2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çok geçmiş olsun canım azı dişi çıkarıyor olabilir mi?? Ya da köpek dişi?

Bir şey yoktur inşallah canım. Kızım da bir yudum su bile içmemişti. Virüs kapmıştı, üç gün ateşi oldu atlattık

Canım annen muhtemelen o yemeyince içi parçalandı ve aslında senden teselli bulmak istedi halbuki senin içinin ne kadar kavrulduğunun farkında değil :)
Sen yapılacak olanı yapmışsın zaten Allahın izniyle toplar yakında.
Çok zor çocuğu evde bırakıp gitmek bende 4 haftadır işe gitmiyorum haftaya sınavlar var full gidicem şimdiden gözümde büyüyor içim darlanıyor evde hem anneanne hem dede hemde oyun ablası olacağı halde

Çok geçmiş olsun canım azı dişi çıkarıyor olabilir mi?? Ya da köpek dişi?
Canım köpek dişleri hafif kabarık ama diğer dişlerde pek kabarıklık göremedim, göstermiyor ki sıpa. Zorla bakabildiğim kadarıyla. Ama dün al ön iki dişin yanındaki Bi diş çıkmış şaşırdım, kabarıklık falan yokken Bi anda çıkmış. Demekki diğer dişler de öyle çıkacak o yüzden bağışıklığı ve iştahı az.

Kızımın köpek dişleri çıkmadı canım. Köpek dişinin hemen arkasındaki azılar çıktı. Önce üsttekiler, sonra alttakiler. Belki sizin de öyle olur. Biz de ancak ağlarken görebiliyoruz. Bazen elimi soğuk suyla yıkayıp masaj yapıyorum rahatlıyor

Evet canım o zaman pek muhtemel bu halleri diştendir, her bebekte iştahsızlık keyifsizlik oluyor ama bu kadar uzun sürdüyse tek mantıklı açıklama diş bir an evvel çıkarır inşaallah.

Allahtan canımızdan birine bırakıyoruz onlar olmasa ne yaparmışız bilmem

Aynen canım ya inşallah Bi an önce çıkar da rahatlar o da ben de. Ah şu dişler..
Evet canım o zaman pek muhtemel bu halleri diştendir, her bebekte iştahsızlık keyifsizlik oluyor ama bu kadar uzun sürdüyse tek mantıklı açıklama diş bir an evvel çıkarır inşaallah.
inşallah canım benimm

liliyaa gerckten pembe diziye döndünüz çok merak ediyorum geldi mi,geldgnde napıcak kızını fln görünce:)

Arada ben de okuyup çıkıyorum en merak ettiğim mevzu,, takipteyim:)
Hayırlısı ile kavuşun birbirinize liliyaa
Kızlar çok sağolun.
Eşim gelmedi. Napayım ben şimdi? Vizesi bugün doldu. Vizeyi mi uzattı acaba. Hiç haber vermedi, vermiyor... Mesaj mı atsam diyorum hiç içimden gelmiyor..

Kızlar çok sağolun.
Eşim gelmedi. Napayım ben şimdi? Vizesi bugün doldu. Vizeyi mi uzattı acaba. Hiç haber vermedi, vermiyor... Mesaj mı atsam diyorum hiç içimden gelmiyor..

Mesaj at ara bence. Sonuçta esin senin. Neden böyle davrandığını ne oldugunu sor. Ben şimdiye 10 defa aramıştım:)

cuytherock Canım inşallah ilaç iyi gelir de düzelir kuzucuk , Ali de kanlı İshal olmuştu tahlilde birşey çıkmadı ama ateşi vardı ve crp 47 idi.. 500 gram kilo verdi.. İyileşince hızlı bir şekilde geri aldı verdiği kiloyu, Erol da iyileşince toparlayacak merak etme.. @granger @Polyanna82 Çok geçmiş olsun Kızlar @liliyaa Canım olmadı ailesine söylesen bir şekilde ulaşsınlar.. Küslük olur anlarım ama yurt dışındaki bir insanın ailesini bu kadar habersiz bırakması doğru değil, insanın aklına her ihtimal geliyor Allah korusun

bi yol bulup ulaşmalısın bence. ne kdr saçma habersz bırakması. ona da sorsak liliyaa beni aramadı merak etmedi derdi heralde.
Ben ona sordum ne zaman geliyorsun diye. Cevap vermedi. Kızını ne zamandır aramiyor. Bize bu davranışları reva görmesi zoruma gidiyor.

Onlar da ulaşamaz ki. Boşuna panik olmasınlar. Bide dedikodu yaparlar saçma sapan şeyler söylerler. Bı bayan var fabrikada onu arayacam artık napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…