Canım kaç gündür bizim de öyle. Bugün işe gitmedim biraz hastayız kızımla. Kreşe vermeye kıyamadım evde baktım.
Bugün ne yediğini söyleyim sana. 2 taneye yakın pankek. 2 tatlı kaşığı tarhana çorbası. 1 tatlı kaşığı yoğurt. Normalde yer tarhana ve yoğurt ama kesinlikle açmadı ağzını devamında. Ve bu iştahsızlık yaklaşık Bi aydır var. Tahlil yaptırıcam en kısa zamanda.
Kızlar oğlum bugün hicbir şey yememiş. Hiç yemediği günlerde bile en azından meyve yerdi. Bugün onuda yememiş. Sadece 3 kere devam sutu içmiş baka bisey yedirememisler. Suda icmyormus. Azilar mi yapıyor acaba. Annem 2 günde süzülmüş dedi kafama takti. Işteyim emziremiyorumda yemek yemedi diyince aklıma tugce16 geldi panikledim. Sizce Normal mi?
Iyi masallah. Burunları da tıkalı sanırım gribal durum ondada var.mutfakta az biseyler tırtıkladı beni emdi. Annem korkuttu beni şimdide kusura bakma öyle dememeliydim diyor. Soğanı dorde boldum koydum odaya serum fizyolojik damlarım iyi gibi şimdi. Başka yapacak bisey yoktu sanırım. Hafifte yatağın baş kısmını yukselttim
Canım annen muhtemelen o yemeyince içi parçalandı ve aslında senden teselli bulmak istedi halbuki senin içinin ne kadar kavrulduğunun farkında değil :)
Sen yapılacak olanı yapmışsın zaten Allahın izniyle toplar yakında.
Çok zor çocuğu evde bırakıp gitmek bende 4 haftadır işe gitmiyorum haftaya sınavlar var full gidicem şimdiden gözümde büyüyor içim darlanıyor evde hem anneanne hem dede hemde oyun ablası olacağı halde
Canım köpek dişleri hafif kabarık ama diğer dişlerde pek kabarıklık göremedim, göstermiyor ki sıpa. Zorla bakabildiğim kadarıyla. Ama dün al ön iki dişin yanındaki Bi diş çıkmış şaşırdım, kabarıklık falan yokken Bi anda çıkmış. Demekki diğer dişler de öyle çıkacak o yüzden bağışıklığı ve iştahı az.
Canım köpek dişleri hafif kabarık ama diğer dişlerde pek kabarıklık göremedim, göstermiyor ki sıpa. Zorla bakabildiğim kadarıyla. Ama dün al ön iki dişin yanındaki Bi diş çıkmış şaşırdım, kabarıklık falan yokken Bi anda çıkmış. Demekki diğer dişler de öyle çıkacak o yüzden bağışıklığı ve iştahı az.
Kızımın köpek dişleri çıkmadı canım. Köpek dişinin hemen arkasındaki azılar çıktı. Önce üsttekiler, sonra alttakiler. Belki sizin de öyle olur. Biz de ancak ağlarken görebiliyoruz. Bazen elimi soğuk suyla yıkayıp masaj yapıyorum rahatlıyor
Evet canım o zaman pek muhtemel bu halleri diştendir, her bebekte iştahsızlık keyifsizlik oluyor ama bu kadar uzun sürdüyse tek mantıklı açıklama diş bir an evvel çıkarır inşaallah.
Canım annen muhtemelen o yemeyince içi parçalandı ve aslında senden teselli bulmak istedi halbuki senin içinin ne kadar kavrulduğunun farkında değil :)
Sen yapılacak olanı yapmışsın zaten Allahın izniyle toplar yakında.
Çok zor çocuğu evde bırakıp gitmek bende 4 haftadır işe gitmiyorum haftaya sınavlar var full gidicem şimdiden gözümde büyüyor içim darlanıyor evde hem anneanne hem dede hemde oyun ablası olacağı halde
Kızımın köpek dişleri çıkmadı canım. Köpek dişinin hemen arkasındaki azılar çıktı. Önce üsttekiler, sonra alttakiler. Belki sizin de öyle olur. Biz de ancak ağlarken görebiliyoruz. Bazen elimi soğuk suyla yıkayıp masaj yapıyorum rahatlıyor
Evet canım o zaman pek muhtemel bu halleri diştendir, her bebekte iştahsızlık keyifsizlik oluyor ama bu kadar uzun sürdüyse tek mantıklı açıklama diş bir an evvel çıkarır inşaallah.
cuytherock
canım geçmiş olsun yavrucak Bi an önce iyileşir inşallah. @Hdou4225 sana da geçmiş olsun @ceross konuştun mu bakıcıyla, umarım bir çıkar yol bulursun. Arkadaşların dediği gibi bakıcının davranışları normal değil liliyaa
eşinden haber var mı?
Sık sık yazamasam da devamlı takipteyim sizi aile gibi olduğumuzu hissediyorum..
Kızlar çok sağolun.
Eşim gelmedi. Napayım ben şimdi? Vizesi bugün doldu. Vizeyi mi uzattı acaba. Hiç haber vermedi, vermiyor... Mesaj mı atsam diyorum hiç içimden gelmiyor..
Kızlar çok sağolun.
Eşim gelmedi. Napayım ben şimdi? Vizesi bugün doldu. Vizeyi mi uzattı acaba. Hiç haber vermedi, vermiyor... Mesaj mı atsam diyorum hiç içimden gelmiyor..
cuytherock
Canım inşallah ilaç iyi gelir de düzelir kuzucuk , Ali de kanlı İshal olmuştu tahlilde birşey çıkmadı ama ateşi vardı ve crp 47 idi.. 500 gram kilo verdi.. İyileşince hızlı bir şekilde geri aldı verdiği kiloyu, Erol da iyileşince toparlayacak merak etme.. @granger @Polyanna82 Çok geçmiş olsun Kızlar @liliyaa Canım olmadı ailesine söylesen bir şekilde ulaşsınlar.. Küslük olur anlarım ama yurt dışındaki bir insanın ailesini bu kadar habersiz bırakması doğru değil, insanın aklına her ihtimal geliyor Allah korusun
Hayır kimsenin yok. Buradaki işyerinde bi bayan var, dış işleriyle ilgileniyor. Ona sorsam aramızda kalsın desem. dedikodu yapar mı acaba ondan çekiniyorum. Ama sadece o ulaşabilir.
cuytherock
Canım inşallah ilaç iyi gelir de düzelir kuzucuk , Ali de kanlı İshal olmuştu tahlilde birşey çıkmadı ama ateşi vardı ve crp 47 idi.. 500 gram kilo verdi.. İyileşince hızlı bir şekilde geri aldı verdiği kiloyu, Erol da iyileşince toparlayacak merak etme.. @granger @Polyanna82 Çok geçmiş olsun Kızlar @liliyaa Canım olmadı ailesine söylesen bir şekilde ulaşsınlar.. Küslük olur anlarım ama yurt dışındaki bir insanın ailesini bu kadar habersiz bırakması doğru değil, insanın aklına her ihtimal geliyor Allah korusun