2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar 8-16 saat arayla yeme işi bana çok mantıklı geldi. Ona başlasam mı? Spora gittiğimde şekerim çok düşer bu seferse

Yok canım nasıl vereyim. Düzgün yemek ekmek yemiyorum. Diyetisyen günde beş dilim ekmek ye dedi ama hiç canım istemiyor. Çikolatayla karnım doyuyor :)
ekmek ye diyen diyetisyenleri anlamıyorum. ekmek tok tutmaz, aksine çabuk acıktıtır ve hiçbir besin değeri yok. neyse.
çikolata atıyorum 500 kalori ise geriye 700 kalori hakkın kalıyor gün içinde. bu şekilde dengeleyerek kilo verebilirsin.

Ev işi bir şekilde hallolur canım onları kafana hiç takma cocuklı evde temizlik kar yagarken sokagı supurmeye benziyor. Kızım uyumadı dıye de kendını uzme vallahi tam olarak 2 saattir uyutmaya calısıyorum yenı daldı gozlerı gıdıyor ama dalmıyor. Nasılsa uyuyacak dıye bekledim durdum. Taklalar mı dersın elime koluma sarılmalar mı uyudu bir sekılde. Gunde 4 saatimi kızımı uyutmaya harcıyorum kilo konusunda bir şey diyemeyeğim cunku ben de zayıflıktan sıkayetcıyım. Aslında kılo vermek kadar almak da zor.Eger yasam kalıtemı dusurecek kadar fazla degılse zaman yayarak kendimi cok sıkmadan vermeyi denerdım ben olsam.Bir de tabi uzmandan yardım almak da fayda var.

Kızlar 8-16 saat arayla yeme işi bana çok mantıklı geldi. Ona başlasam mı? Spora gittiğimde şekerim çok düşer bu seferse
sıkı ve sağlıklı bir kahvaltı yaparsan akşama kadar hiç acıkmazsın. kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, az yağlı peynir, zeytin, çay, ceviz, badem... arada kahve içersen tok tutar yine. bol su iç.

Evet ya yumurta cok tok tutuyor. Erkek kardeşim ergenlikten once kıloluydu. Ergenlıge gırınce kılo vermeye karar verdi. Gunde 2 yumurta yer ekmek cok yemez kızartma yag makarna asla agzına surmez.Baya kilo verdi.20 yasında su an. Simdi de cok zayıfladı dıye uzuluyor annem. Ama sabah o ıkı yumurtayla yasıyor resmen bir de aksam yemegı. O da dedıgım gibi yag makarna kızartma yok

takdir ettim kardeşini. yumurta süper bir besin. yoğurt, sebze yesin zeytinyağı tüketsin gayet sağlıklı.

kızlar bizim şirketin arkasında oyuncakçılar var. öğlearası oraya gittim.
sizin aldığınız yazı tahtasından aldım 20 tlye
sallanan at aldım 65 tlye
kocaman bir bez bebek aldım 25 tlye
market arabası aldım içinde sebze ve karton kutular var 35 tlye
müzik çalan pepe bebek aldım 35 tlye
fiyatlar nasıl sizce? adam indirim yaptı baya bana uygun geldi ama size sormak istedim.

Uygun geldi bana fiyatlar hayırlı olsun

takdir ettim kardeşini. yumurta süper bir besin. yoğurt, sebze yesin zeytinyağı tüketsin gayet sağlıklı.
Yumurta konusunda +1
Büyük kızımın gebeliğinde 7 kg ufaklığın gebeliğinde 5 kg aldım doğumdan çıktığımda hamile kaldığım kgden zayıftım. Şu anda büyük kızıma hamile kaldığım kilodayım. Ve yumurtaya çok şey borçluyum :)

Benim kız da feci pişik oluyor.Gece bolca kremlıyorum gunduz cok hafıf kalmıs oluyor ama aksama kadar tekrar acayıp bır hal alıyor. Diş cıkardıgı için kaka ve çiş asidik sanırım ondan. Canesten krem uzerıne de pişik kremi suruyorum bolca. Hele kaka yapmıssa sılerken acıyor diye korkuyor sanırım daha dokunmadan yaygarası basıyor.Su dişler cıksa da kurtulsak. Daha 8 tane var. Kardeşim diş hekimi bugun iyice inceledi bazı dişleri patlamak uzere ama 2 yasını gecebılır tamamlanması dedi. Keske 2 yasına kadar hepsi bitse

Bence de uygun canım gule gule kullanın :) Benım kız da kucuk dayısının gitarına taktı kafayı. İlla kucagina almak tellerle oynamak istiyor. Ben de oyuncak gitar alayım dedim. Baktım iki turlu var biri normal gitarın küçüğü diğeri müzikli oyuncak tarzı bir gitar. Acaba hangisi daha cok hosuna gıder diye kararsız kaldım.İnternette gordum keske yakınlarda oyuncakcı olsa ben de gıdıp baksam cok iyi olurdu :)

aynen ya oğlumda daha 6 tane diş var. kız nerdeyse tamamladı dişleri. oğlanda 2 tane daha geliyor toplam 8 olacak daha yenice. sanırım diş yapıyor dediğim gibi. aynı şekilde silerken korkuyor çocuk acıyacak diye bir de kabarıyor bazı yerleri poposunun zaten popo kıpkırmızı. dün aşkam kaka yaptı ve inan 3 dk sonra temizledim. kalmadı yani altında hiç kaka. ona rağmen kıpkırmızıydı poposu

oyuncakçılar bana çok yakın araba ile gidiyorum ama olsun :) istediğiniz birşey varsa gidip alıp kargolayayım :)

Aynen canım dişten o zaman sızın de. Cunku benım kızın da kaka yapar yapmaz alıyorum altını ama actıgımda feci bir kızarıklık oluyor dedıgın gıbı bazı yerler kabarmış hatta mınıcık kanamıs oluyor

Kızlar d vitamini bitti kızım için. Wellcare alıcam peki 400 ıu mu alayım ve günlük tek fıs yeterli oluyor mu? Bir de internetten almak istiyorum sizce güvenilir olur mu?
Canım bende bebelere ocean 400 kullandım hep bu zamana kadar. Ama geçen artık Dvit3 ampul alıp 1 er tane içirdim üçüne de. Kadir tuğcu sene de 1 ampul içirin diyor 1 yaşından sonra. Onu içirdiğim için artık ayrıca vermiyorum. Yaza kadar idare eder, yazında yine depolarlar inş..

Yok canım nasıl vereyim. Düzgün yemek ekmek yemiyorum. Diyetisyen günde beş dilim ekmek ye dedi ama hiç canım istemiyor. Çikolatayla karnım doyuyor :)
Kendimi gördüm sanki :) Bende öyleydim çikolata resmen bağımlılık her türlüsü :) Ben fecii bağımliydim tarçınla bastırdım istegimi sende dene istersen birde diyetisyen desteği almanı öneririm ben sürekli tartılacağım kadın bana ne der diye korkudan sağlıklı beslenip kilo vermeye alıştım :) bugün baktım 2 kilo daha gitmiş akşam 7 den sonra kesinlikle yemiyorum o çok önemli..Spor çocuklarla yapamıyorum bebek arabasıyla yürüyüşler o kadar.

ne kadar az almışsın ben 20 kilo almıştım 85 ile doğuma girdim çıktığımda 75tim. şimdi 55 civarı. çok yiyorum eşim geldiğinden beri yine kilo almaya başladım:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…