- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
bnm oğlanın poposuda böyle kızarmış geçiremedm bi türlü
ay deme deme. gazsıydı dişiydi atağıydı sendromuydu bitmedi bebelerin. bnm ki de yeni yeni başladı tutturmaya. babası vermezse annneeeeee die böğüre böğüre ağlayarak bana geliyo. ben vermezsem babaaaaa die babasına
Bolca sevgi ve sarılma :) Temel güven dönemi olduğu için 2 yaşına kadar her istediğini veriyorum. Tehlikeli her şeyi ortadan kaldırıp evi çocuğa göre düzenledim zaten. TV ünitesini bile kaldırdık. Televizyonu yüksek bir şifonyerin üstüne koyduk.
Dökülecek, bulaşacak şeyleri de istiyor, inceliyor. Krem, çay vb. O durumlarda mama sandalyesine oturtup eline veriyorum. Orada inceleyince temizlemesi kolay oluyor.
Hahhahaa :) evet başlamış hayırlı uğurlu olsun :)Kızlar bu iki yaş sendromu değil de nedir.
İstediği bir şey olmadığı zaman çılgınca haykırarak ağlıyor. Gece 11’den önce uyumuyor. İstemediği bir hareketimizde bize bağırıyorEn belirgin özelliği de tutturmak. Bir şeyi istiyorsa vazgeçirmek mümkün değil. Kısıtlamamak için mecburen her şeyi eline veriyoruz. Eskiden başka bir şeyle oyalayıp unuttururduk. Şimdi mümkün değil. Bu resimde annemin el kremini istediği için ağlıyor
Dikkattt kaka resmi içerir!!!!ya kızlar inanın kafayı yiyeceğim. benimkiler dün hiç sulu kaka yapmamışlar. ben eve gittikten sonra oğlan 2 kere kka yaptı. ilki sulydu ve hemen altı kızardı. ikincisi o kadar sulu değildi ama o daha da yaktı poposunu ve kıpkırmızı oldu. gerçekten kafayı yemek üzereyim bu ne ya. sizce neden böyle oluyor? doktor randevusu 7 şubatta ozamna kadar daha neler göreceğiz bakalım.
Evet canım aynen diş döneminde kaka asitli oluyor çoğu zaman kokmuyor ve hemen yakıyor çocuklarıDisler mi yapiyor acaba yazık bu yavrulara ya
İnşaallah canım memnun kalırsan söylersin ben taraklıya gitmedim.
İyi düşünmüşsünüz. Yolculuk bizde de sıkıntı mümkün mertebe uykuya denk getirmeye çalışıyorum.
İnşaallah çok güzel geçer de ohh beee dersin :)
Doğayla icice çok güzel biyermis ben çok sevdim havuzu harika. Termal ve eğlence havuzu ayrı .içinde Aqua park bile var:)kaydiraktan kaya kaya yüzüyoruz 1 hafta burdayız tavsiye ederim canım :)
Fiyuuu süpersin :) tez zamanda oradayız :))) yazdım kenara.Doğayla icice çok güzel biyermis ben çok sevdim havuzu harika. Termal ve eğlence havuzu ayrı .içinde Aqua park bile var:)kaydiraktan kaya kaya yüzüyoruz 1 hafta burdayız tavsiye ederim canım :)
yok canım beyaz mukuslu hepDikkattt kaka resmi içerir!!!!
Canım hastalığın başlangıç döneminde fotodaki gibi dışkılama oldu mu?(kırmızılıklar domates mukusu kastediyorum)
Mukus miktarı başlangıçta böyle.miydi?renk yediği şeyden değişiyor canım.yok canım beyaz mukuslu hep
Tamam canım cok sagol :*Canım şöyle ki aslında saf suya bir miktar gümüş konup içiyor bu bir solüsyon halinde satılıyor, ancak elimizin altında her zaman gümüş suyu bulamayız bu sebeple elinde olma bir gümüş yüzüğü(suya koyup değil kendisini) ağzında bir süre tutarsan benzer etki oluşturuyor. Gümüşün olduğu ortamdan enfeksiyona sebep olan virüs ve bakteriler kaçıyor.
Ay bitmedi bitmicek :/Kızlar hastalıktı kalabalıktı filan derken atağı bu ay hic takip etmemistim ama 3 gündür bir huysuzluk benden ayrılmamak istememe geceleri gaz sancısı gibi sancı ile saat başı uyanma.... derken aaa 1 ay geçtimi atak olabilirmi derken birde baktım ki 70. Hafta atagimiz gelmiş hayırlı olsun1 hafta 10gun sonra aynı haberleri sizden bekliyorum. Genelde bizden birkaç hafta sonra sizin şikayetler başlıyor. Bu arada bu son atakmış ama bundan sonra 2 yaş sendromu hazırlıkları geliyormus hayırlı uğurlu olsunnn
Oyss kuzuma ya cok gecmis olsun.cabucak iyilessin kuzu..Bu gecen haftaki hali ama su anda da böyle kızarık.. fucidin +Travazol kullandık olmadı..Kızlar görüntü için kusura bakmayinEki Görüntüle 2229951
:*Kızlar sayfalari okudum da. Sizlerden ne çok şey öğrendim ya.
Hepiniz sağ olun. İyi ki varsınız :)
Eyvah eyvah erken baslamis canım.bizde de ara sira basladi bu diktirmeler :/Kızlar bu iki yaş sendromu değil de nedir.
İstediği bir şey olmadığı zaman çılgınca haykırarak ağlıyor. Gece 11’den önce uyumuyor. İstemediği bir hareketimizde bize bağırıyorEn belirgin özelliği de tutturmak. Bir şeyi istiyorsa vazgeçirmek mümkün değil. Kısıtlamamak için mecburen her şeyi eline veriyoruz. Eskiden başka bir şeyle oyalayıp unuttururduk. Şimdi mümkün değil. Bu resimde annemin el kremini istediği için ağlıyor
Evet secde bizde de var.bide eline esarp tarzinda ne varsa onu geciriyo havlu kiyafet vs.snra secde yapiyo.xok tatli oluyorlar ya o durumda :)))bizimki de ezan okunurken parmağını kulağınagötürüp dinleyin die işaret ediyor bize. Sonra da amin yapıyor. Bir de secde :)
Bir de radyolu çalar saat var evde onu açıp oynuo
Wuuuu harika bi yermis canım oh misss.bolll keyifler size darisi bizim basimiza insallah :)))Doğayla icice çok güzel biyermis ben çok sevdim havuzu harika. Termal ve eğlence havuzu ayrı .içinde Aqua park bile var:)kaydiraktan kaya kaya yüzüyoruz 1 hafta burdayız tavsiye ederim canım :)
Evet canım aynen diş döneminde kaka asitli oluyor çoğu zaman kokmuyor ve hemen yakıyor çocuklarıBenimkiler de pişik pek olmadı çok sık sık kontrol ettim ama dün kız kardeşim altını değişti sonra yemek yedik bide ben bakayım dedim bi açtım altını biz yerken kaka yapmış ve yanmış poposu yıkadık hemen ağladı yıkarken çocuk, sabaha geçmiş şükür velhasıl diş dönemi her yönüyle zor benim oğlanın ağzı diş doldu sayamıyorum artık, hepsi çıksa da bitse diye bekliyorum dört gözle çocuklar bu dönem perişan oluyor.
Doğayla icice çok güzel biyermis ben çok sevdim havuzu harika. Termal ve eğlence havuzu ayrı .içinde Aqua park bile var:)kaydiraktan kaya kaya yüzüyoruz 1 hafta burdayız tavsiye ederim canım :)
Hayır kelimesini çok tehlikeli durumlarda kullanmaya çalışıyorum ama kural anlatıyorum tabii. Sokakta yere oturulmaz, ayakkabı giymeden dışarı çıkılmaz gibi. Doğal olarak anlamıyor ama zamanla anlayacakBende veriyorum dedigin gibi ama telefonu vermek ıstemiyirum ama aglatmak da istemiyorum. Veriyorum sonra caktirmadan alıyorum. Dun kv oyle deyince kafam karisti yuzume baka baka nasil oldu yavrum gözyaşlarıyla
Yaşlılara doğruyu göstersen de inanmıyorlar. Senin gösterdiğin gibi bağladığını söylüyorsa acaba bebek oyun oynarken bez kasığına oturuyor olabilir mi? Bence de bu akşam bakıp uygun dille söyle canımKizlar bakici ilk ise basladigi zaman arvenin kasık kısmı bezden dolayi kizardi vs.snra bu sekilde baglanacak diye uyardim gosterdim.simdi iki gundur yine kizarik soyledim ben dogru bagliyorum ozen gosteriyorum dedi.oraya hic bez degmiyo bile vs.bugunde buyuk kizima ben dogru bagliyorum annen yanlis bagliyo bence ondan oluyo demis.kizimda simdiye kadar annem bagladi hic bole bisi olmadi deyince annen 30 yasinda ben 60 yasindayim demis bilmis bi surat ifadesi takinarak ! Hey allahim ben ne desem simdi napsam.aksama o gitmeden altini almayi dusunuyorum.yine kizariksa kabullensin yanlis bagladigini diye.
Aynen canım oda aklima geldi..bu aksam tekrar bakicam.simdi 4+kullaniyoruz.olmadi 5 numaraya gecicem.Yaşlılara doğruyu göstersen de inanmıyorlar. Senin gösterdiğin gibi bağladığını söylüyorsa acaba bebek oyun oynarken bez kasığına oturuyor olabilir mi? Bence de bu akşam bakıp uygun dille söyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?