2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Gülce’nin abla avantajı dezavantajları yok eder bence minikler miniklerden daha güzel kapıyor herşeyi :))
Evet canım, herşey taklit şu anda. Ablası Ankara havasına taktı bu ara evde sabahtan akşama Ankara havası dinliyoruz gülce de bi kıvırıyor bi kıvırıyor koparsın :))

Bana da alerjik değil de parazit ihtimali çyüksek geldi canım , gastroya giderseniz rahat eder için..

cevabın için çok teşekkür ederim canım. valla tek tek kestim herşeyi ama hiç farkeden birşey yok. sadece yoğurdu kesince ishalde biraz düzelme oldu ama mukus hala devam ediyor. probiyotik kullandık ama bi gelişme olmadı. kız da gaz da var gaz çıkarırken ağlıyor yavrum. oğlan sadece tuvaletini yaparken gaz çıkarıyor. bir gün biri ishal diğer gün biri. ikisinde birden var onun için parazit olabilir. parazit için sen ne ilaç kullandın?

Soğan suyuyla 5 dk gargara yapıp tükür cnm sık sık yap,bir de çay bardağına yarısı sirke yarısı su olck şekilde yine uzunca gargara yap tükür.monurol ün etksi zayıf kalablyo,eğer geçmezse emziriyosan idrar yolu enf için suprax terch edileblr dye biliyorum bi doktoruna danış tabi yine de.

cevabın için çok teşekkür ederim canım. Alerji testini gastro yapar de mi? yoksa ayrıca alerji bölümüne mi gitmem gerek? valla tek tek kestim herşeyi ama hiç farkeden birşey yok. sadece yoğurdu kesince ishalde biraz düzelme oldu ama mukus hala devam ediyor. probiyotik kullandık ama bi gelişme olmadı. kız da gaz da var gaz çıkarırken ağlıyor yavrum. oğlan sadece tuvaletini yaparken gaz çıkarıyor. bir gün biri ishal diğer gün biri. yani ikisinde de sorun var. onun için parazit olabilir. arpa unu parazitleri döküyormu. arpa unu alıp çorba mı yapsam diyorum.

Evet yapar alerjiye ayrıca gitmene gerek yok canım. Anlattıkların kızımın yaşadığı ile çok benziyor. İshal düzeldi ama gaz hala bitmedi... En son yine metabolizma hastalıklarına götürdüm, bulunan hiçbirşey yok. İçim acıyor çocuk öyle çok gaz çıkarıyor ki.
İbrahim saraçoğlu kurt parazit için kekik kürü öneriyor. Arpa unundan telbine çorbası da yapabilirsin. İçerlerde o da işe yarayabilir.

Andazol kullanmıştım cnm ama 2 yaşından önce verilmiyo,yüzlerinde herhangi bir renk açılması var mı para gbi? Burun ve popo kaşıma ( kaşıyamayıp huzursuzluk yapablr) ya da uyurken salya akması? Bide cnm ishal derken bol sulu kaka mı? İshal diil gbi seninkiler günde 3 kaka ishali göstermz aslında,yapısı önemli.

Bi de sarımsağı iyice dövüp vazelinle karıştırp popolarına bi miktar sür bi gözlemle cnm ilaçtan önce.

yüzlerinde renk açılması yok. burun ve popo kaşıma da yok. ishaldiler günde 7-8 kere sulu yapıyorlardı ama son 3 günde 3-4 kakaya düştü. bunların 2 si normalse biri yine sulu kaka şeklinde ve gazlı. yani çok garip değil mi aynı gün içinde 2 normal kaka 1-2 sulu kaka. eskiden günde sadece 2 kere yaparlardı. günde 7-8 kere yaptıklarına popoları çok kötü yara olmuştu bir de o yaralarla boğuştu yavrularım. bu arada normal kakanın asit oranı iyi ama sulu kaka hemen pişik yapıyor popolarını. mukus her iki kaka çeşidinde de var. artık kaka incelemekten, hastaneye kaka kabı götürmekten bi haloldum.

ya bir de kızın gece sürekli burnu tıkanıyor. zaten uyurken ağzından nefes alıyor geniz eti sebebiyle. sanırım çok uzun süre ağzından nefes alınca burnu tıkanıyor. çocuk gece 4:30 gibi uyanıyor burnu tıkanık olduğu için 1 saat uyuyamıyor çok bunalıyor ağlıyor ordan oraya atıyor kendini. bunun bir çözümü var mı arkadaşlar?

Ali de Doğum gününde miyav demeye başladı. Sonra möö , hav hav ve mee takip etti en son da gak:) Neden benim çocuğum anne baba demiyor da bilumum hayvan seslerine yöneliyor bilmiyorum
Bu dönem hayvanlara ve seslere ilgileri çok yoğun canım,herseyi yaladılar yuttularda farklı görüntü ve ses istiyolar bide şu 1,5 yıllık hayatlarında:) sen de konuşurken sesinle oyna taklit yap alçalt yükselt hoşuna gidicektir:)

Buhar makinesi çalıştırmayı denedin mi?

Parazitte ishal çok olmz aslında,bu kaka işleri çok fena gerçkten tam da şundan diyemiyosun.2 sinde aynı olması da gıda intoleransı ihtmalini bi nebze düşürüyo.bi git bakalım cnm gastroya gelişmleri de bildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…