2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Biz eşimle bi ara gümüş suyu tüketiyoduk şimdi sen dynce aklıma geldi:) sonra öyle kaldı gtti.

Xlear damla kullanıyorum cnm soğan koyma buhar makinesi de yanında:)

Çok geçmiş olsun ben zencefil bal limon kullanıyorum böyle durumlarda. Taze zencefil olursa daha iyi olur. Gün-de 3-4 fincan içiyorum iyi geliyor

Ne güzel yaaa benimki de konuşsun artik

Ali de Doğum gününde miyav demeye başladı. Sonra möö , hav hav ve mee takip etti en son da gak:) Neden benim çocuğum anne baba demiyor da bilumum hayvan seslerine yöneliyor bilmiyorum
Bizimki de her hayvanın sesini cıkarıyor cok sevıyor cok. Yolda kedi kopek çıksa kus gecse de sevsek dıye dua edıyorum :)Alibabanın çiftliğinde kuzular ne der kopekler ne der falan dıye soruyoruz hem soyluyo hem guluyo tavşanlar ne der diyince de zıp zıp diyip zıplıyo Kediye tedi kuşa ku diyor. Agaç gorsun bebek arabasından inmek için cebelleşiyo yanına gıdıp sarılıyor aağç aağç diye Bazen de camdan dısarıyı işaret edip anneeeğ hadeee diyo bu halleri en tatlı halleri dicem ama eminim 20 yasına da gelseler bir sevimli yanlarını buluruz :)

Son düzenleme:
yesoka90 senin pisim kremini denedim olmadı dr söyledim Travazol +fucidin krem verdi onu kulandık 1 hafta sonra dr kontrol etti geçmeye başlamış dedi sadece pişik kremi kullanın dedi artik o kırmızılık damarlardan kaynaklanıyor dedi . Ama oğlumun poposu yine baya kızarık neden geçmiyor ki acaba ?

kızlar bebelerin konuşmasından bahsedilmiş. Benimkiler de daha doğru düzgün bir şey yok :)) tek güzel söyledikleri şey anne oda yetiyor bana :))) annemler geleli "anneanne" demeye başladılar, birde oğlum sana anneanne sana kızdımı deyince "kıkı" diyor :) kızım pek bir şey söylemiyor, oda "aaaa" falan yapıyor kitaba. Bir de karga deyince "gak" diyorlar :))) büyük kızım sanki daha erken konuşmuştu, o bıcır bıcır bir şeyler anlatırdı her zaman.

Biz eşimle bi ara gümüş suyu tüketiyoduk şimdi sen dynce aklıma geldi:) sonra öyle kaldı gtti.
Ben sürekli değil ama böyle boğazım acıyor ay halsizim durumunda bi tek atıyorum :))
Bazı şeyler dediğin gibi kalıyor canım hayat trlaşesi insan unutuyor.

denedim de o da odayı çok nemli ve sıcak yapıyor sevmiyorum. kaloriferin üstüne su koyuyorum 2 gecedir ama pek etki etmedi. ıslak havlu koyuyor o da hemen kuruyor.
Haklısın nem çok artıyor bende pek sevmiyorum ama fayda eden başka.birşey de olmuyor tarif ettiğin durumda bizde

Benim krem etki etmediyse mantar vardır, fotosunu çekip yollayabilir misin canım? Ben pişik uzmanı oldum sağolsun kızlar. Bir de tuvaleti asitli ise o da geçirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…