Kızlar bir önerim var, yapı kredi yayınlarının 3 kedi bir dilek kitabına benimki bayıldı, çizimleri çok hoş hikayesinin anlatımı çok sade kafiyeli ve anlaşılır, böyle su gibi akıyor.. Kedilerin adı piti pati ve pus.. Anne demeye üşenen çocuğum evin içinde piti pati pus diye geziyor.. Sizinkilerin favori kitap oyuncak veya aktivitesi neler?
Bir hastalık haberi de benden, dün arkadaşlara en son ne zaman hasta oldum hatırlamıyorum diye artistik yaptm ve sabahtan beri hastayım :))) Allahım şom ağzımı açmasam olmuyor ya :|
Benim oğlum da hasta kervanına katıldı burunlar şelale gibi alıyor, hafif öksürük var. Emerken çok zorlanıyor. Sogan suyu içeremiyorum soğandan yedi biraz aynı işlevi görürmü acaba? Birde bir arkadaşım ayaklarının altina vicks sür dedi Olur mu sizce?
Eşim geldi ya, kızımda şımarıklık tavan.
Babasını ilk gördüğünde koridorun başında ayakta duruyordu. Ona doğru yürüyüp birden salona sapmıştı:)) çekinmesi birkaç dakika sürdü sadece. Şimdi kucağından inmiyor peşinden dolaşıp duruyor. Yemeğini yemedi dün, babası yedirince yedi. Bir naz yapıyor ona anlatamam .Normalde kucak istemez kendi kendine oynar. Ama babasını rahat bırakmıyor simdi hiç. Hiç yapmadığı şımarıklığı ona yapıyor. Babası gidince normale dönüyor :)) bana nazı geçmiyor tabi:)) akşam 7'de uyuyan çocuk, şimdi öğlen uyumasa bile 9'da ancak uyuyor. Babasıyla oynayacak:)
Babasını ilk gördüğünde koridorun başında ayakta duruyordu. Ona doğru yürüyüp birden salona sapmıştı:)) çekinmesi birkaç dakika sürdü sadece. Şimdi kucağından inmiyor peşinden dolaşıp duruyor. Yemeğini yemedi dün, babası yedirince yedi. Bir naz yapıyor ona anlatamam .Normalde kucak istemez kendi kendine oynar. Ama babasını rahat bırakmıyor simdi hiç. Hiç yapmadığı şımarıklığı ona yapıyor. Babası gidince normale dönüyor :)) bana nazı geçmiyor tabi:)) akşam 7'de uyuyan çocuk, şimdi öğlen uyumasa bile 9'da ancak uyuyor. Babasıyla oynayacak:)
Kızlar oğlum bisey yemiyormus. Su da içmiyormuş. Öğle arasında gidip bakacağım. Annem yarın izin al en azından seni emsin diyor Sevebileceği yiyeceği ne olabilir sizce bu dönemde
Kızlar oğlum bisey yemiyormus. Su da içmiyormuş. Öğle arasında gidip bakacağım. Annem yarın izin al en azından seni emsin diyor Sevebileceği yiyeceği ne olabilir sizce bu dönemde
Muzda istemiyor maalesef . Sanırım dis geliyor dün gece sabaha kadar doğru düzgün uyumadı ve emmek de istemedi tarhana ne zamandır vermedik onu deneyelim. Reflu ilacını çok düzenli kullanamadık bir de dis hastalık derken karma karışık olduk
ay yerim. bizimkininde oyun arkadaşı babası. benle oturduğu yerden kitap okuyoruz oyun oynuyoruz. babasını gördüğü an ayakta. hep kovalamaca saklambaç orayı burayı karıştırma. hatta 1 hafta izindeydim. evde tektik oğlumla. eşim akşam gelince çok yorulmadın mı bütün gün tek diyordu. Ama tekten daha düzen oturuyor. bu arada sevindim eşinle bir problem olmamasına.
Muzda istemiyor maalesef . Sanırım dis geliyor dün gece sabaha kadar doğru düzgün uyumadı ve emmek de istemedi tarhana ne zamandır vermedik onu deneyelim. Reflu ilacını çok düzenli kullanamadık bir de dis hastalık derken karma karışık olduk
Benim oğlum da hasta kervanına katıldı burunlar şelale gibi alıyor, hafif öksürük var. Emerken çok zorlanıyor. Sogan suyu içeremiyorum soğandan yedi biraz aynı işlevi görürmü acaba? Birde bir arkadaşım ayaklarının altina vicks sür dedi Olur mu sizce?
yesoka90
çok geçmiş olsun canım iyiki eşin yanındaymış.
Benim kız da geçen hafta kreşe başladı ya devamlı hasta. Pazartesi hastaydı ama şükür hemen geçmişti şimdi de akşam saat 6dan beri ateşi var. Ya diş ya da kreş hastalığı, ya da her ikisi. Hepimize Rabbim Şifa versin.
Çok sağol canım. Oy yazık kuzuma malesef kreşin ilk yılı böyle geçiyor diyorlar kreşte olmasa anaokulunda oluyormuş velhasıl illa olacak. İnşaallah ciddi değildir kolayca atlatırsınuz.
Bol sıvı al canım. Basit bir şeydir inşallah. Ben de üç yıl önce burun ameliyatı oldum, üç yoldur hiç hasta olmadım dedim. Ondan sonrası hep faranjit :)