık versin yeter ki:)
Hayır yok benim büyük kızım da bu aylarda bakmak istedi ufaklıkta istiyor son dönemde bu sebeple arsştırmıştım konuyu kakayı kendinden parça görüyor pis deyip gizlemek yerine anlatıp bezi atmak en sağlıklısıymışBizimki de cıs yada kaka yapıyor bezini tutuyor yaptın mı diye sorunca sinirleniyor kafasını sallıyor. Yapmamis:))) alt değiştirme işini sevmiyor hic. Anca kakani göstericem dersem geliyor dedigim gibi. Göstermede sakınca varmi sence?
Bence kurtul o bakıcıdanKızlar yine bakıcı sorunu .ben mi abartiyorum size danisayim.gecen gun buyuk kizimla arven yatak odasinda oynuyolarmis..bakici gelip konsolun uzerindeki taki kutularimi karostirmaya baslamis.birinden yuzugu cikarip gercek mi bu diye sormus.kizim da hayir gumus anneme benim hediyem demis tavir yaparak.bakici da annene soyle boyle seyleri ortalik yere koymasin hirlisi hirsizi var demis ve parmagina deneyip himmm guzelmis diyerek yerine koymus.
Bu sabahta ben giyiniyorum odada birden geldi yine ayni kutuyu eline aldi gecen cerene de soyledim bunlari buraya koyma diye dedi.bende bisi olmaz yillardir orada durur onlar dedim.cerene sordum gercekmis bu ve cok pahaliymis dedi.ben sokkkk !!! Hayir gumus dedim.snra diger alyans kutumu aldi acti bunlar da mi gercek degil vs vs.ay sinirlendim.hayir gercek olsa ne olmasa ne ! Bide kizimi yalanci cikardi.napsam kizlar ? Birde bu aralar arvenin istahi cok acildi masallah.cok kilolu bi bebek olmasin pazartesiden itibaren kesicem bazi seyleri dedi.bazi seyler dedigi mesvsimlik meyve.ara atistirmaliklari.bende hayir oyle sey olur mu yesin istahi varken dedim.kendi kafasina gore davranmasi beni huzursuz ediyor..uzun oldu biraz kusura bakmayin hakkinizi helal edin
Canım bakıcı tecrübem yok ama takı kutularını karıştırması tek tek incelemesi falan bana garip geldi.. Ben olsam çekinirim yani sonuçta yabancısın bişey olsa senden bilinir.. Takılar Arvenin ulaşabileceği bir noktada mı? Acaba Arven kaybeder de suç ona kalır diye mi korktu? Yemek konusunda da yine bakıcı olsam kesinlikle insiyatif kullanmam sadece söylerim anne ne diyorsa onu yaparım.. Sonuçta kendi çocuğum değil ki hakkında kararları ben vereyim.. Ne güzel iştahı açılmışken yesin kuzucuk demek ki vücudunun ihtiyacı var , bu işi bebeklere bırakmak lazım biraz da zaten Arvenin kilo problemi yok maşallah gayet dengeliKızlar yine bakıcı sorunu .ben mi abartiyorum size danisayim.gecen gun buyuk kizimla arven yatak odasinda oynuyolarmis..bakici gelip konsolun uzerindeki taki kutularimi karostirmaya baslamis.birinden yuzugu cikarip gercek mi bu diye sormus.kizim da hayir gumus anneme benim hediyem demis tavir yaparak.bakici da annene soyle boyle seyleri ortalik yere koymasin hirlisi hirsizi var demis ve parmagina deneyip himmm guzelmis diyerek yerine koymus.
Bu sabahta ben giyiniyorum odada birden geldi yine ayni kutuyu eline aldi gecen cerene de soyledim bunlari buraya koyma diye dedi.bende bisi olmaz yillardir orada durur onlar dedim.cerene sordum gercekmis bu ve cok pahaliymis dedi.ben sokkkk !!! Hayir gumus dedim.snra diger alyans kutumu aldi acti bunlar da mi gercek degil vs vs.ay sinirlendim.hayir gercek olsa ne olmasa ne ! Bide kizimi yalanci cikardi.napsam kizlar ? Birde bu aralar arvenin istahi cok acildi masallah.cok kilolu bi bebek olmasin pazartesiden itibaren kesicem bazi seyleri dedi.bazi seyler dedigi mesvsimlik meyve.ara atistirmaliklari.bende hayir oyle sey olur mu yesin istahi varken dedim.kendi kafasina gore davranmasi beni huzursuz ediyor..uzun oldu biraz kusura bakmayin hakkinizi helal edin
Yok canım parol ve minoseti güvenle kullanabilirsin parol serum da zaten serumub içine parasetamol eklenmiş hali hiç takılma sıkıntı yok.Ya kızlar ben bir halt ettım galiba. Dun acılde serum taktılar bir tanesi boş serum bir tanesi de cam şişede parol. Hamile oldugumu belırttım zaten acil tıp uzmanı takan doktor ama simdi okudum parol serum hamilelikte kesinlikle kullanılmamalı yazıyor. Deli olucam ya.yesoka90 sen bilirsin napayım sımdı ben aglıcam ıyıce of ya of
Evet canım bu seneki grip çok acayip benim griple başladı sonra boğwzım bembeyaz iltihap ateş titreme oldu.. Sen hem hamile hem bebekli olunca daha da ağır geçiyordur.. Rabbim şifanı versin inşallahİnşallah canım su an baya hastayım sanırım bu yuzden kendımı gucsuz hıssedıyorum gece yıne acıle gıttı serum takıldı iyice suzuldum acıldeki doktor bile hiç iyi gorunmuyorsun dedi korktu adam o kalabalıkta baya ılgılendı. Gerci herkes aynı keçi gribiymiş bu. Tam gececekken daha kötü oluyormus. Vucut kendını korumaya calıstıkca daha da agırlasıyormus. İnatçı oldugu için keçi gribi demişler. Cidden de oyle tam biraz iyi oluyorum geçti dıyorum daha agır bır sekılde donuyor
Canım ben bu anlattıklarını ciddi sıkıntılı buluyorum bu onu ilgilendiren bir mesele kesinlikle değil. Ona ne oluyormuş evdeki takıdan?!Kızlar yine bakıcı sorunu .ben mi abartiyorum size danisayim.gecen gun buyuk kizimla arven yatak odasinda oynuyolarmis..bakici gelip konsolun uzerindeki taki kutularimi karostirmaya baslamis.birinden yuzugu cikarip gercek mi bu diye sormus.kizim da hayir gumus anneme benim hediyem demis tavir yaparak.bakici da annene soyle boyle seyleri ortalik yere koymasin hirlisi hirsizi var demis ve parmagina deneyip himmm guzelmis diyerek yerine koymus.
Bence de çok sinir bozucu. Senin odanda ne işi var ki bakıcının? Benim odama hiç girmedi şimdiye kadar. Kızım gelmek istese bile hadi biz odamıza gidelim filan diyip kapıdan çeviriyor bakıcısı. Bence sen de bu şekilde uyarabilirsin sizin orada işiniz yok girmeyin vs şeklinde. Yemek olayında da sen nasıl bir beslenme programı uygun görüyorsan o şekilde söylemelisin bence bu saatte bunları yesin, evde şunlar var şu yemeği yapalım vs şeklinde. Eğer uymazsa da uyar ve biz doktoruyla konuşuyoruz bu konuları ve bu şekilde yemesi gerekiyor şeklinde açıklayabilirsin. Allah kolaylık versin canım.Kızlar yine bakıcı sorunu .ben mi abartiyorum size danisayim.gecen gun buyuk kizimla arven yatak odasinda oynuyolarmis..bakici gelip konsolun uzerindeki taki kutularimi karostirmaya baslamis.birinden yuzugu cikarip gercek mi bu diye sormus.kizim da hayir gumus anneme benim hediyem demis tavir yaparak.bakici da annene soyle boyle seyleri ortalik yere koymasin hirlisi hirsizi var demis ve parmagina deneyip himmm guzelmis diyerek yerine koymus.
Sagol canım daha tam bi duzen kuramadim.yavas yavas oturacak insallah :)Sende sağol canım burası iyi ki var :)
Nasıl gidiyor dükkan? Düzen kurabildin mi?
Bende sogudum bu hareketlerinden snra.icimde hep bir suphe var ;(Bence kurtul o bakıcıdan
Kutular arvenin ulasamayacagi bir yerde canim.ne amacla iki kez hem kizima hem bana gercek mi bunlar diye sordu anlamadim.yemek isine gelince aynn obez bi kizim yok ki yemesinden icmesinden keselim ! Birseyi soyledigim yada itiraz ettigim zamanda da trip atmaya basliyo..Canım bakıcı tecrübem yok ama takı kutularını karıştırması tek tek incelemesi falan bana garip geldi.. Ben olsam çekinirim yani sonuçta yabancısın bişey olsa senden bilinir.. Takılar Arvenin ulaşabileceği bir noktada mı? Acaba Arven kaybeder de suç ona kalır diye mi korktu? Yemek konusunda da yine bakıcı olsam kesinlikle insiyatif kullanmam sadece söylerim anne ne diyorsa onu yaparım.. Sonuçta kendi çocuğum değil ki hakkında kararları ben vereyim.. Ne güzel iştahı açılmışken yesin kuzucuk demek ki vücudunun ihtiyacı var , bu işi bebeklere bırakmak lazım biraz da zaten Arvenin kilo problemi yok maşallah gayet dengeli
Bilmiyorum canım memnunum demişti sen arayıp sorarsın güvenilir olmasa almaz. numarayı alınca yazarım canım
Bence kamera olayını düşünsen iyi olur canım ben önümüzdeki ay işe başlayacağım ve başlamadan önce kızımın odası, mutfak ve kapı girişine (kapı, antre ve koridoru görecek şekilde) 3 adet kamera koyacağım. Bakıcıya güveniyorum ama hem özleyince telefonumdan ne yaptığına bakmak hem de genel olarak ne yaptıklarını gözlemek istiyorum. Devir kötü vallahi ne de olsa yedi kat el yani ne olur ne olmaz işimizi sağlama almamız iyi olur diye düşünüyorum.Sagol canım daha tam bi duzen kuramadim.yavas yavas oturacak insallah :)
Bende sogudum bu hareketlerinden snra.icimde hep bir suphe var ;(
Kutular arvenin ulasamayacagi bir yerde canim.ne amacla iki kez hem kizima hem bana gercek mi bunlar diye sordu anlamadim.yemek isine gelince aynn obez bi kizim yok ki yemesinden icmesinden keselim ! Birseyi soyledigim yada itiraz ettigim zamanda da trip atmaya basliyo..
Aynen canım 4 gun sonra 1 ay olacak.olmadi onune yazili kural listesi koyarim.uyarsa devam ederiz uymazsa ben boyle suphe icinde devam edemem.su an isteyim icim inanilmaz sıkılıyor..buyuk kizimda baslarda iyiydi anne seviyeli davraniyordu dedi.simdi civitmis kkadin.buyuk kizimin istahi fazla yoktur yemek yemeyi teklif etmis bakici kizim istemiyorum deyince ben sana baksaydim bi temiz doverdim seni demis gulerek ! Buda takildi kafamaCanım ben bu anlattıklarını ciddi sıkıntılı buluyorum bu onu ilgilendiren bir mesele kesinlikle değil. Ona ne oluyormuş evdeki takıdan?!
Ayrıca çocuğun beslenmesi konusu anneye kalmış bir meseledir sana kesicem demesi çok uygunsuz bir Uslup kesmeyi düşündüm sen ne dersin dese anlarım. Elbette bazı konularda inisiyatif alabilir ama bakıcı olayı abartmış. Ayrıca bebeğin iştahı kimi dönem açık kimi dönem kapalıdır zorla yedirmiyorsunuz sonuçta çocuk iştahıyla yşyorken ve boyu kilosu da gayet normalken neyin önlemi?!! Haklısın bence bir süre gözle bakalım.
Amin canım cok sagol.evet belli basli kurallar koyacagim.eger bu denli kendi kafasina gore davranmaya devam ederse gonderirim..Bence de çok sinir bozucu. Senin odanda ne işi var ki bakıcının? Benim odama hiç girmedi şimdiye kadar. Kızım gelmek istese bile hadi biz odamıza gidelim filan diyip kapıdan çeviriyor bakıcısı. Bence sen de bu şekilde uyarabilirsin sizin orada işiniz yok girmeyin vs şeklinde. Yemek olayında da sen nasıl bir beslenme programı uygun görüyorsan o şekilde söylemelisin bence bu saatte bunları yesin, evde şunlar var şu yemeği yapalım vs şeklinde. Eğer uymazsa da uyar ve biz doktoruyla konuşuyoruz bu konuları ve bu şekilde yemesi gerekiyor şeklinde açıklayabilirsin. Allah kolaylık versin canım.
Kızlar yine bakıcı sorunu .ben mi abartiyorum size danisayim.gecen gun buyuk kizimla arven yatak odasinda oynuyolarmis..bakici gelip konsolun uzerindeki taki kutularimi karostirmaya baslamis.birinden yuzugu cikarip gercek mi bu diye sormus.kizim da hayir gumus anneme benim hediyem demis tavir yaparak.bakici da annene soyle boyle seyleri ortalik yere koymasin hirlisi hirsizi var demis ve parmagina deneyip himmm guzelmis diyerek yerine koymus.
Arastiriyorum canim bende kameraları.kesinlikle kimseye guven yok.Allah korusun kuzularimiziBence kamera olayını düşünsen iyi olur canım ben önümüzdeki ay işe başlayacağım ve başlamadan önce kızımın odası, mutfak ve kapı girişine (kapı, antre ve koridoru görecek şekilde) 3 adet kamera koyacağım. Bakıcıya güveniyorum ama hem özleyince telefonumdan ne yaptığına bakmak hem de genel olarak ne yaptıklarını gözlemek istiyorum. Devir kötü vallahi ne de olsa yedi kat el yani ne olur ne olmaz işimizi sağlama almamız iyi olur diye düşünüyorum.
Uyaracagim canım bu aksam..bende sevmem benim gozumun onunde bunlari yapabiliyorsa ben yokken neler oluyor acaba.kadin inanilmaz rahat davranmaya basladi.neymis efendim oyle kilolu bebek hosuna gitmiyormus.boyle devam ederse obez olurmus ! Cocugun yedigi corba kahvalti meyve vs.kilo aldi farkindayim ama dur diyecegim yeri ben bilirim tabi ona ne !Öyle meraklı insanları bende sevmem Ona neymiş. Rahatsız olduğunu açıkça söyle bence. Yemek konusunda da gelişim aşamasındaki çocuğun yemeğini azaltmak bana mantıklı gelmiyor. Kilo ile iligili büyük sıkıntı olmadıkça.
Ay cok sagol canım valla senden duymak iki kat rahatlattı:)Yok canım parol ve minoseti güvenle kullanabilirsin parol serum da zaten serumub içine parasetamol eklenmiş hali hiç takılma sıkıntı yok.
Hayır yok benim büyük kızım da bu aylarda bakmak istedi ufaklıkta istiyor son dönemde bu sebeple arsştırmıştım konuyu kakayı kendinden parça görüyor pis deyip gizlemek yerine anlatıp bezi atmak en sağlıklısıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?