2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kizlar benim son bi haftadir yok denecek kadar azaldi sutum.butun gun emmedigi halde dolmuyor.eve gidince bi iki yutkunmadan snra sut gelmeyince Arvende sinirleniyor iceri sok memeyi diye ittiriyor.kesmeyi dusunuyorum memeden.butun gece de bos meme agzinda duruyor

ne bileyim acaba kaslarını mı tutmayı öğreniyor yoksa bir sıkıntı mı var? inşallah öyledir, bakalım devam edecek mi?

biz su fıtığı yüzünden erteledik,bu yaz kontrole götüreceğim. bakalım ne diyecek

Canım bu bebek dokun ogrensın sadece oyun zamanı var bızde diğerlerini cok aradım ama stokta yok sen nereden aldın. Onlar acayıp guzel kızım da cok sevıyor
Sanırım Hepsiburada dan almıştım. Bazı kitapları stokta pek yoktu hatırladığım kadarıyla. Ben 6aylıkken falan almıştım bazı yerlerde vardır hala umarım:)

Boş memeyi emdikçe benim canım acıyor. Kızım emmeyi bıraksa ben de ısrar etmeyeceğim. Bugün kızımdan bir yaş büyük bir kız çocuğu gördük. Benimkinin boyu ondan uzun. Okul öncesi öğretmeni olan teyzem de kızımı görünce boyu 3 yaşında gibi görünüyor dedi. Gelişimi için artık yeterli olduğunu düşünüyorum

Sanırım Hepsiburada dan almıştım. Bazı kitapları stokta pek yoktu hatırladığım kadarıyla. Ben 6aylıkken falan almıştım bazı yerlerde vardır hala umarım:)
Yok canım ya aylardır bakıyorum stokta yok diyor bulsam hemen atlıcam :)

artk yavaş yavaş tuvalet zamanları gelio canım gece yapmaması daha ii bence aynı bizim gibigece tutup sabah yapıo demek ki.

Kızlar diş doneminde ne yapıyorsunuz kuzulara yemek olarak. Dolunay hiç yemiyor iki gundur napsam ki.10 gundur anne sutunu kestım son gittiğim doktor yavas yavas kes dedi kızım da cok istekli değildi tadı değiştiği için sanırım bir de sagdıkca agrım oluyordu korktum ikinci miniğime bir şey olur diye. Dolunayın yemesi de cok iyiydi aslında hatta demek ki anne sutu doyuruyormus diye dusundum ama iki gundur yok yemiyor yemiyor. Diş olabilir diyorum ama hiç mi yemez sabahtan beri iki köfteye duruyor onu da ara ara yedirdim oyun oynarken. Zayıflayacak diye korkuyorum.Mama aldık içmedi süt içmiyor zaten ayran meyve suyu hiçbir sey içmiyor su hariç. Burada bir arkadas benimki de oyleydı bimin cocuk sutunu verdım içti yazmıstı deneyeyım dedim içti sahiden.Acaba o mu iştahını kesti. Kafam bi milyon

artk yavaş yavaş tuvalet zamanları gelio canım gece yapmaması daha ii bence aynı bizim gibigece tutup sabah yapıo demek ki.
Bu yaz ben de tuvalet egıtımı olmasa da iletişimini deneyeceğim eger iyi sinyal alırsam belki baslarız. Bu yaz erken seneye geç olur gibime geliyor ama bakalım

Bu yaz ben de tuvalet egıtımı olmasa da iletişimini deneyeceğim eger iyi sinyal alırsam belki baslarız. Bu yaz erken seneye geç olur gibime geliyor ama bakalım
bende bu yaz alıştırmak istiyorum çalıştığım için zorlanırız ama sinyalleri takip edip karar vericem hazır olursa. ama seneye de çok geç oluyo yaaa. kışın desen zor. çiş yaptığının farkına varsın diye tuvaleti gösterdim oturdum bak buraya çiş yapıyoruz sen şuan bezine yapıyorsun ama yakında sende yapmak isterseb buraya yapabilirsin fln dedim. şimdi bezini tutup çişş çişşş dio. arada aklına esioda mı diyo yapınca mı diyo anlayamadım. ztn gördüğüm günde 3 saat akşamları.

Bizim modeller benziyor birbirine
bizimde oyun halısının oyuncakları baya bi süre dolandı ortalıkta maymun adası almıştk. sonra sattık :) ne alsam bilemez haldeyim. hikaye okurken dinlemiyo sıkılıo hemen. hareketli kitaoları var bultaka bayılıo kaç aydır sıkılmadı. ahşap şubuklu geometrik şekilli bultaklar var ya onlardan mı alsam ne yapsam bizimkinin çok oyuncağı yok. hediye eğitici köpekçik gelmişti biraz onla oynuo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…