2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İnşaallah izin alabilmişsindir canım. Belki annenden hastalık bulaşmıştır?

Amin canım bir sorun olmaz sanırım @yesoka bilgili bu konularda bir de ona soralım :)
@nisandeniz B grubu antibiyotiklerin kanıtlanmış bir zararı çalışmalarda ortaya konulamadı.
Ancak biliyorsunuz ben bu ilaç konusunda hassasım açıkçası hiçbirşeye de %100 güvenim yok kendim parasetamol dışında en son ne zaman ilaç kullandım bilmiyorum antibiyotik kullanmayalı da 10 yıl olmuştur herhalde. O yüzden uzak durmak en iyisi. Malesef en pis sektör ilaç sektörü :/

Şayet o bebiş gelecekse bağlasan durmaz canım ben ufaklığa hamileyken ilk kontrole 7. Haftanın sonuna doğru gittim doktor boş gebelik dedi kürtaj günü verdi, kürtaja gitmedim, 9. Haftanın sonuna kadar kese içinde embriyo görünmedi sonunda nihayet göründü ve kalp atışlarını duyduk. Velhasıl doktorlara güvensek gülce meryemim şimdi bizimle değildi.
Ben inanıyorum ki bu bebiş sağlıkla dünyaya gelecek hatırlasana sen daha yumurtlama döneminin hemen ertesinde şüphelenmiştin. Gümbür gümbür geliyor yani :)

Ben oğlumu 13,kızımı 14..haftada öğrendim doktorumun kontrolünü beklmeden bi tıp merkzine gttim meraktan:)
Kızımı 100.günde öğrenmişiz.Bakalım bu sefer ne zaman ogreneceğiz. Temmuz annelerinde herkes ogrendi 9 10 11.haftalarda.Belki ben de ogrenırım artık.Gerçi bana hep garantici doktorlar denk geliyor. Eger belli olmussa soylemesin kagıda yazsın isticem. Sonra balon falan patlatırız süprizzzzz

Canim ne güzel yazmışsın sağ ol :) yarın sabah kan vereceğim bakalım Allah bilir

Yarın için izin aldım 3 gun emziririm.bari.dedim. tugce16 benimde hala aklımdan çıkmıyor dediğin gibi keşke haber alsak

İnşaallah izin alabilmişsindir canım. Belki annenden hastalık bulaşmıştır?

Evet ondan bulaştı maalesef. Babaanneye yine kizdim bu vesile ile. Bir Hsonu gelip gidiyor gelip alıştırmadı kendini tam. Annem hasta olduğunda çocuğa bakacak kimse yok cocuk hasta oldu yarın için izin aldım allahtan. 3 gun ilgilenirim çabucak atlatır inşallah. Izin alamazsam rapor alacaktım cocuk herşeyden önemli valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…