2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bunlar da Ali’nin ve benim yeni kitaplarımız :))

Eklentiler

• C1F96AFD-E3BA-4802-A5E8-0A08330D6449.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 55
  • B0D95F90-E110-40CA-B60B-079150DD9ABB.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 56
  • D254279F-E0F2-4536-B75E-CA3283576A87.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 52

Çok geçmiş olsun canim bebeklerin acı eşiği bize gore daha yüksek diye duymuştum. Inşallah öyledir.

Canım su suprız kapaklı 100 sozcuk var ya onun İngilizce olanı almısım ben içerik o kadar farklı ki tam goremedim dikkat et canım eger özellikle İngilizce olanı istemiyorsan. Çünkü resimler nesneler bambaska.

Türkçesini aldığımı düşünüyorum ama gelince anlarız bakalım..

Insallah gonlune gore birini bulabilirsin canım.hayirlisi olsun herseyin..
Ayni cadirdan bizde kullaniyoruz.Arven bayiliyor cadirina icinden cikmiyor toplari en buyuk favorisi :)

Ali=Arven o zaman.gecen ablasinin ic camasirlarini dagitmis.biri kolunda biri boynunda :))) ablası da neon renk kulotlar seviyo.ilgisini cekiyo kuzunun napsin benim sutyen askilarini kemirir.cok sebekler ya

Canım gelince içeriklerini beğenip beğenmediğini yazar mısın? Benim elimde patlayan bir kitap var. Okula gitmek istemeyen zebra, ne içerik ne de resim kalitesi hoşuma gitti. Ayılar kitap okumaz, ama bu balığın parmakları var, iyi geceler farecikler, iyi yürekli dev memo beğendim bunları. Geçen yapı kredi yayınlarından beğendiğini yazmıştın onu yazdım köşeye toplu alayım.

Biz de kamyonlandık:) Sağolasın.

Eklentiler

• A1BE5473-E819-4CCA-8F84-FAA1B5F5E5E1.webp
    80,8 KB · Görüntüleme: 53
Bende BİM’den aldım çadırı ama böyle değildi çok kullanışsızdı iade ettim, bu tarz bişeyler arıyorum bende.. Şokta da var aslında ama elsalı olunca almak istemedim
Pembemiydi canım sızınkı de aslında bızımkı de bir turlu olmuyordu cıtaları uzun geliyordu tutmuyordu. Eşim biraz kesti uclarından zar zor ayarladık. Ben de geri vermeyi dusunmustum ama kızım cok sevınce kalsın dedım. Sımdı de baya sevıyor oynuyor.Sokta arabalı olanlar da oluyor aslında denk gelirse

Bir kac aksamdır benin oğlum da az yapıyor gece şiş. Bazen oyke oluyor sorun olduğumu sanmıyorum. Sünnet işini bizde yaptıramadık artik büyüyünce. Zaten eşim araştırmıştı büyüyünce 2 yaşından sonra yaptırmaya karar vermiştik. Bu arada dr muz biraz pipisinun gömük olduğunu o yüzden büyüdüğünde yaptırmanın iyi olacağını söylemişti. Sünnet pipinin büyümesini engelliyormuş. Hatta türk milleti bunu bilse sünnet yaptırmaz demisti

Çok fena bu bebeler , geçen evde misafir varken sütyeni kapmış koridorda geliyordu hemen yakaladım aldım elinden :/ Görmesem büyük rezillik olurdu..

Güle güle oynasın kuzucuk :) Yazarım mutlaka , iyi yürekli dev memo bizde de var.. Bizimde öyle birkaç kitap var, mesela eric carle aç tırtıla bayılıyor ama aynı yazarın tepeden tırnağa kitabına zerre ilgi duymadı , kitabı açtırmıyor bile kaldırıp atıyor.. Yine Feridun Oralın kırmızı kanatlı baykuşu ödüllü bir kitap çizimleri anlatımı çok hoş ama pek ilgilenmedi bu kitapla.. Sara Şahinkanat yavru ahtapot olmak çok zor kitabını da sevdi, tabi 3 kedi 1 dilek kitabından sonra gelir tercihinde.. pearson minik koala ağacını arıyor da zayıf kalan kitaplardan bende içeriğini çok şade buldum hadi buna bakalım demesem kendi alıp incelemez.. Fotoğraftakilerin hepsini sevdi hepsiyle ilgileniyor bende beğendim içerik olarak..

Eklentiler

• A5C73E17-DBFE-46A7-AEA0-E66B9E0901FF.webp
    106 KB · Görüntüleme: 47
Yok canım kırmızı üçgen çadırlardandı, bez çadır.. Sizinki gibi değildi.. Son ihtimal ikeadan bulurum diye düşünüyorum

Bizimkiler de böyle. Genelde yırtıklar ama idare eder:)

Eklentiler

• 2B35A8FE-A25C-4AFE-9CAB-483492D0FECC.webp
    127,1 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…