2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Ne yapiyorsunuz peki o durumda?

Bende veriyorum dedigin gibi ama telefonu vermek ıstemiyirum ama aglatmak da istemiyorum. Veriyorum sonra caktirmadan alıyorum. Dun kv oyle deyince kafam karisti yuzume baka baka nasil oldu yavrum gözyaşlarıyla

Hahhahaa :) evet başlamış hayırlı uğurlu olsun :)

Dikkattt kaka resmi içerir!!!!

Canım hastalığın başlangıç döneminde fotodaki gibi dışkılama oldu mu?(kırmızılıklar domates mukusu kastediyorum)

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-03-22-49-39-740_com.miui.gallery.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 54
Disler mi yapiyor acaba yazık bu yavrulara ya
Evet canım aynen diş döneminde kaka asitli oluyor çoğu zaman kokmuyor ve hemen yakıyor çocukları Benimkiler de pişik pek olmadı çok sık sık kontrol ettim ama dün kız kardeşim altını değişti sonra yemek yedik bide ben bakayım dedim bi açtım altını biz yerken kaka yapmış ve yanmış poposu yıkadık hemen ağladı yıkarken çocuk, sabaha geçmiş şükür velhasıl diş dönemi her yönüyle zor benim oğlanın ağzı diş doldu sayamıyorum artık, hepsi çıksa da bitse diye bekliyorum dört gözle çocuklar bu dönem perişan oluyor.

Tamam canım cok sagol :*

Ay bitmedi bitmicek :/

Bu gecen haftaki hali ama su anda da böyle kızarık.. fucidin +Travazol kullandık olmadı..Kızlar görüntü için kusura bakmayinEki Görüntüle 2229951
Oyss kuzuma ya cok gecmis olsun.cabucak iyilessin kuzu..

Kızlar sayfalari okudum da. Sizlerden ne çok şey öğrendim ya.
Hepiniz sağ olun. İyi ki varsınız :)
:*

Eyvah eyvah erken baslamis canım.bizde de ara sira basladi bu diktirmeler :/

bizimki de ezan okunurken parmağını kulağınagötürüp dinleyin die işaret ediyor bize. Sonra da amin yapıyor. Bir de secde :)
Bir de radyolu çalar saat var evde onu açıp oynuo
Evet secde bizde de var.bide eline esarp tarzinda ne varsa onu geciriyo havlu kiyafet vs.snra secde yapiyo.xok tatli oluyorlar ya o durumda :)))

Doğayla icice çok güzel biyermis ben çok sevdim havuzu harika. Termal ve eğlence havuzu ayrı .içinde Aqua park bile var:)kaydiraktan kaya kaya yüzüyoruz 1 hafta burdayız tavsiye ederim canım :)
Wuuuu harika bi yermis canım oh misss.bolll keyifler size darisi bizim basimiza insallah :)))

Kizlar bakici ilk ise basladigi zaman arvenin kasık kısmı bezden dolayi kizardi vs.snra bu sekilde baglanacak diye uyardim gosterdim.simdi iki gundur yine kizarik soyledim ben dogru bagliyorum ozen gosteriyorum dedi.oraya hic bez degmiyo bile vs.bugunde buyuk kizima ben dogru bagliyorum annen yanlis bagliyo bence ondan oluyo demis.kizimda simdiye kadar annem bagladi hic bole bisi olmadi deyince annen 30 yasinda ben 60 yasindayim demis bilmis bi surat ifadesi takinarak ! Hey allahim ben ne desem simdi napsam.aksama o gitmeden altini almayi dusunuyorum.yine kizariksa kabullensin yanlis bagladigini diye.

Evet ya

Doğayla icice çok güzel biyermis ben çok sevdim havuzu harika. Termal ve eğlence havuzu ayrı .içinde Aqua park bile var:)kaydiraktan kaya kaya yüzüyoruz 1 hafta burdayız tavsiye ederim canım :)

Ben de daha once tarakliya gitmistim gezmeye bayilmistim tekrar kalmali gitmek istemistim. Rezervasyonunu nereden yaptırdın ? Bos yer bulamadım ben

Bende veriyorum dedigin gibi ama telefonu vermek ıstemiyirum ama aglatmak da istemiyorum. Veriyorum sonra caktirmadan alıyorum. Dun kv oyle deyince kafam karisti yuzume baka baka nasil oldu yavrum gözyaşlarıyla
Hayır kelimesini çok tehlikeli durumlarda kullanmaya çalışıyorum ama kural anlatıyorum tabii. Sokakta yere oturulmaz, ayakkabı giymeden dışarı çıkılmaz gibi. Doğal olarak anlamıyor ama zamanla anlayacak

Yaşlılara doğruyu göstersen de inanmıyorlar. Senin gösterdiğin gibi bağladığını söylüyorsa acaba bebek oyun oynarken bez kasığına oturuyor olabilir mi? Bence de bu akşam bakıp uygun dille söyle canım

Kızlar foto için kusura bakmayın dün gece ateşlendi oğlum sabahtan beri de 3 kere böyle mukuslu kaka yapıyor iştahsızlık var bişey yediremedim. Nedir bu sizce?

Eklentiler

• 2F03E4D1-EB06-45A9-B29F-7DD37BE68EAB.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 40
Aynen canım oda aklima geldi..bu aksam tekrar bakicam.simdi 4+kullaniyoruz.olmadi 5 numaraya gecicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…