2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kuzum geçerken alsaydik seni keske:)evet canım ipek ten dolayi yolu yarı yarı gidioz :/

Koloni gibi gezioz işte napalım :))

Arkadaşlar merhaba çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Kızım diş çıkarıyor hafif ateşi vardı ve bugün balgamkı öksürmeye basladı. Akşama huusuzluğu çıkıp uyumayınca calpol verdim ağrısını dindirsin diye. 2saat sonra kusmaya basladı ama avuc avuc kustu 6defa kustu yarım saat içinde. Tüm gün ne yediyse. Ve vücudu buz gibi oldu bakışları falan böyle dalgın dalgın olunca hemen acile gittik. Kusma ası içün. İğneden sonra şimdi sızdı uyuyor. Ben korkutan ise vücudunun soğukluğu. Ne yapabilirim. Bu çok kötü bi durum mu nolur yardım edin.

Geçmiş olsun canım. Bir çocuk doktoru görsün mutlaka. Yediğim bir şeyden zehirlendiğimde aynı anlattığın gibi olmuştum ama doktor daha iyi bilir

Kanamayla sonlanması iyi bişe ,dış gebelik durumunda iğnesi var canım bi kere vuruluyo brz ağır bi iğne ( methotraxate) emzirmeye baslamadan önce bunu egale et.yani eğer dış gebelikse bu iğneyi olcksın ve yine emzirmemen gerekeblr 1 hafta.tekrar tekrar basla bırak olmasın kuzuya.ama sanki gerek kalmadan düşcek gbi kanamayla.

Şimdi nasıl? Kusması devam etti mi? Yoğun balgam geldyse o da kustrmştr kusmadan sonra her insan dediklerini yaşar aslında rahatladgı içindr o gevşek hal kusma çk yorar.

selam kızlar, yeni haftaya merhaba...

@nisandeniz canım çok geçmiş olsun, üzüldüm ama her şeyin hayırlısını Rabbim bilir. Belki de sağlıksız bir gabelik olacaktı bilemeyiz.

Canım bizimde evde tv açık oluyor. Ama bizimkiler karıştırmaktan pek tv ye bakmıyorlar sanki. Reklam çok izliyorlar. Rabbime emanetler inş bir şey olmaz

Kızlar bu akşam kanamam başladı. Acile gittik, kese yok. Hcg değeri de 45’e düşmüş. Bebeğimi kaybettim
Canım cok uzuldum Rabbim tez zamanda yine nasip etsin insallah.kimyasal gebelik buyuk ihtimal.bende Arvenden once 1 kez yasadim bu durumu..

Cok gecmis olsun canim.ya yedigi bisiler dokundu yada balgam kusturdu.bende kusmali bi hastaliga yakalandigimda elim ayagim buz keser.en kisa zamanda bir uzmana goturun.

İnşaallah canım memnun kalırsan söylersin ben taraklıya gitmedim.
İyi düşünmüşsünüz. Yolculuk bizde de sıkıntı mümkün mertebe uykuya denk getirmeye çalışıyorum.
İnşaallah çok güzel geçer de ohh beee dersin :)

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin viral bir enfeksiyon geçiriyor şayet kusma devam ederse hastaneden potasyum takviyesi isteyin serum ile birlikte.
Kusmalı rahatsızlıklar genelde 1-2 gün sürüyor sonrasında burun akıntısına çeviriyor. Diş bu şekilde kusma yapmaz. Bol sıvı takviyesi her dilediğinde emzirmeyi deneyin. Ayrıca yemek yesin diye zorlamayın çünkü hasta olunca içi almaz zorlarsanız kusar.

han ı bende sevmiyorum kız yine mi banlandın
Valla anladığım kadarıyla haklı da olsan haksız da olsan polemik olunca banlanıyorsun. Başka bir topicte kadın balon patlatma sacmalık bize babamız kac aylık dıye bıle soramıyor falan yazmıstı ben de siz yapmayın insanlarla da ugrasmayın minvalinde bir şeyler yazdım banlandım Hahah iyice alıstım artık koymuyor iyi oluyo

Canım kuzenin nasıl bebek nasıl umarım taburcu olmuşlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…