2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Sizede geçmiş olsun. Dr grip salgını var dedi bütün çocuklar hasta dedi. Ama bizimkine anneanneden geçti mikrop

Aynen oyle mutlu olsun yeter

Diğer gorumcemin de oglu var( buraya gelen degil) o da baya sakin kendi halinde kv onada öyle yap bole yap diyormuş gorumcemde boşver anne nasıl mutlu olacaksa öyle olsun diyormuş. Çöpçü olmak istiyorsa mutlu olacaksa çöpçü olsun diyormuş:)) doğru tabiki

Bencede herseyde bir hayır vardır.senin için ne zaman hayırlı olacaksa o zaman olur inşallah. Bu süreçte Bahar da bol bol annesinin tadını çıkarır:)))

Tesekkür ederim arkadaşım. Valla doktordan daha güzel anlattın. Sabrın ve ayırdığın vaktin için sağ ol..

O çocuğun maşallahı varmış:) Kıvanç da bizim grubun en dillisi boşver:) Benimki henüz heceleme tarzında söylüyor. Ayakkabı bap, topa da pop:) köpeklere hav hav, tavuklara gak şeklinde:) elbet konuşur ya. Diliyle olmasa da herşeyi anlatıyorlar:)

Yaklaşık bir aydır yürüyor canım yılbaşı gecesi başlamıştı yürümeye yalnız yürürken eller hep havada çok komik senin kızın da yürüyor mu?
Ay resmen aynı şu anda kahkaha attım okurken, benim küçük hanım da 1 kasım doğumlu malum 1 ocakta başladı şimdi aynı dediğin gibi eller havada :))

Bencede herseyde bir hayır vardır.senin için ne zaman hayırlı olacaksa o zaman olur inşallah. Bu süreçte Bahar da bol bol annesinin tadını çıkarır:)))
Evet canım doğal yolla olması için çok dua ettim. Kabul oldu çok şükür. Bir de doktorum konusunda endişelerim vardı. İlk gebelikte iğne kullandırıp bunda kullandırmadı. Bence o yüzden kaybettim bebeği. Kendime hemen yeni bir doktor buldum

Çok ilgisiz ve hastaneden çok ticaret kafasıyla çalışan bir hastane , Allahım bir daha düşürmesin.. Arkadaşın bebeğinin erken doğacağı belliydi , rahim ağzı kısalığı vardı rahim ağzı dikişliydi.. Bebeğe ciğer geliştirici bile vurmamışlar.. Neden diye sorduklarında zaten yaşayacağını zannetmiyorum ondan vurmadım demiş doktoru , kız 26 haftalık Doğum yaparken hasta bakıcı çıkmış karnına oturmuş doktor son dakika girmiş doğuma rahat rahat muayenesine devam etmiş.. Daha neler neleri var..

Ali de kanatlı ne görürse gak diyor :))

aynen öyle herşeyi anlatıolar çok şükür :) böyle çok tatlılar ya yiyesim gelio. ördek bak, köpek mam mam, kedi mav dio bizde de

aynen öyle herşeyi anlatıolar çok şükür :) böyle çok tatlılar ya yiyesim gelio. ördek bak, köpek mam mam, kedi mav dio bizde de
Maşaallah kuzuya çok tatlı bir oğlun var.
Benim büyük kızım 2 yaşına kadar çok az konuştu iki kelimeli cümle bile kurmazdı iki yaşında bir başladı şimdi(2,5 yaşında tam) mecaz bile yapıyor, vakti gelince bülbül oluyorlar yani.
Çok nadiren anlattığın gibi örnek çıkıyor erken konuşan o da şans meselesi.
Ufaklık ablasına göre daha çok konuşuyor kıvanç ile aynı kıvamda diyebilirim ama 2,5 yaşındayken büyük kızım kadar konuşuyor olur mu? Orasını bekleyip görcez.
Büyük kızımla sürekli tek başımızaydık evde televizyon açmazdım tüm gün onla ilgilenir konuşur oyun oynatırdım ufaklıkta böyle bir lüksüm olmadı ona rağmen konuşması ablası ile ayı mukayese edince daha fazla o yüzden bu işin çocukla ilgilenmekle alakası olduğunu da düşünmüyorum.
Yalnız çocuğun konuşması büyük avantaj derdini anlatıyor anne baba açısından bence en büyük rahatlık çocuğunun konuşmaya başlaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…