2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Nereden bulabilirim canım ?

Ayaklarının altına limon sürmeyi duymuştum

Eşim geldi ya, kızımda şımarıklık tavan.
Babasını ilk gördüğünde koridorun başında ayakta duruyordu. Ona doğru yürüyüp birden salona sapmıştı:)) çekinmesi birkaç dakika sürdü sadece. Şimdi kucağından inmiyor peşinden dolaşıp duruyor. Yemeğini yemedi dün, babası yedirince yedi. Bir naz yapıyor ona anlatamam .Normalde kucak istemez kendi kendine oynar. Ama babasını rahat bırakmıyor simdi hiç. Hiç yapmadığı şımarıklığı ona yapıyor. Babası gidince normale dönüyor :)) bana nazı geçmiyor tabi:)) akşam 7'de uyuyan çocuk, şimdi öğlen uyumasa bile 9'da ancak uyuyor. Babasıyla oynayacak:)

Ay canım benim ya :) esin napiyor o da mest oluyordur

Ay canım benim ya :) esin napiyor o da mest oluyordur
Evet bayılıyor eşim de onun peşinden ayrılmıyor :)) kahvaltısını bırakıp napıyor diye arkasından gitmeler, oynatmalar...:)
Dün avm'ye gittik. Yere bırak yürüsün diyorum yok, kucağında sımsıkı tutmuş :)))

Kızlar oğlum bisey yemiyormus. Su da içmiyormuş. Öğle arasında gidip bakacağım. Annem yarın izin al en azından seni emsin diyor Sevebileceği yiyeceği ne olabilir sizce bu dönemde

Kızlar oğlum bisey yemiyormus. Su da içmiyormuş. Öğle arasında gidip bakacağım. Annem yarın izin al en azından seni emsin diyor Sevebileceği yiyeceği ne olabilir sizce bu dönemde
muzu reddetmio pek benim ki. bide anne sütü tabi. sonrasında ise tarhana ve yoğurt. diş mi gelio yavrunun. Reflü ilacı kullanan siz miydiniz?

muzu reddetmio pek benim ki. bide anne sütü tabi. sonrasında ise tarhana ve yoğurt. diş mi gelio yavrunun. Reflü ilacı kullanan siz miydiniz?

Muzda istemiyor maalesef . Sanırım dis geliyor dün gece sabaha kadar doğru düzgün uyumadı ve emmek de istemedi tarhana ne zamandır vermedik onu deneyelim. Reflu ilacını çok düzenli kullanamadık bir de dis hastalık derken karma karışık olduk

ay yerim. bizimkininde oyun arkadaşı babası. benle oturduğu yerden kitap okuyoruz oyun oynuyoruz. babasını gördüğü an ayakta. hep kovalamaca saklambaç orayı burayı karıştırma. hatta 1 hafta izindeydim. evde tektik oğlumla. eşim akşam gelince çok yorulmadın mı bütün gün tek diyordu. Ama tekten daha düzen oturuyor. bu arada sevindim eşinle bir problem olmamasına.

bnmkininde alt köpek dişleri bembeyaz damağının yarısında daha. gece boyunca memedeydi. uyuyamadık hiç

Çok geçmiş olsun((
Çok teşekkürler
Ben vicks değil okaliptüs yağı kullanıyorum canım ayağının altı ve ciğerlerine onu tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Çok sağol canım. Oy yazık kuzuma malesef kreşin ilk yılı böyle geçiyor diyorlar kreşte olmasa anaokulunda oluyormuş velhasıl illa olacak. İnşaallah ciddi değildir kolayca atlatırsınuz.
Bol sıvı al canım. Basit bir şeydir inşallah. Ben de üç yıl önce burun ameliyatı oldum, üç yoldur hiç hasta olmadım dedim. Ondan sonrası hep faranjit :)
Çok sağol canım. Demek ki kendimize nazar değdirmişiz :)
Canım cok gecmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlarsın
Allah razı olsun canım inşaallah.
Canım ya çok geçmiş olsun şimdi nasılsın ?
Şimdi daha iyiyim akşama kadar yamulmam inşaallah. Kızlara geçmesin başka şey istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…