2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ben sırf oynasın diye çevreden çocuk gözetliyorum. geçen parkta bi çocuk gördüm sena'yı tuttum götürüyorum yanına"senaaa koş çocuk buldum diye"
Ben de aynı parka giderken dua edıyorum nolur kedi kopek gorelım cocuk olsun parkta dıye. Bızımkı de cok sevıyor kedı pesinde kosmayı kucaklamaya calısıyor ama sevmesine ızın verıyorum sadece kucaklasa kedinin canı acır tırmalar falan dıye korkuyorum. Cocukları da cok sevıyor erkeklere abi kızlara abba dıyor. Ama bazı aileler ne yazık ki yabani. Geçen gün ebebekte kendi yaslarında bir cocugun elini tuttu. Ben aa kardeş arkadaş falan diye tesvik ediyorum. Cocugun annesi hiç oralı olmuyor yüz vermiyor halıyle cocuk da oyle olmus hiç tepkisiz duruyor bizimki sevdikçe konusmaya calıstıkca

aynen bazı aileler öyle maalesef. diyorum size haftada bir ankarada buluşalım:))

yaa çok teşekkür ederim bende az az yeyip gece çok acıkıp bişeyler yiyorum sürekli ama senin bu sistemi kesinlikle yapıcam çünkü 79 kiloyum hedefm 65 olmakkk
Gece birşeyler yemek çok kilo aldırıyor bende onu test ettim ve akşam 7 den sonra yemeyi kestim 3 aydır diyetisyen desteğiyle 15 kilo verdim 5 kilom kaldı..Ama bu konunun piri liliyaa bence evde kendisi sporsuz diyetisyensiz 20 kilo verdi sanırım, o da bizimle paylaşsın tecrübelerini.

aralıklı oruç diye bi yöntem var zayıflamak için (intermittent fasting) ona benziyor sanki. öğünlerde istediğin gibi yiyosun ama belli sürelerde kalori kazandıracak hiç bişey yemiyorsun. su sade kahve şekersiz çay fln serbest sanırım.

Ben de spora başladım. Bugün ikinci kez gittim. Çok yorgun ve mutsuzum. Hatta şimdi çikolata yedim.
Eşim de çocuğu alıp annesine gitti dinleneyim diye. Ne dinlenmesi. Üç makine çamaşır kurudu, katlanmayı bekliyor

Ayy ikinize de maşallah :)

ayda 5kilo süpermiş. evet kendim verdim 20 kilo. kalori hesabı yaptım. günde 1200 kalori civarını aşmadım. diğerleri bildiğiniz un, şeker yok. salata, çorba sınırsız. geç saatte yemek yok. bir de yürüyüş güzel oluyor arada.
bir diğer püf nokta her öğün arası 4-5 saat olacak. Tek lokma bişey yenmeyecek arada. sade soda, su, türk kahvesi serbest.

Kahvaltıdan 2,5 saat sonra ara öğün yine bir o kadar sonra bir ara öğün daha sonra akşam öğünüm var yanlış mi oluyor acaba bilemedim.Yarından itibaren arada 5'er saat bırakmayı deneyeceğim bakalım nasıl olacak.

evwt canım ara öğün yapma. arkadaş bahsetmiş zaten ben kaçırmışım, leptin hormonu salgılanması gerek.
hatta ben hiç yapmadım ama 8-16 uygulaması var. kahvaltı ve yemek arasında 8 saat, kahvaltıya kadar da 16 saat bişey yemiyorsun. tıpkı oruç gibi. çok sağlıklı.

Canım legoları carrefourdan aldım mağazaya özel indirimi vardı internetten almadım bu nedenle. Legoların markası fisher price mega bloks farklı türleri var ben iki kutu almıştım bi düz lego şeklinde olanı bir de tekerlekli parçaları olanı.

Ya maşallah ne güzel. Çok özeniyorum ya. Ben çikolatayı kesemiyorum. Resmen bağımlıyım. Hamileyken nasıl yemedim bilmiyorum ki

Ya maşallah ne güzel. Çok özeniyorum ya. Ben çikolatayı kesemiyorum. Resmen bağımlıyım. Hamileyken nasıl yemedim bilmiyorum ki
elinin altında bulundurmasan yine de gidip alır mısın? mesela bn işyerimdeki masanın çekmecesini abur cuburla doldurursam hergün yiyorum. ama almazsam yemiyorum. olsaydı da yeseydim diyorum ama olmadığı için yiyemiyorum

Evet iste benim bahsettigim tipler de onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…