2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benim oğlum da hasta kervanına katıldı burunlar şelale gibi alıyor, hafif öksürük var. Emerken çok zorlanıyor. Sogan suyu içeremiyorum soğandan yedi biraz aynı işlevi görürmü acaba? Birde bir arkadaşım ayaklarının altina vicks sür dedi Olur mu sizce?

sen onu o seni seviyorsa kim haklı peşine düşmeyin o zaman.sarılın sımsıkı, Allah ayırmasın

yesoka90 çok geçmiş olsun canım iyiki eşin yanındaymış.
Benim kız da geçen hafta kreşe başladı ya devamlı hasta. Pazartesi hastaydı ama şükür hemen geçmişti şimdi de akşam saat 6dan beri ateşi var. Ya diş ya da kreş hastalığı, ya da her ikisi. Hepimize Rabbim Şifa versin.

Bir hastalık haberi de benden, dün arkadaşlara en son ne zaman hasta oldum hatırlamıyorum diye artistik yaptm ve sabahtan beri hastayım :))) Allahım şom ağzımı açmasam olmuyor ya :|
Bol sıvı al canım. Basit bir şeydir inşallah. Ben de üç yıl önce burun ameliyatı oldum, üç yoldur hiç hasta olmadım dedim. Ondan sonrası hep faranjit :)

Ben bazen İngilizce konuşmaya çalıştım ama doğal olarak tınısı değişik geliyor. Boş boş bakıp sonra gülüyordu:) Şimdi kulak dolgunluğu niyetine birkaç şarkı var onları dinletiyorum.
Ben de ingilizcesiyle soyluyorum kelimeleri bazen bazen de dediğin gibi şarkı dinletiyorum. İngilizce alfabenin oldugu bir sarkı var bazen tekrar edıyor ey bi di diye

Kızlar kese ne zaman görünür? Ne zaman doktora gitmeliyim sizce ?

Allah şifa versin tüm yavrulara

Benim kızımda 4 haftalıktı gorunmustu canım degerım cok yuksekti. Bu hamileliğimde de 5 artı 3 falandı sanırım. Ama bence gebeliği öğrendiğinde en yakın zamanda gitmek gerek. Kese gorunmese bile belki bir tavsiyesi olur doktorun

Cuma günü ikinci kez kan tahlili vereceğim. Samsun'daki doktorum ay sonunda gel dedi. Kalp atışının duyulacağı zaman çağırdı yani. Samsun'a gitmeyi hiç istemiyorum. Buradaki doktora haftaya gideyim en iyisi

Bana kilo ile ilgili tavsiyesi olur canim. İlk gebelikte de çok sağlıklı beslendim, 7 kilo aldim. Dikkat etmeye başladım

Cuma günü ikinci kez kan tahlili vereceğim. Samsun'daki doktorum ay sonunda gel dedi. Kalp atışının duyulacağı zaman çağırdı yani. Samsun'a gitmeyi hiç istemiyorum. Buradaki doktora haftaya gideyim en iyisi
Kalp atısını beklemek gec olur canım bence de en iyisi erken gidip baktırmak iyi dusunmussun

Bana kilo ile ilgili tavsiyesi olur canim. İlk gebelikte de çok sağlıklı beslendim, 7 kilo aldim. Dikkat etmeye başladım
Dogrudur canım.Gebelikte beslenme cok cok onemli ilk 3 aydan sonra daha da onemli biliyorsun.Dogumdan cıktıgımda 48 kiloydum. Bu sefer biraz alayım vermeyeyim istiyorum

Zamanında araştırmıştım tam değeri hatırlamıyorum ama b-hcg değeri 2000 üstüne çıkınca kesin olarak görülüyordu sanırım. Şimdiki değerini iki gün ilerleyip ikiyle çarp 2000i geçince git:)100 değeri için (100-200-400-800-1600-3200) 10 gün sonra gitmen yeterli.

sağol canım not aldım hem testi hem de ilacı, düzelmiş ishalleri ama belli olmaz çok uzun sürdü tekrarlayabilir. çok iyi oldu söylediğin çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…