2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
internette çok izledim.1 hafta 10 gün arası yarısı alınıp un su ekleniyor. sonra maya olunca dolapta muhafaza edip yapılacağı zaman besleyip 2saat sonra kullanılır diyor. kırıkkale 'ye dönünce deneyeceğim.tutarsa evin 4.elemanı olarak bizimle yaşayacak :)

canım ben +12ay 6'lı aldım ama ilk verdiğimde çizmek yerine yemek istedi bir süreliğine kaldırdım

Evet ya . Şimdi ek gıda yiyorlar ďa kafam rahatladı. Sadece anne sütü içerken keşke hep gelseymis şelale gibi aksaymış istediği zaman emseydi diyordum. Allah böyle yaratmış sebebi var demekki
Evet canım bende öyle düşünüyorum vardır bir hayır belki o stresle ürettiğimiz süt bebeği daha kötü etkileyecek bilmiyoruz ki..

Aynen öyle canım çok basit olur inşaallah:)) bizimkinin adı bile var "nimet" koydum :)

Kızlar ben YouTubedan bir resim çizme videosu açtım. Kızıma izlettim. Sonra mama sandalyesine oturtup önüne kağıt koydum, eline de pilot kalem verdim. Direkt normal tuttu kalemi :) kızım bebekler kalemi öyle tutmaz, tüm elinle avuçla diyorum :) yok kibar kibar çizmeye başladı :)

Eklentiler

• D8596894-87B2-4A86-B50A-FECE53B26ABC.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 68
Ben yaklaşık 2010 dan beri sigara içiyodum taki hamile olduğumu öğrendiğim güne kadar, şükür 2 senedir ağzıma sürmedim canım da istemiyor :)

Ya maşallah ne kadar tatlısın sennn

Kızıma hep pembeli kıyafetler almadım. Her renk giydirdim. Hatta bebek arabası bile mavi denk geldi indirimdeydi.
İkinci erkek olursa kızımın pembeli olan şeylerini çamaşır makinesine atıp kumaş boyasıyla boyayayım diyorum. Acaba kumaş boyasının bir zararı olur mu? Boyadıktan sonra iki üç kez daha yukarım, iyice durulanır.
İkincinin de kız olmasını çok isterim kızım için :) ama erkek olursa böyle bir çözüm geldi aklıma

Olsa olsa badileri kumaş boyası ile boyamak uygun olur diye düşünüyorum ya da yumuşak pamuklu baskısız pijamaları falan. Ben olsam ya pembe de olsa giydirirdim ya da yeni alırdım. Ev kıyafeti olacağı için çok dert etmem.

Ben yaklaşık 2010 dan beri sigara içiyodum taki hamile olduğumu öğrendiğim güne kadar, şükür 2 senedir ağzıma sürmedim canım da istemiyor :)
Ne güzel canım benim de teyzem muhasebeci tam tiryakiydi kızına gebe kaldığı gibi bıraktı 10 yılı aştı içmiyor. Böyle şeylerin vesile olması çok güzel çünkü kuzularımız ilk eğitimi bizde görecek..

:))))

Ben de bundan alayım diyorum canım. Pasteli yedi kuru boyanın ucunu kıtır kıtır kopardı belki bunu yemez manyetik tahtayı cok sevıyor yazıyor sılıyor. Bu yuzden kalem de kullanabılıyor ama işte kuru boya baya tehlıkeli geldi bana elinde kosturunca pasteli de koparır yutar dıye korktum

Bizimki de manyetik tahtaya yazıp sılıyor :) bızımkının kalemi ınce ama kalın değil. Kalın olsa daha rahat olurmus aslında

Doğmamış çocuğa don biçiyorum :) zaten bebeklik kıyafetleri hep pamuklu ve baskısız canım. Dışarı çıkarken giyilecek sweatshirt tulumları özellikle boyamak istiyorum çünkü çok kaliteli ve kızım hemen büyüdüğü için hiç giydiremedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…