2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
inşallah canım hayırlı, güzel haberler alırsın.

Etken maddesine bakmadım da gebelik kategorisi B

Annemde babanda evhamlilar. Emerken burunları tıkalı olduğu için çok ememiyor hele gece o kadar çok kaltiki ama emmek istemedi hic kafasını göğsüme koydu, sallanan sandalyede sallandik filan. Diş mi bogazmi anlayamadım. Yarına izin alsam çok iyi olur annemde çok hasta çünkü

Dolunay da bugun bir şey yemiyor ama diş belli her yeri ısırıyor bir de kabız olmus anlamadım diş kabız yapar mı

benimkilerin hiç kitaplarla arası yok. sesli kitaplarda aldım ama ilgilenmiyorlar. bende kitaplarla ilgilenmedikleri için üzülüyorum.
Kitaba ilgisi yoksa başka birşeye ilgisi vardır canım , benimkinin genel olarak oyuncaklara ilgisi az mesela peluş hayvanlarını çok seviyor birde kule yapınca koşar devirir hemen başka oyuncağa öyle çok tepki verdiğini bilmem.. Varsa yoksa ortalık karıştırma dolap çekmece indirme saklanma kovalamaca.. Küçük insanlarımız da tıpkı bizler gibi aynıymış gibi görünseler de aslında çook farklılar

Çok geçmiş olsun canım

sana da geçmiş olsun :)

Pazartesi randevum var kızlar acaba cinsiyet öğrenebilirmiyim cok sabırsızlanıyoruz:) 2019 temmuz annelerinde herkes ogrendi neredeyse bi biz kaldık gibi bir şey :)
öğrenirsin heralde ya :) kesin söylemeseler bile tahmin ederler. biz 12 haftalıkken öğrenmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…