Kızıma hep pembeli kıyafetler almadım. Her renk giydirdim. Hatta bebek arabası bile mavi denk geldi indirimdeydi.
İkinci erkek olursa kızımın pembeli olan şeylerini çamaşır makinesine atıp kumaş boyasıyla boyayayım diyorum. Acaba kumaş boyasının bir zararı olur mu? Boyadıktan sonra iki üç kez daha yukarım, iyice durulanır.
İkincinin de kız olmasını çok isterim kızım için :) ama erkek olursa böyle bir çözüm geldi aklıma
bence hiç öyle boya falan bulaştırma, sonradan boyama sabit olmuyor zaten.kendi kıyafetime denedim,sirke de koysan boya veriyor. hem ne olmuş ki pembe olsa,mavi olsa.bana doktor kız dedi ilk önce teyzesi aceleci davranıp hemen birşeyler almış hep kullandık. ki ben pembeyi hiç sevmem ,kızım olsaydı yine mavi alırdım. bence takılma bunlara.zaten Allah sağlıklı nasip etsin ,oğlum olursa dayanamaz niye birşeyler alırsın
Kızlar ben YouTubedan bir resim çizme videosu açtım. Kızıma izlettim. Sonra mama sandalyesine oturtup önüne kağıt koydum, eline de pilot kalem verdim. Direkt normal tuttu kalemi :) kızım bebekler kalemi öyle tutmaz, tüm elinle avuçla diyorum :) yok kibar kibar çizmeye başladı :)
Ben de bundan alayım diyorum canım. Pasteli yedi kuru boyanın ucunu kıtır kıtır kopardı belki bunu yemez manyetik tahtayı cok sevıyor yazıyor sılıyor. Bu yuzden kalem de kullanabılıyor ama işte kuru boya baya tehlıkeli geldi bana elinde kosturunca pasteli de koparır yutar dıye korktum
canım bu kalem baya kalın tutması kolay ve ucu çok küt. içinde zararlı kimyasal yok yazıyor ama yine de ağzına sokunca huzursuz oldum. benimki henüz çizmeye istekli değil. ama güzel kalemler.silinebilir olduğu da idda ediliyor ama duvarda, kumaşta denemedim. ben hepsiburada'dan aldım. ebebekte hep kutularını yırtmışlardı
canım bu kalem baya kalın tutması kolay ve ucu çok küt. içinde zararlı kimyasal yok yazıyor ama yine de ağzına sokunca huzursuz oldum. benimki henüz çizmeye istekli değil. ama güzel kalemler.silinebilir olduğu da idda ediliyor ama duvarda, kumaşta denemedim. ben hepsiburada'dan aldım. ebebekte hep kutularını yırtmışlardı
bence hiç öyle boya falan bulaştırma, sonradan boyama sabit olmuyor zaten.kendi kıyafetime denedim,sirke de koysan boya veriyor. hem ne olmuş ki pembe olsa,mavi olsa.bana doktor kız dedi ilk önce teyzesi aceleci davranıp hemen birşeyler almış hep kullandık. ki ben pembeyi hiç sevmem ,kızım olsaydı yine mavi alırdım. bence takılma bunlara.zaten Allah sağlıklı nasip etsin ,oğlum olursa dayanamaz niye birşeyler alırsın
Boşver canım duvardan silinmesin. Eve giren evde çocuk olduğunu anlasın :)
Şaka bir yana ben kızımı aşırıya kaçmadan kısıtlamıyorum. Kolları deri olan koltuları hep ısırdı. Delik deşik etti :)
Şaka bir yana ben kızımı aşırıya kaçmadan kısıtlamıyorum. Kolları deri olan koltuları hep ısırdı. Delik deşik etti :)
Ben de aynı şekilde dusunuyorum canım kısıtlamıyorum hiç zararını gormedim. Aksine gelişimi için faydalı oldugunu dusunuyorum. Bebeğin kendini eve ait hissetmesi için evde her seyi yapabilmesi gerek bence.Aksine evde özgür olmayan cocukların baska evlerde cıldırdıgını dusunuyorum
Bizimki de bu canım kalemi ince ama kızım seviyor yıne de. İnstagramda buyuk çift taraflı tahtalar var 2 yasına gelsin onlardan alayım diyorum rahatça yazar çizer
Esimin arkadaşının eşi bayan kuaförü açmıştı bir kaç sene önce. Çok tereddüt etmişlerdi çok da iyi bir yerde değil. Ama şimdi yazın çok iyi is yapıyormuş kışında bizi idare ediyor diyorlar .işler yaza doğru açılır bence gönlünü ferah tut
Sagol canim..evet tanidiklarda ayni seyi soyluyor.hatta benim elti kisisi de bayan kuaforu.gecen yaz cok guzel is yaomisti simdi gelen giden yokmus.biz kadinlar kisin saliyoruz kendimizi
Biz canım..5 sene önce almıştım sapasağlam cifliyorum sonra duru bezle siliyorum leke kalmıyor şimdi çok şükür iki oğlum birlikte oturuyorlar boyama yapıyorlar yemek yiyor gibi yapıp döküp saçıyorlar :) daha 5 çocuk büyütür diye takılıyor bana eşim :) Tavsiye ederim.
Sagol canim..evet tanidiklarda ayni seyi soyluyor.hatta benim elti kisisi de bayan kuaforu.gecen yaz cok guzel is yaomisti simdi gelen giden yokmus.biz kadinlar kisin saliyoruz kendimizi
Masallah kuzuya :)) benim buyuk kizim iki yasinda evden kacip dukkana gitmisti :)))