2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Seninkinin de masallahi var canım.esimin kuzeni 2 yasinda tam turkce konuyodu.bayiliyodum onu dinlerken o kadar net o kadar kibar konusuyodu ki masallah.cok ozenmistim o zamanlar :)

Normal canim benimki de 1 ay hicbisi yememisti.insallah duzelir tez zamanda..

Cok gecmis olsun canim

Gumus suyunu ilk defa duydum canim.aklimizda olsun sagol :) bu arada yuzugu suya atip mi beklicek yoksa agzina atip mi beklicek orasini anlamadim :)

Benim kuzu da tek kelimeleri cikarmaya basladi.anne baba anneanne dede mama meme abla hayvan taklitleri vs yapiyo :) simdi bide ezan okununca dikkat kesilip amin yapiyo ellerini yuzune surup :))) cok ses oldugunda parmagini agzina goturup şşş yapiyo :) muzige hic dayanamiyo hemen basliyo oynamaya :)) insallah heoimizin kuzulari hemencecik konusur.iletisim onemli

Canım şöyle ki aslında saf suya bir miktar gümüş konup içiyor bu bir solüsyon halinde satılıyor, ancak elimizin altında her zaman gümüş suyu bulamayız bu sebeple elinde olma bir gümüş yüzüğü(suya koyup değil kendisini) ağzında bir süre tutarsan benzer etki oluşturuyor. Gümüşün olduğu ortamdan enfeksiyona sebep olan virüs ve bakteriler kaçıyor.

Kızlar hastalıktı kalabalıktı filan derken atağı bu ay hic takip etmemistim ama 3 gündür bir huysuzluk benden ayrılmamak istememe geceleri gaz sancısı gibi sancı ile saat başı uyanma.... derken aaa 1 ay geçtimi atak olabilirmi derken birde baktım ki 70. Hafta atagimiz gelmiş hayırlı olsun 1 hafta 10gun sonra aynı haberleri sizden bekliyorum. Genelde bizden birkaç hafta sonra sizin şikayetler başlıyor. Bu arada bu son atakmış ama bundan sonra 2 yaş sendromu hazırlıkları geliyormus hayırlı uğurlu olsunnn

Benim krem etki etmediyse mantar vardır, fotosunu çekip yollayabilir misin canım? Ben pişik uzmanı oldum sağolsun kızlar. Bir de tuvaleti asitli ise o da geçirmez.

Bu gecen haftaki hali ama su anda da böyle kızarık.. fucidin +Travazol kullandık olmadı..Kızlar görüntü için kusura bakmayin

Bu gecen haftaki hali ama su anda da böyle kızarık.. fucidin +Travazol kullandık olmadı..Kızlar görüntü için kusura bakmayinEki Görüntüle 2229951
Büyük tuvaleti asidik muhtemelen diş geleceği için o aşırı biçimde tahriş etmiş peşi sıra tahriş üstüne mantar olmuş gibi duruyor, travazolu sade olarak sabah akşam 10 gün süreyle kullanın canım.

Sağ ol canım. Bir an önce biter inşallah iştahsızlığı

Kızlar bu iki yaş sendromu değil de nedir.
İstediği bir şey olmadığı zaman çılgınca haykırarak ağlıyor. Gece 11’den önce uyumuyor. İstemediği bir hareketimizde bize bağırıyor En belirgin özelliği de tutturmak. Bir şeyi istiyorsa vazgeçirmek mümkün değil. Kısıtlamamak için mecburen her şeyi eline veriyoruz. Eskiden başka bir şeyle oyalayıp unuttururduk. Şimdi mümkün değil. Bu resimde annemin el kremini istediği için ağlıyor

Eklentiler

• 78B1E447-01CB-4DCB-98F7-9DC8E17C71B2.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 72

Bizde ayni durumdayiz. Normalde telefonumu saklıyorum ama dun eşimle konustum tabi kaan tutturdu telefonu. Normal sartlarda ttturdugu şeyi veriyorum sonra dikkqtini baska seye verip aliyorim elinden. Dün kv biseyleri ağlayarak yaptirmaya çalışıyor verirsen hep ister dedi ikilemde kaldi vermedim. Ama ne agladi dedgin gibi dikktini de dağıtamıyorsun Unutmuyor. Neyse o sırada annmler geldi kaani görmeye de unuttum. Ama ne yapmak lazim bu donemde acaba. Atak haftasinda artik kural koyma vakti geldi kurallardan anlamaya baslar yazıyordu. Siz nasil yapıyorsunuz?

bizimki de ezan okunurken parmağını kulağınagötürüp dinleyin die işaret ediyor bize. Sonra da amin yapıyor. Bir de secde :)
Bir de radyolu çalar saat var evde onu açıp oynuo

bnmde 9 9.30 da uyuyn çocuk 12 den önce uyumazoldu 3 4 gündr çıldırtıo beni. bide karanlıkı emerken eller kollar hiç durmuyor. Gün içinde öğrendiği hareketleri pratik yapıyor

ay deme deme. gazsıydı dişiydi atağıydı sendromuydu bitmedi bebelerin. bnm ki de yeni yeni başladı tutturmaya. babası vermezse annneeeeee die böğüre böğüre ağlayarak bana geliyo. ben vermezsem babaaaaa die babasına

Bolca sevgi ve sarılma :) Temel güven dönemi olduğu için 2 yaşına kadar her istediğini veriyorum. Tehlikeli her şeyi ortadan kaldırıp evi çocuğa göre düzenledim zaten. TV ünitesini bile kaldırdık. Televizyonu yüksek bir şifonyerin üstüne koyduk.
Dökülecek, bulaşacak şeyleri de istiyor, inceliyor. Krem, çay vb. O durumlarda mama sandalyesine oturtup eline veriyorum. Orada inceleyince temizlemesi kolay oluyor.

ya kızlar inanın kafayı yiyeceğim. benimkiler dün hiç sulu kaka yapmamışlar. ben eve gittikten sonra oğlan 2 kere kka yaptı. ilki sulydu ve hemen altı kızardı. ikincisi o kadar sulu değildi ama o daha da yaktı poposunu ve kıpkırmızı oldu. gerçekten kafayı yemek üzereyim bu ne ya. sizce neden böyle oluyor? doktor randevusu 7 şubatta ozamna kadar daha neler göreceğiz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…