2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canım ekşi mayalı ekmek alıyor musun?ben aldım dilim dilim buzluğa attım. ama kendim yapmak istiyorum ekşi maya bir türlü cesaret edemedim
Uzunca bir süre kendim yaptım ufaklık doğunca yetişemedim ekmek yapma makinesine geçtim ama o ekmeği kızlara yedirmeye içim elvermedi, uzun araştırmalar sonucu evimize uzak olmayan ekşi mayalı ekmek buldum fırınlarda satılan genelde( %99)ekşi mayalı ekmek değil canım ekşi maya da var instant maya da, gerçek ekşi mayalı ekmek bulmak zor. Şayet bulduysan almaya devam edebilirsin bulduğundan emin değilsen kendi ekşi mayanı kendin kolaylıkla üretebilirsin gerçekten yapması çok basit.

ince sayfalı kitapları bnm ki yırtar ya siz nasıl bakıyosunuz birlikte mi? kıvanç bnm elimden de alıp kendi çevirio çekiştirio hareketli kitapların bile yırttığı yerleri var
Benimkinin de ince yapraklılar yırtık. Hareketli Kitaplar da artık hareketli değil:) Ama ilk aldıklarımdan üç beş tanesi harap oldu sonra ufaktan alıştı. Hatta bal ayısı momo diye kitap almışım ne kadar bezdiysem saklamışım yırtamasın diye. Az önce karıştırırken buldum. Henüz yırtma girişimi yok:)

inşallah öyledir... bakalım devam edecek mi? öyleyse nasıl bir yol izlenmeli tuvalet eğitimi için
Ben henüz tuvalet eğitimi vermedim canım benim okuduklarımdan ve çevremden gördüğüm annede aman etrafı pisledi telaşı asla olmayacak çok sakin kalacak çocuk mümkünse altında şortla duracak ev içinde. Lazımlık isterse lazımlık istemezse tuvalete yönlendirilecek. Gündüz bezi bırakınca gece de bırakılacak. Şayet çocuk büyük tuvaletini yapmayı reddediyorsa ve kesinlikle kabul etmiyorsa da çok üstelememek lazım diyorlar.

Ne kadar çok kitabınız var hepsi karton yapraklimi? Bizde hikaye kitabından çok nesneler hayvanlar renkler kitapları var.

Benim ki bu aralar hiç bir şey yemiyor biliyorsun. 2 köfte yemiş yine iyi. Dr bize Azilar geliyor kabarmış dedi . Yemek konusunda istemiyorsa ısrarcı olmayın dedi

Aynen oyle canım vallahi o yemeyince benim de iştahım olmuyor yiyesim gelmiyor sanki ac bırakmışım kendı yıyormusum gıbı hıssedıyorum

Benim oğlumda hic birini içmedi en sonunda golden goat i beğendi. Kullanıcı yorumlarıda hep bu yöndeydi hic içmeyen çocuklar bile içiyor diye. Belki keçi sütünün anne sütüne benzerliğinden olabilir

Benim ki bu aralar hiç bir şey yemiyor biliyorsun. 2 köfte yemiş yine iyi. Dr bize Azilar geliyor kabarmış dedi . Yemek konusunda istemiyorsa ısrarcı olmayın dedi
Anne sutunu kestım canım o yüzden telaslandım acıkcası yoksa anne sutu baya tok tutuyor. Bızım de diş kesin geliyor kolay gelse bari:)

Benim kızım 3 gündür yemiyor tadına bile bakmıyor kahvaltı dahi yapmıyor
Aynen canım ya vallahi 2 kofte yedirene kadar evde maraton kosmus kadar oldum.Donemsel demek ki. Seninki mama içiyordu değil mi markası ne biz 3 marka denedik hiçbirini begenmedi

Benim oğlumda hic birini içmedi en sonunda golden goat i beğendi. Kullanıcı yorumlarıda hep bu yöndeydi hic içmeyen çocuklar bile içiyor diye. Belki keçi sütünün anne sütüne benzerliğinden olabilir
En son golden goat aldım ondan once de hıpple sma denemiştim yok içmiyor uykuda bile anlıyor.Aslında ayırt edici yanları yok. Ben anne sutune de bakmıstım tadı aynı neredeyse ama kuzulara farklı gelıyor demek.

Kızlar bi de corioca nın hangi boya kalemi uygun olur alanlarınız varsa. Kuru boyaların uclarını dişiyle kıtırdatıyor pastelleri baya baya yemeye kalktı 12 li bir de 6 lı kece kalemler var. 6lı olan kalın 12 li olan ince. Acıkcası 6 lı olan az geldi turk mantıgı 12 renk mi olsa diye dusundum ama 6lı olanın da kavranması ıyı sanırım.Okul donemınde kalemi yanlıs tutma ya da kalem tutmada zorlanma hep bu yaşlardaki yanlıs kalem secımlerınden kaynaklanıyormus. 6 lı olanı mı alsam bılemedim. Var mı kullanan

Benim kız da zaten damak tadı baya farklı peyniri hurma ozune batırıp yıyor oysa ki tatlı sevmez ama peynir oyle olacak illa :) Baska marka mama alsam diyorum ama o da ziyan olur diye korkuyorum. Önceki iki paket evde bekledi cop oldu son aldığımı saglık ocagına verdım. Son bir kez daha mı denesem aptamil içer mi acaba. O da cok şişiriyor diyorlar bilemedim

Ne kadar çok kitabınız var hepsi karton yapraklimi? Bizde hikaye kitabından çok nesneler hayvanlar renkler kitapları var.
Çoğunluğu karton canım ama hikaye gibi olanlar ince ve tabi ki parçalanıyorlar hatta bu akşam yeniden tadilata girdiler sayfaları kanepenin altından topladık.. İlgisi olunca bol bol kitap aldık , oyuncaklara pek bakmıyor benimki.. Ya evi karıştırıyor ya kitaplarına bakıyor.. Peluşlar parmak kuklaları birde kule oyunu var favorisi.. Geri kalan oyuncaklar tırt Ali için :)

Ben üzerinde 1+ yazan kuru boyalardan almıştım en son denediğimde ilgisini çekmedi maalesef.. Kaldırıp attı ya da ucuyla oynadı

Ben üzerinde 1+ yazan kuru boyalardan almıştım en son denediğimde ilgisini çekmedi maalesef.. Kaldırıp attı ya da ucuyla oynadı
Bızımkı çiziktiriyor çiziktirmesine ama ucları dişiyle kıtır kıtır koparıyor yutmuyor cıkarıyor Allahtan bir de elinde dolanıyor kosturuyor kuru boyadan korktum o yuzden ustune falan dusse Allah korusun cok tehlikeli.Keçeliler iyi aslında onları yemez sanırım

Kitap anneler için de cok iyi. Ben oynamaktan yorulunca uzanıyorum o da yanıma uzanıyor kitapları inceliyoruz veya oturuyoruz kitabın basına belim yanım dinleniyor :)

16. Ayda bırakmanın erken olduğunu düşünmüyorum canım. İçim rahat. Bir de bebeğimin sağlığı için kan sulandırıcı kullanmak zorundayım. Onu kullanırken emzirmeyi kesmem gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…