2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bence hiç öyle boya falan bulaştırma, sonradan boyama sabit olmuyor zaten.kendi kıyafetime denedim,sirke de koysan boya veriyor. hem ne olmuş ki pembe olsa,mavi olsa.bana doktor kız dedi ilk önce teyzesi aceleci davranıp hemen birşeyler almış hep kullandık. ki ben pembeyi hiç sevmem ,kızım olsaydı yine mavi alırdım. bence takılma bunlara.zaten Allah sağlıklı nasip etsin ,oğlum olursa dayanamaz niye birşeyler alırsın

oyyy maşallah maşallah

canım bu kalem baya kalın tutması kolay ve ucu çok küt. içinde zararlı kimyasal yok yazıyor ama yine de ağzına sokunca huzursuz oldum. benimki henüz çizmeye istekli değil. ama güzel kalemler.silinebilir olduğu da idda ediliyor ama duvarda, kumaşta denemedim. ben hepsiburada'dan aldım. ebebekte hep kutularını yırtmışlardı

Duvardan sılınmıyor canım sanırım. Aslında duvardan da sılınebılen bır boya aradım ama bulamadım. Kıyafetlerden yıkayınca cıkıyormus

Sağ ol canım güzel yorumların için. Aynen insan dayanamaz alır o minnoş papyonlu şeylerden :)

Duvardan sılınmıyor canım sanırım. Aslında duvardan da sılınebılen bır boya aradım ama bulamadım. Kıyafetlerden yıkayınca cıkıyormus
Boşver canım duvardan silinmesin. Eve giren evde çocuk olduğunu anlasın :)
Şaka bir yana ben kızımı aşırıya kaçmadan kısıtlamıyorum. Kolları deri olan koltuları hep ısırdı. Delik deşik etti :)

Ben de aynı şekilde dusunuyorum canım kısıtlamıyorum hiç zararını gormedim. Aksine gelişimi için faydalı oldugunu dusunuyorum. Bebeğin kendini eve ait hissetmesi için evde her seyi yapabilmesi gerek bence.Aksine evde özgür olmayan cocukların baska evlerde cıldırdıgını dusunuyorum

bnmki de iki koltuğun kol kısmını ısırıp kopardı. canavarrrr :) havlu örttüm valla önüne geçemiyorum yoksa ne zevk alıyosa anlamıyorum.

Eklentiler

• IMG_20190120_124810.webp
    135 KB · Görüntüleme: 67
Allah yardımcın olsun canım inşaallah hepsi yoluna girer. En zor dönemlerin bunlar bahara işler açılır inşallah.
Amin canim insallah..

Sagol canim..evet tanidiklarda ayni seyi soyluyor.hatta benim elti kisisi de bayan kuaforu.gecen yaz cok guzel is yaomisti simdi gelen giden yokmus.biz kadinlar kisin saliyoruz kendimizi

Hadi anne parka :)
Masallah kuzuya :)) benim buyuk kizim iki yasinda evden kacip dukkana gitmisti :)))

Kızlar bi de masa sandalye almak istiyorum. İkea mammut mu latt mı daha kullanışlı acaba. Mammut kullanan var mı yapısı nasıl leke cıkıyor mu

Kızlar bi de masa sandalye almak istiyorum. İkea mammut mu latt mı daha kullanışlı acaba. Mammut kullanan var mı yapısı nasıl leke cıkıyor mu
Biz canım..5 sene önce almıştım sapasağlam cifliyorum sonra duru bezle siliyorum leke kalmıyor şimdi çok şükür iki oğlum birlikte oturuyorlar boyama yapıyorlar yemek yiyor gibi yapıp döküp saçıyorlar :) daha 5 çocuk büyütür diye takılıyor bana eşim :) Tavsiye ederim.

Oy amanınn iyi ki bildik yere gitmiş speedy gonzales :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…