2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benim de büyük ödemlerin vardı, ona para ayıramadık canım. Yarın yine başlatıyorum. Yardımcının gelmediği süreçte kızım viledayla tanıştı :) elimden kaptı yerleri sildi :)

Benim de büyük ödemlerin vardı, ona para ayıramadık canım. Yarın yine başlatıyorum. Yardımcının gelmediği süreçte kızım viledayla tanıştı :) elimden kaptı yerleri sildi :)

Temizlik meraki hepsinde var:) inşalalh buyudugundede yardımcı olur :)

Bizde de var aynı telaş keşif olayı olabilir bence büyük kızımda da olmuştu

Üzülme canım olur normal böyle arada. Mama zaten yeterince su takviyesi yaptığı için su talep etmemiş olabilir. Uzun süre devam ederse o zaman problem. Şu anda nasıl?

Hahahha bütün anneler aynı onu gördüm şu anda :) arkadaş ne meraklı toto ellemeye bunlar

Üzülme canım olur normal böyle arada. Mama zaten yeterince su takviyesi yaptığı için su talep etmemiş olabilir. Uzun süre devam ederse o zaman problem. Şu anda nasıl?

Iyi masallah. Burunları da tıkalı sanırım gribal durum ondada var.mutfakta az biseyler tırtıkladı beni emdi. Annem korkuttu beni şimdide kusura bakma öyle dememeliydim diyor. Soğanı dorde boldum koydum odaya serum fizyolojik damlarım iyi gibi şimdi. Başka yapacak bisey yoktu sanırım. Hafifte yatağın baş kısmını yukselttim

@ceross senin özel eşyalarını karıştırmak nedir ya,bide irdelemiş büyük kızından çekinmicek kdr da hadsiz.döverim fln ne ya şakası mı var bu uslubun.az yedircem olayı da ayrı bi facia,yiyoken sağlıklıca yesin daha ne.bi iş açtın burnundan getrdi hepsi.ben cahil adamdan korkarım ahlak nedir bilmezler bu yaptıkları hep ayıp şeyler bence ince ince yeni çözüm yolları ara çok zor güvenmek bebek evi var mı yakınlarda?

cuytherock cnm son durumlar nasıl?
Gece 3 ile şu saat aralığında 8 kere kaka yaptı. Saat 12de antibiyotik verdim. Enterogermina ile destekledim. Biraz koyulaşmaya başlamıştı ama koyu da olsa kaka yapmaya devam ediyor. Şimdi kötü kokulu kaka yerine hastane kokulu kaka yapıyor:)) Yapacak birşey yok. Başladık bakalım. Doktor Perşembe günü göreyim dedi. Etkisini göstermeye başlasa da tam etki 48saat sonra görülüyormuş sanırım. Ateş 38.5 u geçmedi. Ateş düşürücü vermedim. Ara ara yükseliyor daha çok kaka yapmadan hemen önce halsiz ve yüksek ateşli oluyor.

Hadi inşallah düzelir artik bir an önce canım.su kuzular hasta olmasın insanin ömründen omur gidiyor

Canım kaç gündür bizim de öyle. Bugün işe gitmedim biraz hastayız kızımla. Kreşe vermeye kıyamadım evde baktım.
Bugün ne yediğini söyleyim sana. 2 taneye yakın pankek. 2 tatlı kaşığı tarhana çorbası. 1 tatlı kaşığı yoğurt. Normalde yer tarhana ve yoğurt ama kesinlikle açmadı ağzını devamında. Ve bu iştahsızlık yaklaşık Bi aydır var. Tahlil yaptırıcam en kısa zamanda.

Cnm dün de düşündgm gbi bagırsak enf gbi geliyo bana,antbyotik şifa olsun inşallah çok sıvı kaybetti için rahat olsun bence kullanman gerekiyodu sanki.yrn bile farkeder dye düşünüyorum

Cnm dün de düşündgm gbi bagırsak enf gbi geliyo bana,antbyotik şifa olsun inşallah çok sıvı kaybetti için rahat olsun bence kullanman gerekiyodu sanki.yrn bile farkeder dye düşünüyorum
Çok zayıfladı zaten Perşembe belli olacak. Yemek de yemiyordu hiç. Bugün en azından bir parça simit, biraz bisküvi muz falan yedi. Tam bilmiyoruz ama aklıma tuğraalp geldi:/ O yüzden de size de sık yazmaya çalıştım.

cuytherock canım geçmiş olsun yavrucak Bi an önce iyileşir inşallah.
@Hdou4225 sana da geçmiş olsun
@ceross konuştun mu bakıcıyla, umarım bir çıkar yol bulursun. Arkadaşların dediği gibi bakıcının davranışları normal değil
liliyaa eşinden haber var mı?
Sık sık yazamasam da devamlı takipteyim sizi aile gibi olduğumuzu hissediyorum..

Bizimki gün içinde hic bir şey yememiş akşam az biraz zeytin armut tost yedi. 2 gr yesede mutlu oluyor insan valla

Kıyamam ya bol iştahlı günleri olsun önünüzde toparlasın inşallh,bnmki de dahil.sen yazmya dvm et gelişmleri

Arada giriyorum ama hep yazamıyorum arkadaşlar.
Herkese selamlar:))
Canım Allah şifa versin kuzuya, iştahı nasıl peki?
İshal çok halsiz bırakıyor kuzuları. Biz büyük insan dayanamıyoruz yavrucak hırpalanmıştır çok. Ancak bebek kısmının en güzel çok çabuk toparlıyor. İnşaallah en kısa zamanda hiç olmamışa döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…