2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bence de çok uygun hayırlı olsun

ne kadar az almışsın ben 20 kilo almıştım 85 ile doğuma girdim çıktığımda 75tim. şimdi 55 civarı. çok yiyorum eşim geldiğinden beri yine kilo almaya başladım:/
Ben alsam veremem o yüzden almadım :)) böyle senin gibi kilo veren insanlara çok özenirim çok basiretli geliyor :)

ke dini yıpratıyosun :) ev işi için olduğu kadar diceksin geçiceksn. kilo işine çabalamadan vermek zor. karar verip devam ettirsen elbetteki vereceksn verdiğini görünce de devam ediceksin. çocuklae içinse Allah hastalık vermesin öyle de böyle de büyüyolar. bnmki ne yemek yiyo ne uyuyo. annem bakarsa düzelir beni çok emiyo dedim annemde de yemiyo. kv siz yediremeyorsunuz dedi 1 ay geldi kalfı onda da yemedi. huyu böyle demek ki

Haklisin bende oglumla iligli iyi niyetli olsa olimsuz yorumlara gelemiyorum

Benim oglumunda gecmeyen pişik sorunu vardıbiliyorsuniz. Kv burdayken sürekli zeytintagi sürmüş gecti allaha şükür birsey kalmadi

Normal sürmüş canım. Eline alip direkt oraya sürmüş pamuk emiyor yagi diye
ben ısıtılıp sürülüyor diye biliyorum.asit derecesini düşürmek için. bir de hindistan cevizi yağı iyi geliyormuş ama dikkat edin saf olsun.icindekiler kısmında kiminde eser miktarda susam yağı yazıyor.

İlk teneffüste yarın bunları yiyip denemeye başlıyorum canım

Bir pişik de bizde
Kızımın popişi boydan boya kıpkırmızı olmuş. Ne sürdüysem fayda etmedi. Uyumadan önce hametan sürdüm. Bakalım sabaha geçecek mi

Primanın indirime giren bezini almıştım. Acaba o mu yaptı? İndirimdeki bezler çok kalitesiz oluyor demişlerdi

Ben de Türk kahvesi içince çok doyuyorum. Günde bir içmeye başlayacağım. Tarçınlı sütü de içeyim bakalım nasıl etkiler olacak :)

Ben de Türk kahvesi içince çok doyuyorum. Günde bir içmeye başlayacağım. Tarçınlı sütü de içeyim bakalım nasıl etkiler olacak :)
Süt olarak bir defada pek istek bastiracagini sanmıyorum 2 litre suya iki kabuk tarçın atıp onu gün içinde bitirirsen daha etkili olur..Türk kahvesi veya filtre kahve de spordan veya yürüyüşten yarım saat önce diye yazıyor benim diyetisyen listelerinde.

Evet canım bol su şekersiz içecekler serbest

Ayy ikinize de maşallah :)
@nisandeniz 2 yıl önce halam 45 kilo verdi herkes mide ameliyatı olduğunu düşündü halbuki kan bile aldıramaz o da 2 öğün yedi aralarda badem yedi ve tatlı ihtiyacını çubuk tarçınlı çayla kesti. Sen de tatlıyı kestiğin anda hızla zayıflayacaksın bence.

Granger bu şekilde detayına rastlamadım ama yoğurt ve ayranın olumsuz değil hatta olumlu etkileyeceğini düşünüyorum. Hamile kalmadan önce bel bölgem kalın olduğu için yoğurt diyeti yapmıştım her gece yatmadan önce 1 kase yoğurda yarım limon bolca pulbiber katıp yiyordum sabaha göbeğim sırtıma yapışmış uyanıyodum o zamanlarda epey erimişti göbeğim. Şu an emzirdiğim için yapamıyorum bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…