2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben veriyorum canım. Ama on dişlerimlr parcalayıp onune koyuyorum kendısı agzına atıp kıtırdatıyor. 8 dişimiz var sanırım o kıt kıt sesi hosuna gıdıyor. Ara ara tum kuruyemişlerden verdım sımdı ye kadar

Canım nasıl oldu kuzu. Bu grubun adı keçi gribi. Tam geçti derken tekrar edıyor. Ben de baya cektım. Vucut savunma mekanizmasını devreye sokunca daha D guclu bir sekilde geri geliyor inatçı şey. İnşallah Kaan iyileşmiştir

Biz de tv hiç açmıyoruz.Bence ekranda en sakıncalı TV. Daha dogrusu haber dizi vs kadın programı vs. İzlemesi olumsuz etkiler.Yemek yedirirken mecbur video acıyorum baska turlu yemıyor.Hos vıdeoyla da cok yemıyor ama nıspeten bıraz ıyı.Onun dısında o hangi oyuncakla nasıl oynamak isterse oyle oynuyoruz. Mesela bultaktan sıkıldı artık kapagını acıp hepsini doldurup basından asagı dokerek oynuyor Ben de illa sekıllerı atsın dıye zorlamıyorum. Kıtaplar her zaman elinin altında kendisi istediğinde bakıyor ya da bana getırıyor beraber bakıyoruz. Saklambaç oynamaya bayılıyor daha cok. hele yakalamacaya iyice bitiyor kosturma halindeyiz devamlı :)

Gereksiz nevresim taktırması hiç hoş değil , ya çok duyarsız ya da gıcık :) Onlar gezmeye gelmiş canım anlaşılan

Benim kuzum da öyle başına buyruk :) Anladığına emin olduğum şeyleri yapmıyor, birşeyi getir/ver dediğimde alıp inadına kaçırdığı da oluyor.. Aynı şekilde öğretme kaygısıyla yaklaştığım hiçbir şeyi kabul etmedi.. Kendi canı neyi isterse onu öğrendi.. Ortalık karıştırmaya çekmece dolap indirmeye bayılıyor.. Tv pek açmıyoruz yanında , televizyon telefon tablet bunlardan mümkün olduğunca uzak tutmak istiyoruz.. Çocuk bunlara dalınca etrafını unutuyor iletişimi kesiyor.. Bu dönemde en çok iletişim kurması gereken kritik dönem.. Gelişimine göre 2 2,5 yaşından sonra güzel çizgifilmlerden izletmeye başlayacağım..

Kızlar bu akşam kanamam başladı. Acile gittik, kese yok. Hcg değeri de 45’e düşmüş. Bebeğimi kaybettim
Kuzum , Rabbim nasip eder inşallah bir daha.. En azından hamile kalabildin tekrar neden bir daha olmasın ki ? kimyasal gebelik geçirdin belki de kimyasal gebeliğin arkasından çok geçmeden sağlıklı gebe kalan bir çok kadın duydum.. Dua edelim, dua her kapıyı açar..

Bizimki de ayak hastası herkesin ayagını tutup ayak ayak dıye gosterıyor niye ayaga taktı anlamadım
+1.. Galiba biraz da ben yaptım onu.. Emerken burnuma tekme atıyor, bende püff ayağın çok kötü kokuyor yapıp ayağını atıyorum tekrar, katılıyor gülmekten.. Ayakta diyemiyor agga agga diye geziyor..

Canım çok teşekkür ederim bilgiler için. Serum istedim acilde ki doktor kusma ishal devam ederse veririz şu an serumla gerek yok dedi zaten. Evet sadece emiyor ve emdikten sonra su istiyor. Başka bişi yemiyor zorlanıyorum. İstda ailemin yanındayım bildiğim tanıdığım çocuk doktoru da yok. Umarım İzmire dönene kadar geçer bu durum

+1.. Galiba biraz da ben yaptım onu.. Emerken burnuma tekme atıyor, bende püff ayağın çok kötü kokuyor yapıp ayağını atıyorum tekrar, katılıyor gülmekten.. Ayakta diyemiyor agga agga diye geziyor..
Bizimki de ayk ayk dıyor Öğretmedim de kendi öğrenmiş ayak el parmak diye hele çorapsız ayak gorsun saldırıyor resmen

Canım kuzenin nasıl bebek nasıl umarım taburcu olmuşlardır
Teşekkür ederim canım, emzirmeye başlamışlar 3 saatte bir emziriyor gündüz hastaneye gidip.. Şimdi kıyafet istemişler eğer kıyafetle vücut ısısını koruyabilirse taburcu edecekler inşallah

Çook geçmiş olsun canım, İstanbul’da yaşayan arkadaşlar dr tavsiyesinde bulunabilir sana inşallah gerek kalmadan geçer biran önce

Teşekkür ederim canım, emzirmeye başlamışlar 3 saatte bir emziriyor gündüz hastaneye gidip.. Şimdi kıyafet istemişler eğer kıyafetle vücut ısısını koruyabilirse taburcu edecekler inşallah
İnşallah canım dualarım sizinle..Hangi hastane canım bu arada emzirmeye onem vermelerı cok guzel. Kızım bir haftaya yakın medicalpark yenidoganda kalmıstı gece gunduz kapıdan ayrılmadım kaldıgı sure boyunca ama sadece ıkı kere emzırmeme ızın verıyorlardı onun dısında sagıp verıyordum sutumu

Medicanadalar.. Bende yakından gözlemledim olaylar sırasında orda olunca.. Hemşirelerin hastane personelinin yaklaşımı harika, tam destek hep destek modundalar.. Ben şimdi medicabildeki şartları düşününce devlette doğursaymışım bin kat iyi olurmuş verdiğim paraya yazık.. 4 kez emziriyor gün içinde.. Emzirme saatleri dışında babanın da 2 kez görme hakkı var.. Sabaha kadar da sağdığı sütü götürüyor akşam 10dan sabah 10a sağılmış sütle besleniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…