2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Tesekkur ederım canım.Beyaz mı canım sizinki de.Ben de mammut gözüme kestirdim ama bu aralar diğer modeli görüyorum herkeste.Oysa ki cok dayanıksız görünüyor.

Tesekkur ederım canım.Beyaz mı canım sizinki de.Ben de mammut gözüme kestirdim ama bu aralar diğer modeli görüyorum herkeste.Oysa ki cok dayanıksız görünüyor.
Yok hayır beyaz değil, masa toz pembe sandalyeler yeşil.Renkli olanlar çok daha hoş görünyorlar.Diğer model dediğinden hiç bilgim yok.

Bizimki de bu canım kalemi ince ama kızım seviyor yıne de. İnstagramda buyuk çift taraflı tahtalar var 2 yasına gelsin onlardan alayım diyorum rahatça yazar çizer

Bu da iyimis. Benim ilk aldığım.cok uyduruk cıktı kalemi ikiye bölündü içinden mıknatıs düştü ve kalemi iple başlı değildi elinde dolaşıyordu. Büyükleri bende gördüm ve beğendim. Büyüyünce büyük aliriz artik

Evet maalesef öyle oluyor sanirim

İlk açtığında tuvaletteydim kesinlikle hep kilitlemek lazım canım anlık boşluğa bakıyor. Büyük kızım dolayısıyla alıştım ben artık.

Yeri gelmişken sorayim. Benimki tuvalete bile benimle geliyor. Onu nasıl vazgerirebilirim bilmiyorum. Aslında gözümün önünde olsun diye ben alıştırdım ama bilinçlendikce nasıl yapicam diye düşünüyorum

Kızlar sizinkikerin telefona ilgisi nasıl? Benim.oglum resmen Deliriyor vermeyince yaygarayı basıyor. Uyumadan telefonu elime alamaz oldum video filan da izletmiyorum parmagi ile oynamak hosuna gidiyor ekrandA

Ben bunu ebebekte gormustum tam alayım diye dusunurken bim de denk geldi oradan almıstım :) İş görüyor kızım seviyor yani:) biraz buyusun o buyukler de baya guzel

Bende büyük kızımda bir süre beni izlemesine izin verdim öğrensin tuvaletini yapmayı diye ufaklıkta onunla bir süre izledi bu vesileyle ancak ikisi bir arada beni izlerken ve büyüğü artık olayı tamamen kapıp bilinçlenmişken sürdürülemez oldu. Bu sebeple büyük kızıma artık tuvaletin nasıl yapıldığını öğrendiğini izlemeye devam etmesinin ayıp olduğunu söyledim ufaklığa da ayıp annem diye defalarca tekrarladım. Kapıyı kilitliyorum ağlasalar da kesinlikle açmıyorum. Başlarda içeriden seslendim ayıp açmayın diye artık ağlamaları bayağı azaldı neredeyse bitti kabullendiler çıkmamı bekliyorlar canım. Malesef hiç ağlatmadan bu süreci bitirmek mümkün olmuyor ama çocuğa kendini ifade edip kararlı durunca ağlayınca açmadığında kısa sürede yeni düzene adapte oluyor.

Kızlar sizinkikerin telefona ilgisi nasıl? Benim.oglum resmen Deliriyor vermeyince yaygarayı basıyor. Uyumadan telefonu elime alamaz oldum video filan da izletmiyorum parmagi ile oynamak hosuna gidiyor ekrandA
İlgisi neredeyse sıfır çok az ablasının ilgisi olduğu için eline alıyor ama elimde dursun tribi yok. Belki de bir süre eve geldiğinde telefonu onun görmediği bir yere kaldırman ve o uyuyana kadar almaman çözüm olabilir canım.

tlfna benmki de deliriyo. anneanne ve babaanne sağolsun. bide youtube da balik yani kırmızı balık açılıo bnm oğlan ordan o video senin bu video benim dolaşıo babasıyla ben tlfn vermediğimiz in bizim tlfnlar ortada da olsa istemiyor. bir de oğlum 9 9.30 da uyuyodu akşamları şimdi bir türlü uyumuo. çok yorgunummm gece bin kere emzir yanında yattığı için iki büklüm her yerin tutulsun. bir türlü g0ndüz tek uykuya geçemedik. sabah 6 da da uyansa 10da ilk uykuyu uyuyo 8.30 da da uyanda yine 10.30 da uyuyo bir de öğleden aonra uyuyo 3 5 saat değişio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…