Yazın anneme yaptrmştım cnm,zeytinyağında sarımsakları 40 gün bekletyosun.sen de yapablrsin netten detaylıca bak var tarifi.şimdi güvendiğin bi yerden hazır alablrsin seninki olana kdr.
Çok çok çok geçmiş olsun. Kızılcık suyu idrara çok iyi gelir limon her ikisine de iyi gelir. Gümüş suyu boğaz ağrısına iyi gelir. Eşinin gümüş yüzüğü varsa iyice yıkayıp(sadece su ile) ardından at ağzına ağzında 2-4 saat arası dursun, çok fark ettiğini göreceksin. İçin aldığınca soğan suyu ve sarımsağı çiğneyip/ezip yutmakta işe yarar. Allah şifa versin canım.
ya bir de kızın gece sürekli burnu tıkanıyor. zaten uyurken ağzından nefes alıyor geniz eti sebebiyle. sanırım çok uzun süre ağzından nefes alınca burnu tıkanıyor. çocuk gece 4:30 gibi uyanıyor burnu tıkanık olduğu için 1 saat uyuyamıyor çok bunalıyor ağlıyor ordan oraya atıyor kendini. bunun bir çözümü var mı arkadaşlar?
denedim de o da odayı çok nemli ve sıcak yapıyor sevmiyorum. kaloriferin üstüne su koyuyorum 2 gecedir ama pek etki etmedi. ıslak havlu koyuyor o da hemen kuruyor.
Kızlar bu kezde ben hastalandım 39 ateşle acildeydik gece boğazlarım çok iltihaplı yutkunamıyorum idrar yolu enf çıktı idrarda akıntı var kadın doğuma git dedi. Boğazlarım için Augmentn1000; idrar yolu enf için tek kullanımlık monurol verdi. 1 günde 1 kilo verdim bişey yiyemiyorum. Belki ömrümde bu kadar hasta olmadım sizin tavsiye edeceğiniz şeyler var mı?
Aynen benim ki, yazın tatilde Muğladaydik orda çok horoz vardı gece sabaha kadar ötüyorlardı benim küçük oğlum kalkıp yatakta aynı söylediğin gibi onları taklit ediyordu :) Ayrıca bizi taklit ediyorlar tamamen benimki "dediiii" diye uzatarak Deniz diyor güya abisinin ismini söylüyor beni taklit ediyor çağırıyor abisini :) Abisine bakıyor izliyor aynı şekilde oda bastıra bastıra "Annemm" diyor minicik ağzıyla içim gdiyor :) bide uzun zamandır bize uyanınca "dandandın" diyor yani günaydın :) baya baya anlatiyor derdini yani ben anlıyorum:) abisi ne derse onu taklit ediyor küçükler önlerinde bir örnek olduğu için çok daha hızlı öğreniyorlar bunu tecrübe etmiş olduk bizde :)
Ali de Doğum gününde miyav demeye başladı. Sonra möö , hav hav ve mee takip etti en son da gak:) Neden benim çocuğum anne baba demiyor da bilumum hayvan seslerine yöneliyor bilmiyorum
Ali de Doğum gününde miyav demeye başladı. Sonra möö , hav hav ve mee takip etti en son da gak:) Neden benim çocuğum anne baba demiyor da bilumum hayvan seslerine yöneliyor bilmiyorum
Bizimki de her hayvanın sesini cıkarıyor cok sevıyor cok. Yolda kedi kopek çıksa kus gecse de sevsek dıye dua edıyorum :)Alibabanın çiftliğinde kuzular ne der kopekler ne der falan dıye soruyoruz hem soyluyo hem guluyo tavşanlar ne der diyince de zıp zıp diyip zıplıyo Kediye tedi kuşa ku diyor. Agaç gorsun bebek arabasından inmek için cebelleşiyo yanına gıdıp sarılıyor aağç aağç diye Bazen de camdan dısarıyı işaret edip anneeeğ hadeee diyo bu halleri en tatlı halleri dicem ama eminim 20 yasına da gelseler bir sevimli yanlarını buluruz :)
yesoka90
senin pisim kremini denedim olmadı dr söyledim Travazol +fucidin krem verdi onu kulandık 1 hafta sonra dr kontrol etti geçmeye başlamış dedi sadece pişik kremi kullanın dedi artik o kırmızılık damarlardan kaynaklanıyor dedi . Ama oğlumun poposu yine baya kızarık neden geçmiyor ki acaba ?
kızlar bebelerin konuşmasından bahsedilmiş. Benimkiler de daha doğru düzgün bir şey yok :)) tek güzel söyledikleri şey anne oda yetiyor bana :))) annemler geleli "anneanne" demeye başladılar, birde oğlum sana anneanne sana kızdımı deyince "kıkı" diyor :) kızım pek bir şey söylemiyor, oda "aaaa" falan yapıyor kitaba. Bir de karga deyince "gak" diyorlar :))) büyük kızım sanki daha erken konuşmuştu, o bıcır bıcır bir şeyler anlatırdı her zaman.
Ben sürekli değil ama böyle boğazım acıyor ay halsizim durumunda bi tek atıyorum :))
Bazı şeyler dediğin gibi kalıyor canım hayat trlaşesi insan unutuyor.
denedim de o da odayı çok nemli ve sıcak yapıyor sevmiyorum. kaloriferin üstüne su koyuyorum 2 gecedir ama pek etki etmedi. ıslak havlu koyuyor o da hemen kuruyor.
yesoka90
senin pisim kremini denedim olmadı dr söyledim Travazol +fucidin krem verdi onu kulandık 1 hafta sonra dr kontrol etti geçmeye başlamış dedi sadece pişik kremi kullanın dedi artik o kırmızılık damarlardan kaynaklanıyor dedi . Ama oğlumun poposu yine baya kızarık neden geçmiyor ki acaba ?
Benim krem etki etmediyse mantar vardır, fotosunu çekip yollayabilir misin canım? Ben pişik uzmanı oldum sağolsun kızlar. Bir de tuvaleti asitli ise o da geçirmez.