2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar oğlum bisey yemiyormus. Su da içmiyormuş. Öğle arasında gidip bakacağım. Annem yarın izin al en azından seni emsin diyor Sevebileceği yiyeceği ne olabilir sizce bu dönemde
Canım ya diş ya da boğazında enfeksiyon vardır yutkunurken acıyordur ondan böyle yapıyordur doktora götürdünüz mü? Çok geçmiş olsun. Benim kızlar hastayken birşey yemez o yüzden tavsiye veremiyorum malesef.

Sen anlattıkça ben mutlu oluyorum valla allah huzurunuzu mutluluğumuzu bozmasın inşallah çok güzel oldu böyle

Ben ıphone kullanıyorum ama bidaha alacak olsam huawei tercih edebilirim kullanıp da pişman olan duymadım
Benim bır arkadasım da ıphone kullanıyordu. Kızının dogum gununde fotoları cektık cektık karanlık benimkinden cekılenlerı gorunce seninkinden cekelım hepsını dedı ondan sonra o da huawei aldı cok memnunuz :)

Dün dr a götürdük çok salgın var dedi. Grip salgını. Hafif geçiriyor olabilir dedi yoksa 39-40 derece ateş yapıyor dedi . Istahsiz olması normal dedi. Annem de çağırdı öğlen stres yaptım iyice. Hiç birşey yemiyor böyle olmaz güçsüz düşer serum vermek zorunda kalınır diyor. Seninkilerde hic mi yemiyordu? Çalıştığım için emziremiyorum da ama öğlen eve gitti o zamanda çok az emdi.normal mi sence?

Canım bence normal anlattıkların hastalık ve diş döneminde olan şeyler. Karın derisinde büzüşme varsa o zaman seruma ihtiyaç var demektir. Doktor bey boğazını kontrol etmedi mi?? Çocuk yutkunurken boğazı acıyorsa emmeyi bile reddeder canım bizde öyle olmuyor muyuz. Anladığım kadarıyla annen evhamlı ve torununa kıyamıyor hiç. Şayet imkanın varsa yarın için izin alırsan belki için rahat eder. Araya haftasonu da giriyor toparlar bayağı inşaallah.

Kızlar hamileyim
Ayyyyy canım cok sevindim.hayırlı olsun.Rabbim gonlune gore verdi.sagsalim al kucagina insallah

Bir hastalık haberi de benden, dün arkadaşlara en son ne zaman hasta oldum hatırlamıyorum diye artistik yaptm ve sabahtan beri hastayım :))) Allahım şom ağzımı açmasam olmuyor ya :|
Cok gecmis olsun canim.nazar etmissin kendi kendine..

Bugun Dolunay da hiçbir şey yemedi sadece iki köfte yedirebildim bu saate kadar. Oyun oynuyor neşesi iyi maşallah. Sabah kabız olmustu cok az ve sertti kakası. Bu aralar her yeri ısırıyor dişi de kasınıyor sanırım. İnşallah cok uzun surmez bu iştahsızlık

Oysa ben artık bez görmek istemiyorum ama önümüzdeki üç yıl daha bez değiştireceğim :)
canım sen de minies kullanıyorsun sanırım. bezin bel kısmında eline gelen kristaller var mı ?ben 2 pakettir bel yerinde tuz tanesi gibi kristaller buluyorum.tirnakla çıkıyor. migros yazdım dönen olmadı. sanki orta kısma konan bekleşen kristaller bel kısmına da gelmiş. rahatsız eder diye kontrol edip çıkarıyorum

Canım prima dışında hangi bezi kullandıysam kızarıklık yaptı. Üstelik azıcık çiş bile yapsa hemen değiştiriyorum, öyle gezmesine tahammül edemiyorum. Neyse o yüzden prima, goon, molfiks, soffio ve minnies bezlerden evde var. Bir prima bağlıyorum, bir başka marka bağlıyorum. Yani sık kullanmadığım için fark etmedim ama bakayım bir sonra yazarım

Kızlar yarın ikinci kez kan vereceğim. İnşallah yükselmiştir.
Geçen hafta smear testi verdim, tetanoz aşısı vuruldum, kızımın odasındaki mobilyaları taşıdık eşimle ve antibiyotik kullanıyordum. Her şeye rağmen tutunduysa helal olsun bu minnoşa :) ablası gibi güçlü olacak :) ablası da 18 tane embriyodan tek kalandı :)

Canım endişelenme ben hamile oldugumu bilmeden Dolunayla ne oyunlar oynadım kanguruda saatlerce zıpladı uyusun diye hatta bazen ayagımda sallarken aniden bir tekme atıyordu karnıma acayıp acıyordu Her gun parka gıdıyorduö bebek arabasını tek basıma indir kaldır yapıyordum asansorden sonra 5 6 merdiven var bazen Dolunay arabadayken kaldırıyordum.Antıbıyotıgın adı neydi canım ona da bakalım hemen gerçi sen bakmıssındır etken maddesine falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…