kızlar bizim şirketin arkasında oyuncakçılar var. öğlearası oraya gittim.
sizin aldığınız yazı tahtasından aldım 20 tlye
sallanan at aldım 65 tlye
kocaman bir bez bebek aldım 25 tlye
market arabası aldım içinde sebze ve karton kutular var 35 tlye
müzik çalan pepe bebek aldım 35 tlye
fiyatlar nasıl sizce? adam indirim yaptı baya bana uygun geldi ama size sormak istedim.
ne kadar az almışsın ben 20 kilo almıştım 85 ile doğuma girdim çıktığımda 75tim. şimdi 55 civarı. çok yiyorum eşim geldiğinden beri yine kilo almaya başladım:/
aynen ya bende pişmanım o beşikten aldıgıma şuan keşke montessori alsaymışsımmm ama eşime yaptrcam sanrm ya bu kullandığım beşiği de bodruma indireyim diyorum
canm takıntılarım mesela ütü yapmadım ev süpürmedim kızım uyumadı kilo veremiyorum tarzı
ke dini yıpratıyosun :) ev işi için olduğu kadar diceksin geçiceksn. kilo işine çabalamadan vermek zor. karar verip devam ettirsen elbetteki vereceksn verdiğini görünce de devam ediceksin. çocuklae içinse Allah hastalık vermesin öyle de böyle de büyüyolar. bnmki ne yemek yiyo ne uyuyo. annem bakarsa düzelir beni çok emiyo dedim annemde de yemiyo. kv siz yediremeyorsunuz dedi 1 ay geldi kalfı onda da yemedi. huyu böyle demek ki
Doğru aslında yemek isteyen çocuğa yeme demek daha zor obez çocuklar var çok daha kötü. Yeter ki sağlık olsun.baktırmıştım kanına ben 11.7 çıkmıştı iyiydi multivitamin ve balıkyağı başlamıştım herşey iyi gidiyordu hastalık araya girince ilaç verdiğim için kaşık fobisi oldu şimdi ağzını açmıyor elimle vermeye çalışıyorum artık olduğu kadar. Dediğin gibi 2 yaşından sonra ben de değişeceğine inanmak istiyorum. Ablamın oğlu 2700 doğmuştu çok da zayıf büyüdü 2 yaşından sonra değişti topaç gibi oldu yemek de seçmiyor şuan hasta da olsa kolay atlatıyor bünyesi çok sağlam inş ona çeker. Ben hep kilo almaya çalışmış bi insanım hayatım boyunca şimdi kilom ideal ama bu sefer oğluma taktım kafayı. Bi kurtulsam şu takıntıdan :) kayınvalidem çok moralimi bozuyor o da üzüldüğü için söylüyor muhtemelen kötü niyetle değil ama bacakları ne kadar ince falan diyince çok çok çok sinirleniyorum cevap vermeye başladım artık büyüğüme ses çıkarmayan biriyim çizgimden kaydım şu durum yüzünden
Benim kız da feci pişik oluyor.Gece bolca kremlıyorum gunduz cok hafıf kalmıs oluyor ama aksama kadar tekrar acayıp bır hal alıyor. Diş cıkardıgı için kaka ve çiş asidik sanırım ondan. Canesten krem uzerıne de pişik kremi suruyorum bolca. Hele kaka yapmıssa sılerken acıyor diye korkuyor sanırım daha dokunmadan yaygarası basıyor.Su dişler cıksa da kurtulsak. Daha 8 tane var. Kardeşim diş hekimi bugun iyice inceledi bazı dişleri patlamak uzere ama 2 yasını gecebılır tamamlanması dedi. Keske 2 yasına kadar hepsi bitse
ben ısıtılıp sürülüyor diye biliyorum.asit derecesini düşürmek için. bir de hindistan cevizi yağı iyi geliyormuş ama dikkat edin saf olsun.icindekiler kısmında kiminde eser miktarda susam yağı yazıyor.
sıkı ve sağlıklı bir kahvaltı yaparsan akşama kadar hiç acıkmazsın. kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, az yağlı peynir, zeytin, çay, ceviz, badem... arada kahve içersen tok tutar yine. bol su iç.
Kendimi gördüm sanki :) Bende öyleydim çikolata resmen bağımlılık her türlüsü :) Ben fecii bağımliydim tarçınla bastırdım istegimi sende dene istersen birde diyetisyen desteği almanı öneririm ben sürekli tartılacağım kadın bana ne der diye korkudan sağlıklı beslenip kilo vermeye alıştım :) bugün baktım 2 kilo daha gitmiş akşam 7 den sonra kesinlikle yemiyorum o çok önemli..Spor çocuklarla yapamıyorum bebek arabasıyla yürüyüşler o kadar.
Süt olarak bir defada pek istek bastiracagini sanmıyorum 2 litre suya iki kabuk tarçın atıp onu gün içinde bitirirsen daha etkili olur..Türk kahvesi veya filtre kahve de spordan veya yürüyüşten yarım saat önce diye yazıyor benim diyetisyen listelerinde.
aralıklı oruç diye bi yöntem var zayıflamak için (intermittent fasting) ona benziyor sanki. öğünlerde istediğin gibi yiyosun ama belli sürelerde kalori kazandıracak hiç bişey yemiyorsun. su sade kahve şekersiz çay fln serbest sanırım.
@nisandeniz 2 yıl önce halam 45 kilo verdi herkes mide ameliyatı olduğunu düşündü halbuki kan bile aldıramaz o da 2 öğün yedi aralarda badem yedi ve tatlı ihtiyacını çubuk tarçınlı çayla kesti. Sen de tatlıyı kestiğin anda hızla zayıflayacaksın bence.
Granger
bu şekilde detayına rastlamadım ama yoğurt ve ayranın olumsuz değil hatta olumlu etkileyeceğini düşünüyorum. Hamile kalmadan önce bel bölgem kalın olduğu için yoğurt diyeti yapmıştım her gece yatmadan önce 1 kase yoğurda yarım limon bolca pulbiber katıp yiyordum sabaha göbeğim sırtıma yapışmış uyanıyodum o zamanlarda epey erimişti göbeğim. Şu an emzirdiğim için yapamıyorum bunu.