2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bende arayıştayım canım, top havuzu var bizde ilk zamanlar çok oynadı şimdi arada aklına eserse oynuyor.. İntexin şişme havuzunun içine pilsanın 100lü topunu attım.. Legoları pek sevmedi benimki
Oğlum tam bir kedi hastasi aynı benim gibi favori kitabımız Sevimli Kedi Sarman :))) senin dediğin kitap da kediliyse onada bayılır alayım bari
Evet kuzum bu da kedili bayılır Kağan da.. Bu arada çok geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme , Tugçenin durumu hepimizin aklına yer etti keşke iyi haberlerini alabilseydik.. Çok ekstrem bir durumdu onunki her iştahsızlık böyle sonuçlanmaz
Çok detaylı yazmışsın sağolasın canım bu aralar hep aynı şeyleri yapıyoruz değişiklik arıyorum birazda.. Classic worldün kule oyunu bizde de var çok seviyor onu :) İlk 100 sözcüğü de geçen gün sipariş ettim , kargodan gelmesini bekliyorum.. Kitaplara deli oluyor Ali , hareketli kitapların hastası hiç bıkmadı onlardan, legoları hiç sevmedi diyebilirim.. Arabaları sürmek yerine tekerleklerini çevirmeye bayılıyor, biraz tekerlek çevirip hemen sıkılıyor Allah’tan arabayı sürmek yerine tekerlek çevrince aklıma hemen kötü şeyler geliyor :/ Rampa çok iyi fikirmiş , belki farklı türlü oynamaya yönelir

Nereden bulabilirim canım ?
Kitapçılarda bulabilirsin kuzum, ben internetten almıştım kitapyurdundan

Çok sevindim canım ya Allah muhabbetinizi arttırsın, eşin de babalığı yeniden tadıyor gibi olmuş :) Ben senin yerinde olsam her fırsatta sizin arayı kapatmanız lazım deyip babaya atardım Sena’yı , bu arada dinlenmiş olursun

Canım sen daha ne istiyorsun bu ne güzel lütuftur :) inşaallah hep böyle devam eder de yaza tuvaleti öğretirsen. Benim büyük kızım bile gece öyle çok tuvaletini yapıp su içiyor ki bezini değiştirmek zorunda kalıyorum :/

Bakıcının emeği gerçekten çok fazla oluyor bu açıdan parayı hakediyorlar ancak ajanstan gelenler en azından 2bin (asgari ücret) artı sigorta şeklinde çalışıyor. Bu çok fazla. Ortalamanın üzerinde bir maaşım var ama bunu yine de karışlayamam maalesef:/ Umarum konu komşu akraba bulunur. Kars’a taşınacağız ya biz de ilk annem bakacak sonra bakıcı arayacağız. Küçük yerde 1000tl artı sigorta ya da 1500tl ye bulurum diye düşünüyorum. Zorunlu hizmet yapan ancak eşi çalışmayanlar oluyormuş umarım gönlüme göre bulabilirim birini. Bakıcı işi çok zor bulana kadar... sonrası kolay hele bebek alışınca.

Çok geçmiş olsun canım

bende
bebek kaslarını kontrol etmeyi öğreniyor diye biliyorum.. Bir sıkıntı olsa sadece geceleri olmazdı bence

Kuzum ben de geçen yazacaktım da unuttum. Benimki de allah ne verdiyse ters çeviriyor. Eşyalar sandalyeler mama sandalyesi ilk adım arabası yine bisikleti... ya içini açmaya altındakilerde oynamaya çalışıyor ya da tekerlek çeviriyor. Ev tepetaklak.

Çok çok geçmiş olsun. Demek ki viral bir bağırsak enfeksiyonu geçirdi. İnşaallah tez zamanda ikisi de düzelir. Erol nasıl oldu şimdi?
Erol’un kakası sarı anne sütü kakasına döndü. Çünkü pek yemek yemiyor. Kaka sayısı 4 civarında. Diğer şikayetler kalmadı. Eşim de kurtulsun da normale dönelim artık:/

Şişme havuzu eşim o kadar buyuk almıstı ki bir yere sığdıramadım. Kutusunda anne baba ıkı cocuk havuzdaydı dusun biz de ebebekten su mavi olanı aldık dun 100 tane topu vardı az geldi 100 tane daha aldık 100 tane de evde vardı iyi oldu sevdi baya :)

Eklentiler

• IMG_20190118_123752.webp
    90 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Ne güzel tanımlamışsın ev tepetaklak.. Çekmecelerin içi dolapların içi herşey dışarda birgün süzgece takmış oluyor evin içinde süzgeçle dolaşıyor bir gün sütyene takılıyor elinde sütyen evin içinde bayrak gibi sallayarak geziyor Salonda sütyenin yatak odasında süzgecin mutfakta dantelin ne işi var sorarım? O kadar meraklı ki dağıtmaya, arkasından topladığım anda anında koşarak gelip tekrar dağıtıyor.. Evin dağınıklığı içler acısı.. Birde battaniye meraklısı , yüklükten koca battaniyeyi çekip indirmiş evin içinde sürüklemeye uğraşıyor.. Geçende de çekmeceden huniyi çıkarmış bana getirdi , heralde bana mesaj vermek istedi

Güle güle oynasın kuzucuk , çadır nerden canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…