2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hangi ilçe canım. Alt komşum alıyor memnunum diyordu

Kızlar acilde birşey yapılmadı ayrıntılı yazamıyorum yeni çıktık 100 kişi vardı önümüzde ama kaka yapmıyor şu an ateşi de düştü. Uyanık. kahvaltı yapacağız eve gidince birşeyler aldık keyfi daha iyi.
Sonra yazarım ayrıntılı.
Teşekkürler hepinize.
Düzeltme: derken yine kaka yaptı.

Maşallah yaaa:) bizimkinin tek kelimesi del . Gel demek istiyor o kadar:)))
bnmkide su demio öğretemedm bi türlü mama diyo suya da. köpeğe de hav hav diyemio mam mam diyo. eşim diyo köpeğidr yicek heralde
mandl var mandal
malon balon
bilav pilav
et ( ete bayılıo )
ciciş var bide kıyafetlerine dio
anne anneanne baba dede at mama meme
bi ara araba ekmek fln diyodu şimdi demiyo. geri kalan herşey parmapının ucuyla ıhh ıhhh
bide çişe alışsn die bi kaç gündr tuvalete biz çiş yapıyoruz dedim sifonu çektik fln. şimdi biz girince bezini tutuo çiş çiş diyo. bnde yapıcam mı diyo. biz yapıyoruz die mi söylüo anlamadım.

ah kuzucum yaaa
şimdi nasıl erol uzun bir gece olmuştur. inşallah hemencik iileşir bnm ki 5 gün ishaldi ama günde en çok 5 kez yapıodu bi lokma yemiyodu. ona rağmen kaşık kadar kalmıştı. erolun keyfi bir an öncr yerine gelir inşallah.

acilde uzman olmuyor ama aslında her bölümün icapci doktoru var gelmiyorlar. biz de oğlum düştüğünde 1 saat müdahale edilsin diye bekledik kbb doktorunu zor bela getirtmistik. inşallah biran önce geçer yazık yawruma o da bitap düşmüştür. su içirmeye çalış, canım bence biran önce kendi doktoru görsün bu kadar kaka normal değil bence

liliyaa merakla ve heyecanla okudum senin mesajlarını hadi hadi gelmiş olsun diyerek içimden güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Bence karşı karşıya geldiğinizde bu düşünceler uçup gidecek...
Hala gelmedi canim valla pembe dizi gibi oldu:)) bu gece gelmesi lazım artık. Gelmezse anormal bir durum var demektir.
Sağol canım inşallah:)

Canım iyi haberlerini bekliyoruz.

Maşaallah kuzuya, benim ufaklıkta büyük tuvaletini yapıp bezini tutup eeeğ demeye başladı.

Benim kızlarda da sabah itibariyle bol hapşırık tıksırık burun akıntısı halsizlik var, inşaallah bu kadarla geçer.
Insallah ilerlemez canım

Kuzularin bu donemleri bizi cok zorluyor..gececek bugunlerde ilerde tatli ani olarak kalacak diye teselli ediyorum bende kendimi..

Canım hic kolay degil evet.hem kucuk bebek hem hamilelik..su an hormonlar da zorluyordur tabi.insallah bu buhranini tez zamanda atlatirsin.
Ay bu insanlarin agzi torba degil ki buzesin.kizlarda bir suru ornek vermis ne guzel.herseye bi kulp bulurlar onlar takma canım .

Canım iyi ki varsın.bilginle sevginle sabrınla her detayı anlatıyorsun :*

Teşhis yok mu peki? İnşallah bugün daha iyi olur

selam kızlar, yeni haftadan herkese merhaba. Bizimde kız çok sık hasta oluyor nedense İkisi de aynı şeyi yiyor, içiyor ama kız hassas. ikisinde de daha 4 diş var, çıkmadı bir türlü.
@cuytherock canım çok geçmiş olsun, inş daha iyidir. Msjları daha yeni okuyabildim.
Diğer hasta kuzulara da Rm şifa versin.

Teşhis yok mu peki? İnşallah bugün daha iyi olur
Hastanede tahlillerin temiz olduğunu sıvı dengesinin bozulmadığını söylediler bol sıvı tüketsin dediler. Anladığımı yazıyorum: Antibiyotik kullanmasını gerektiren bir durum yok sonuçlar temiz. Ancak bu kadar uzun süren ve bu şiddetteki ishal normal olmayabilir. Ateş iki gün sürerse, farklı hastalıklar ile ilgili özel teklikler gerekebilir. İlk aşamada bunlar değerlendirilmez.
Saat 3ten sonra 4. Kakayı yaptı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…