2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
yesoka90 canım sana bir şey daha sorayım. Hırıltısı ve balgamlı öksürüğü var prospan versem mi acaba.
Canım o balgamı öksürüp atması daha iyidir , öksürüğü kesersen o balgam içinde kalır.. Kadir Tuğcu çocuk doktoru var hiç duydun mu? Çok güzel makaleleri var okumanı tavsiye ederim.. Google a Kadir Tuğcu öksürük şurubu yazıp çıkan sayfaları okumanı tavsiye ederim..

Çok iyi canım. Ben sırf medicalpakın bu tutumu yuzunden emzıremedım belki de. Çunku oraya gıdene kadar gayet emıyordu.Biraz cocuk doktorunun da yanıltması oldu. Kızım 37 ates diye yatıralım dedı serum taktı antıbıyotık vermıs 1 gun boyunca akması gereken serumu 1 saatte bıtırmıs hemsıreler. Sonra bacalar tutustu tabi hemen yogunbakıma.Sarılık 13tü orada 14 oldu.Devamlı sut sagıp verdım. Cıkarken kalan sutlerımi alayım dedım. Neredeyse hiç vermemişler cocuga.2 kere emzirmeye gırıyordum. 1 kere de esımle gırıyorduk.Emzirmeye gırdıgımde 15 dk emzırın dıyıp sonra bıberonla sutlerı dagıtıyorlardı artık bunlar da sıra dıye.Biberon da oyle adi biberonlardı ki.. Gelmiş geçmiş oldu neyse ki. İnsan bilemiyor ilk olunca. Bir de medicalpark ya hani insan iyidir diyor ama yok. Cidden hastane adı değil de calısanların ınsanlıgı onemli. İnşallah bu sefer emzirmeyi cok istiyorum hatta kızım kardeşinden görüp ozenırse onu da emzırecegım. Bu sefer de sutum olmazsa dıye taktım kafaya. İnşallah olur diye dua edıyorum

Emzirdikçe süt gelir canım onu kafaya takma hiç.. Emzirme saati 1 saat medicanada , kuzu uyuyor uyanıyor yoruluyor tekrar yapışıyor memeye 15 dakika nasıl yetsin prematüreye.. Medicalparkta 1 arkadaşım bebeğini kaybetti, anlattığı şeyleri hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor..

Bebeğim prematüre değildi bunun da zorluğunu cektım orada inanırmısın. Bir gun baktım mavi ışık verırken bir gözü açık. Sorumlu hemşireye soyledım hasta haklarına sıkayet ettım. Bana hemsırenın dedıgı ölüm kalım durumunda olan var onunla mı ılgılenelım onunla mı. Dedım kı herkesin cocugu degerli hiçbiri ölmesin tabi ama o da benim çocugum anlıyormusunuz dedim. Anladığını sanmıyorum. Sonra baktım ustu acık bır kuveze koymuşlar bizimkinin yerine baska bebek yatırmıslar neden boyle dedım sizinkinin durumu iyi diyor. Oysa bir kaç saat önce de elimle dokunmak istediğimde dokunmayın enfeksiyon kapabilir riskli demişti.Kızımın tepesinde azıcık bir tutam sac vardı dogdugunda yıkanmamıstı yapısıktı vernıksten sanırım oraya gıttım yıkamıslar cocugu sacını muhtemelen yapısı dıye kesmısler annem farkettı cıkınca sacı vardı sımdı yok dıye. Gobegının az bir ilintisi kalmıstı kendi sussun dıye beklıyorduk. Cocugu içeri verdim 5 dk sonra gobek elınde geldı hemsıre gobegı dustu annesi dıye.Sonradan taktırmak zorunda kaldık koparmıslar kesin

banlandıkça süre d uzuo sanırım dimi

Duydum canım bakayım biacildeki doktor peditus yazmış

lazımlık önerisi olan var mı ? özellikle 2.ye anne olanlar. birde erkeklerde dışarı fışlıomuş çiş ona uygun bişey

Hangi yakadasın canım ben tavsye edeyim Üsküdara yakınsan?
Kusma devam etmiyorsa yakında geçer Allahın izniyle. Emiyorsa aynen devam emsin emdiği yeter ona.

yesoka90 canım sana bir şey daha sorayım. Hırıltısı ve balgamlı öksürüğü var prospan versem mi acaba.
Balgamlı öksürük için gece uyurken günlük sakızı ve zeytinyağı ile karabiberi ısıtıp onu sürmek daha iyi gelir canım. Prospan kuru öksürükte tercih edilmeli. Günlük sakızını aktardan alabilirsin. Ben Hareme/kız kulesine çok yakın oturuyorum civarda buluşabilirsek öksürüğün devası olarak çam kozalağı pekmezi verebilirim.

Hsonu benim oğlumda ateşlendi 3 defa ardı ardına kustu. Dr a gittik sumukten tahlil yaptılar gripmis. Size dr ne dedi?

Çok sağol canım sordugun için. Iyiydi masallah. Huysuzluk dışında sıkıntısı yok. Inşallah olmazda. Geçende böyle başlamıştı sonra kötü olmuştu. Inşallah bu sefer böyle atlatır. Anneanne hala iyileşmedi kv ve kp bizde onlar bakıyor oğluma sagolsunlar.

Bizimki de ayk ayk dıyor Öğretmedim de kendi öğrenmiş ayak el parmak diye hele çorapsız ayak gorsun saldırıyor resmen

Bizimki daha hic konuşmuyor sadece del gel demek istiyor. Birde al :) kv te diyorum tektük konuşanlar var diye yok canım daha konuşamaz diyor. Yok var deyince aaa bizimki neden konuşmuyorki diyo. Bir baktım almış Kaani karşısına su su su bu su , an nee an nee öğretmeye çalışıyor anne desinki babaanne diyebilsin diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…