2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
olur canım harika olur :)
Benim kızım da mobilya beşikten baya baya tırmanıyordu düşme riski vardı.Park beşik aldık sevmedi uyumadı içinde. Yer yatagı yaptım her tarafını yastıklarla çevreledim montessori tarzı şimdi orada yatıyor ben de yanında yatıyorum kimi zaman :) bu yıl tayin beklıyoruz gittiğimiz yerde montessori yatak alacağım ya da yaptıracağım kendi istediğim gibi. Keske zamanında o mobilya beşiklerr park beşiklere verdiğim parayla montessori alsaymısım ama akıl edemedim:) Takıntı konusunda benım de takıntılarım var ama kızımdan sonra cok cok azaldı cunku vakit bulup dusunemıyorum :) senin takıntılardan kastın nedir okb boyutunda mı yoksa normal gundelım seyler mı

aynen ya bende pişmanım o beşikten aldıgıma şuan keşke montessori alsaymışsımmm ama eşime yaptrcam sanrm ya bu kullandığım beşiği de bodruma indireyim diyorum
canm takıntılarım mesela ütü yapmadım ev süpürmedim kızım uyumadı kilo veremiyorum tarzı

Sağol canım oğlumun ishali geçti çok şükür. İlaçlara devam ediyprum yarın dr a sorucam keseyim mi diye. Yalnız oğlum kilo verdi zaten 9.5 kiloydu 9 a düştü 2 gündür yemeye başladı ama hep bi başa sarıyoruz ya diş ya hastalık. nasıl kilo aldırıcam ben bu çocuğa

kızlar selam, yine ben pişik vakası ile geri geldim.
hatırlasanız yoğurdu kestim ishal ve mukus bitti demiştim. dünden itibaren tekrar yoğurda başladım çünkü yarın doktor randevumuz var görmek istedim birşey olacak mı diye. şuan ishal yok ama çocuklar kaka yapar yapmaz altları kıpkırmızı oluyor. gerçekten kafayı yemek üzereyim. laktoz desem olamaz çünkü sütlaç yiyip mama içtiler yoğurdu kestiğim günlerde ve birşey olmadı. inşallah neden kaynaklandığı bulunur ve bir daha tekrarlamaz. gerçi oğlan diş çıkarıyor kaka onun için mi asitli ve yakıyor acaba olabilir mi?

Şükür canım geçmiş, inşallah bi daha tekrarlanmaz. Ben de kilo aldırmaktan kiloyu kafama takmaktan vazgeçtim. Benim kızım da tam düzeliyor iştahı derken sonra geri bozuluyor. İştahı 3 gün iyiyse 4 gün kötü. Canları içinde olsun, sağlıkları yerinde olsun yeter. Kilolu bebek olsa ilerde belki daha fazla kilo almasın diye az yedirmeye çalışacaktık. O da sıkıntı. Ben dişler tamamlanana kadar iştah konusunda canımı sıkmamaya karar verdim.
Ama kan değerlerine baktırıcam bi ara..

Rabia- merhaba ikizlere hamileyken 65 kiloydum ve 16 kilo aldım. aslında potansiyel var 30 kilo bile alırdım ama çok kötü bir hamilelik geçirdim. doğumda 8 kilosu gitti kalan 8 kiloyu hiçbirşey yapmadan zaman içinde vermişim. ocak ayında işe başladım ve sabah kahvaltısı akşam yemeği şeklinde ilerliyorum ve beni her gören çok kilo vermişsin diyor. sanırım 65 in altına düştüm. yani leptin olayını yapıyorum bende kızların dediği gibi

Biz park yatakta yatiriyoruz ici baya derin. Bence sizin beşikten cikarma vaktiniz gelmis ufaklığı

d vitamininde bu puf olayına güvenemiyorum ben. ocean aldım 7 kutu hepsinin fısfısının hortumunu kısalttım keserek çünkü çok uzun yapmışlar içinde az kaldığın fıslamıyor. ayrıca bazen boş bastığını farkediyorum.
arkadaşım ingilereye gitmişti şunu almış gelmiş bana. https://www.amazon.co.uk/Vitabiotic...49443163&sr=1-6&keywords=vitamin+d+for+babies kullanımı çok kolay bayıldım. tekrar aldıracağım ama 50 tl ye geliyor pound almış başını gitmiş

ben de deniycem bu leptin olayını ya inşallah bende kilo veririrm artık çünkü kuzenler sıraylaevleniyorr

Doğru aslında yemek isteyen çocuğa yeme demek daha zor obez çocuklar var çok daha kötü. Yeter ki sağlık olsun.baktırmıştım kanına ben 11.7 çıkmıştı iyiydi multivitamin ve balıkyağı başlamıştım herşey iyi gidiyordu hastalık araya girince ilaç verdiğim için kaşık fobisi oldu şimdi ağzını açmıyor elimle vermeye çalışıyorum artık olduğu kadar. Dediğin gibi 2 yaşından sonra ben de değişeceğine inanmak istiyorum. Ablamın oğlu 2700 doğmuştu çok da zayıf büyüdü 2 yaşından sonra değişti topaç gibi oldu yemek de seçmiyor şuan hasta da olsa kolay atlatıyor bünyesi çok sağlam inş ona çeker. Ben hep kilo almaya çalışmış bi insanım hayatım boyunca şimdi kilom ideal ama bu sefer oğluma taktım kafayı. Bi kurtulsam şu takıntıdan :) kayınvalidem çok moralimi bozuyor o da üzüldüğü için söylüyor muhtemelen kötü niyetle değil ama bacakları ne kadar ince falan diyince çok çok çok sinirleniyorum cevap vermeye başladım artık büyüğüme ses çıkarmayan biriyim çizgimden kaydım şu durum yüzünden

Benim iş yerimde kantin olduğu için alıyorum :) aslında Türk kahvesiyle idare etmeye çalışıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…