- 1 Şubat 2012
- 2.023
- 3.794
- 333
Bende arayıştayım canım, top havuzu var bizde ilk zamanlar çok oynadı şimdi arada aklına eserse oynuyor.. İntexin şişme havuzunun içine pilsanın 100lü topunu attım.. Legoları pek sevmedi benimkiBizimki resimli yasama merhaba sözlüğüm ü cok begendi. En cok onu sevıyor. Resımler gercek cızım degıl bu yuzden her seyın adını daha kolay ogrenıyor. Bir de tabi hareketli kitaplara bayıldı. A101den pepe kitapları almıstım. Cızgı fılmını bilmiyor ama pepeyi cok sevdi:) Bu aralar toplara taktı bir de gol gol diyip duruyor top havuzu sipariş ettim inşallah onu da sever. Legoları sevıyor bir de :) Ben de bu aralar değişik bir şeyler arıyorum aslında hem gelişimine yararlı hem de eglenceli oyuncak arayısındayım henuz bir şey bulamadım
Evet kuzum bu da kedili bayılır Kağan da.. Bu arada çok geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme , Tugçenin durumu hepimizin aklına yer etti keşke iyi haberlerini alabilseydik.. Çok ekstrem bir durumdu onunki her iştahsızlık böyle sonuçlanmazOğlum tam bir kedi hastasi aynı benim gibi favori kitabımız Sevimli Kedi Sarman :))) senin dediğin kitap da kediliyse onada bayılır alayım bari
Çok detaylı yazmışsın sağolasın canım bu aralar hep aynı şeyleri yapıyoruz değişiklik arıyorum birazda.. Classic worldün kule oyunu bizde de var çok seviyor onu :) İlk 100 sözcüğü de geçen gün sipariş ettim , kargodan gelmesini bekliyorum.. Kitaplara deli oluyor Ali , hareketli kitapların hastası hiç bıkmadı onlardan, legoları hiç sevmedi diyebilirim.. Arabaları sürmek yerine tekerleklerini çevirmeye bayılıyor, biraz tekerlek çevirip hemen sıkılıyor Allah’tan arabayı sürmek yerine tekerlek çevrince aklıma hemen kötü şeyler geliyor :/ Rampa çok iyi fikirmiş , belki farklı türlü oynamaya yönelirKitapları ve oyuncaklarını çok seviyor ama esas ilgi alanı eşyaları ters çevirmek, pilleri açmak, siniyle oynamak, eşyaları saklamak. Legoları sadece içine sokup çıkarmaca yapıyor amacs hizmet eden bir durumu yok şu an. Hareketli kitapları ve bazı eski kitaplarını artık istemiyor. Yalnızca hareketli ev, iyi geceler farecikler, ayılar kitap okumaz, bu balığın parmakları varı seviyor. Bunlar en az yırtılanlar olduğu için belki de.
Var olan ve hoşuna gidenler:
Masalcı şirin baba: masal okuyor hareket ediyor henüz masalları anlayacak seviyede değil tabi. E bebekten indirimde 50tlye aldım. İndirimde yakalarsanız bence güzel. Videoları var internette.
İtfaiye arabası: üstünde kepçe var, siren sesi yapıyor. Elc/mothercare. Hediye geldi.
Oyun blokları: Üst üste koyup etrafında dönüyor. Üzerindeki hayvanları seviyor taklit ediyor. Bunu da tavsiye ederim.
Araba rampası: Üstüne araba konulunca aşağıya doğru hızlanarak iniyor. Bunu gören çok seviyor. Büyükler de oynuyor:) 40tl civarıydı.
İlk 100 sözcük: Bunu yeni aldığım için seviyor kelimeleri öğrendi ancak içindeki kapakçıkları yırttı.
Dans eden pepe: güzel oyuncak halay çekmese iyiydi:) cidden tey tey falan diyor:) Işıklı hareketli. Tavsiye ederim. Bu da 40-50tl civarı.
Robot: Babasından kalma. Işıklı etrafında dönüyor ilerliyor.
Org: Babasından kalma. Mikrofonla bağırıp düğmelerle müzik yapıyor.
Kitapçılarda bulabilirsin kuzum, ben internetten almıştım kitapyurdundanNereden bulabilirim canım ?
Çok sevindim canım ya Allah muhabbetinizi arttırsın, eşin de babalığı yeniden tadıyor gibi olmuş :) Ben senin yerinde olsam her fırsatta sizin arayı kapatmanız lazım deyip babaya atardım Sena’yı , bu arada dinlenmiş olursunEşim geldi ya, kızımda şımarıklık tavan.
Babasını ilk gördüğünde koridorun başında ayakta duruyordu. Ona doğru yürüyüp birden salona sapmıştı:)) çekinmesi birkaç dakika sürdü sadece. Şimdi kucağından inmiyor peşinden dolaşıp duruyor. Yemeğini yemedi dün, babası yedirince yedi. Bir naz yapıyor ona anlatamam .Normalde kucak istemez kendi kendine oynar. Ama babasını rahat bırakmıyor simdi hiç. Hiç yapmadığı şımarıklığı ona yapıyor. Babası gidince normale dönüyor :)) bana nazı geçmiyor tabi:)) akşam 7'de uyuyan çocuk, şimdi öğlen uyumasa bile 9'da ancak uyuyor. Babasıyla oynayacak:)