Kızlar yarın ikinci kez kan vereceğim. İnşallah yükselmiştir.
Geçen hafta smear testi verdim, tetanoz aşısı vuruldum, kızımın odasındaki mobilyaları taşıdık eşimle ve antibiyotik kullanıyordum. Her şeye rağmen tutunduysa helal olsun bu minnoşa :) ablası gibi güçlü olacak :) ablası da 18 tane embriyodan tek kalandı :)
Canım endişelenme ben hamile oldugumu bilmeden Dolunayla ne oyunlar oynadım kanguruda saatlerce zıpladı uyusun diye hatta bazen ayagımda sallarken aniden bir tekme atıyordu karnıma acayıp acıyordu Her gun parka gıdıyorduö bebek arabasını tek basıma indir kaldır yapıyordum asansorden sonra 5 6 merdiven var bazen Dolunay arabadayken kaldırıyordum.Antıbıyotıgın adı neydi canım ona da bakalım hemen gerçi sen bakmıssındır etken maddesine falan
Canım bence normal anlattıkların hastalık ve diş döneminde olan şeyler. Karın derisinde büzüşme varsa o zaman seruma ihtiyaç var demektir. Doktor bey boğazını kontrol etmedi mi?? Çocuk yutkunurken boğazı acıyorsa emmeyi bile reddeder canım bizde öyle olmuyor muyuz. Anladığım kadarıyla annen evhamlı ve torununa kıyamıyor hiç. Şayet imkanın varsa yarın için izin alırsan belki için rahat eder. Araya haftasonu da giriyor toparlar bayağı inşaallah.
Annemde babanda evhamlilar. Emerken burunları tıkalı olduğu için çok ememiyor hele gece o kadar çok kaltiki ama emmek istemedi hic kafasını göğsüme koydu, sallanan sandalyede sallandik filan. Diş mi bogazmi anlayamadım. Yarına izin alsam çok iyi olur annemde çok hasta çünkü
Pazartesi randevum var kızlar acaba cinsiyet öğrenebilirmiyim cok sabırsızlanıyoruz:) 2019 temmuz annelerinde herkes ogrendi neredeyse bi biz kaldık gibi bir şey :)
Annemde babanda evhamlilar. Emerken burunları tıkalı olduğu için çok ememiyor hele gece o kadar çok kaltiki ama emmek istemedi hic kafasını göğsüme koydu, sallanan sandalyede sallandik filan. Diş mi bogazmi anlayamadım. Yarına izin alsam çok iyi olur annemde çok hasta çünkü
liliyaa
gözünüz aydın cnm kavuşmşsnz sonunda ,gezin inşallh bol bol çok sevndim
Ne güzel hbrler varmış burda:)
Tabi hasta olan herkese annelere bebeklere acil şifalar diliyorum dün de kızım ayrıntılı tetkiklere girdi beta ya kdr bakıldı viralmiş ve dişler maalesef..
Endişelenme canım bence doktora da goturmussun.Bence tugcenın ekstrem bir durumdu ya da belki anne yuregıyle hassas davranıyorsun. Dolunay bir şey yemeyince benim de aklıma geliyor bazen keske bir haber alsaydık bız de evhamlanmazdık belki
Kitaba ilgisi yoksa başka birşeye ilgisi vardır canım , benimkinin genel olarak oyuncaklara ilgisi az mesela peluş hayvanlarını çok seviyor birde kule yapınca koşar devirir hemen başka oyuncağa öyle çok tepki verdiğini bilmem.. Varsa yoksa ortalık karıştırma dolap çekmece indirme saklanma kovalamaca.. Küçük insanlarımız da tıpkı bizler gibi aynıymış gibi görünseler de aslında çook farklılar
Bir hastalık haberi de benden, dün arkadaşlara en son ne zaman hasta oldum hatırlamıyorum diye artistik yaptm ve sabahtan beri hastayım :))) Allahım şom ağzımı açmasam olmuyor ya :|
@yesoka90 çok geçmiş olsun canım iyiki eşin yanındaymış.
Benim kız da geçen hafta kreşe başladı ya devamlı hasta. Pazartesi hastaydı ama şükür hemen geçmişti şimdi de akşam saat 6dan beri ateşi var. Ya diş ya da kreş hastalığı, ya da her ikisi. Hepimize Rabbim Şifa versin.
Canım bence normal anlattıkların hastalık ve diş döneminde olan şeyler. Karın derisinde büzüşme varsa o zaman seruma ihtiyaç var demektir. Doktor bey boğazını kontrol etmedi mi?? Çocuk yutkunurken boğazı acıyorsa emmeyi bile reddeder canım bizde öyle olmuyor muyuz. Anladığım kadarıyla annen evhamlı ve torununa kıyamıyor hiç. Şayet imkanın varsa yarın için izin alırsan belki için rahat eder. Araya haftasonu da giriyor toparlar bayağı inşaallah.
Pazartesi randevum var kızlar acaba cinsiyet öğrenebilirmiyim cok sabırsızlanıyoruz:) 2019 temmuz annelerinde herkes ogrendi neredeyse bi biz kaldık gibi bir şey :)