2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ahahah bızımkı baya dilli maşallah kız ya belki ondandır erkek cocuk geç konusur zaten ben hep oyle sahıt oldum

Dişin de etkisi var tabi inşallah geçmiştir artık gribi

kızlarrr bugün bir tedarikçimiz geldi oğlu 19 aylık konuşuyormuş. nasıl konuşuyor yani dedim kelime söylicek diye bekliyorum. adam demez mi baya konuşuyor. mesele babaneden patates istedim. vermedi. yumurta verdi. gel baba bir şey göstericem. falan diyomuş. çok garip geldi. bizimkiker ne zaman konuşmaya başlar ki. bnm ki pilav araba ağaç anane anne baba dede balık bayrak gibi kelimeleri söylüo die bende ii konuşuo zannediyodum

Hsonu benim oğlumda ateşlendi 3 defa ardı ardına kustu. Dr a gittik sumukten tahlil yaptılar gripmis. Size dr ne dedi?
Biz acile gittik canım. Salgın var dedi doktor muhtemelen böyle bir durum dedi. Çocuk doktoru değildi. Tahlil yapmadı muayene etti sadece. Peditus bi burun damlası bi de debridat diye Bi ilaç yazmış. Gecmiş olsun canım bu arada. İshale çevirmesi kusma da bugün hiç olmadı ateşi var biraz.

İshal hiç oldu mu ki debridat yazmış? Doktora ilaçları yazınca sordun mu ya da kendi açıkladı mı yoksa eczanede mi gördnz? Peditus verme bence,hele aklında olsun calpol le beraber sakın verme.bol keseden ilaç yazıolar walla.

Doktorun ağzından cımbızla laf aldım canım. İlaçları eczanede gördüm. İshal olmadı ishale cevirebikir dedi doktor. Ondan verdi herhalde. Ama kullanmadım debridat. Peditus verdim yaa kötümü ettim ateşi vardı zaten. Akşam bi ölçek verdim kötü mü ettim

Öncelikle çok şeker sormuşsun:)) yok için rahat olsun calpolle beraber vermdysen 1 kereden bişe olmaz balgamlı demişsin ya işte onu atması iyi,peditus yatıştırıyo gbi oluyo sonra nüksettryo yaşadım bizzat kızımda o yüzden.limonlu bal ver,ballı soğan suyu ver bu tarz gitmye çalış cnm ishal yoksa debriat verme.balgamda kakasını yumuşatır hatta mukus gbi de göreblrsin kakada aklında olsun yuttuklarını o şekilde de atablr yani.

Kızlar hepiniz çok iyisiniz. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
6 hafta bitmişti, keseyi görmek için gidecektik ama nasip olmadı.
Bizim için erkendi ama yeter ki olsa diyorduk. Ama gerçekten zor olacaktı. İnşallah yine olur ama en az altı ay geçmesini istiyorum. Allah büyük :)

Yaa teşekkür ederim. Zaten calpol le beraber vermedim. Ayy panik oldum ondan neyi nasıl sordum bilemedim iltifatın için de ayrıca teşekkür ederim. Ballı limonlu ıhlamur denedim içmedi tarcın bal karıştırdım yemedi. Az önce zorla ağzına biçay kaşığı bal attım. Kaşığı yalamadı bile. Sesi iyice çatal çatal oldu. Kısıldı sesi. Balgam dolu. Ayy peditus balgam söktürücü diye daha rahat çıkarır dedim ama yanlış ettim.. Neyse gari Bi kere verdim Allah affetsin

:))) güldrdün beni akşam akşam:)) şimdi bu kusma var ya o hastalığın bi bulgusu kusma salgını diil yani,grip salgın olan balgam da kustrmuş senin de düşündgün gbi.hersey normal sdce bikaç gün böyle gider .çok geçmiş olsun tekrardan.

Ahahah bızımkı baya dilli maşallah kız ya belki ondandır erkek cocuk geç konusur zaten ben hep oyle sahıt oldum

Bende öyle bilirim . Ne zaman konuşursa konuşsun diyorum da benim kv hırslı biraz . Akilli zeki olsun öyle olsun böyle olsun. Bende aman boşver anne mutlu olsun diyorum geçiyorum:)))

Bence seninki iyi konusuyor bizimkinde hic bir şey yok hala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…