2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Ben dayanamam o kadar acliga :) mesela aksam karnıbahar yedim tutmadi su an deli gibi acım. Ne yesem diye düşünüyorum

Ben dayanamam o kadar acliga :) mesela aksam karnıbahar yedim tutmadi su an deli gibi acım. Ne yesem diye düşünüyorum
Yeme bence :)
Ben brokoli yemeği ve bir kase yoğurt yedim akşam ekmeksiz ve şu an açım :) ama yemiycem bişey kararlayım :)

Tekrar geçmiş olsun, inşallah düzelmeye başlamıştır ishali geçmiştir..
Bu arada Soffia bezi ben de çok sevdim kesimi de çok iyi pişik de yapmadı ve kaka taşması hiç.

O yuruyus arkadasi bizdede var oglum bayiliyor :)
Bakalım bizimki sevecek mi:)

Bu beslenme tarzına yakında ben de başlayacağım, vermem gereken 7-8 (hatta 10 olursa iyi olur) kilo var. Peki akşam 8 den sonra yoğurt yemek ya da ayran içmek de leptini engeller mi?
ben sırf oynasın diye çevreden çocuk gözetliyorum. geçen parkta bi çocuk gördüm sena'yı tuttum götürüyorum yanına"senaaa koş çocuk buldum diye"
Benim kız da senin gibi çocukları sevmeye çalışıyor onlar da itiyo, gel buluşturalım bizim kızları, benimki gıdı gıdı yapar hemen senin kıza :)

Şimdi gördüm canım kullanabilirsin balık yağı hepimiz için faydalı hiçbirşey olmaz

Kızlar d vitamini bitti kızım için. Wellcare alıcam peki 400 ıu mu alayım ve günlük tek fıs yeterli oluyor mu? Bir de internetten almak istiyorum sizce güvenilir olur mu?

Kızlar d vitamini bitti kızım için. Wellcare alıcam peki 400 ıu mu alayım ve günlük tek fıs yeterli oluyor mu? Bir de internetten almak istiyorum sizce güvenilir olur mu?
biz ocean 400 kullanıyoruz 3 damla ya da 1 fıs olarak kullanılıyor. ıcean ya da wellcare öneriliyor. netten hiç almadm

olur canım harika olur :)

günaydın kızlar kızımın beşiği normal tahta mobilya beşiklerden dün gece uyanıd her gece yaptıpı gibi beşikte ayağa kalktı ve kenardan tutuanrak öne eğildi ve aşağı düştü allah tan o sırada uyanıktım ki yere düşmeden yakladım kendi yatagıma doğru attım yatkalrımız arasınd 2 adım boşluk var kızımın beşiği çekmeceli olunca birleştiremedm başınıza geldi mi inşallah gelmemiştir öneriniz var mı ? bu arada önceki msjlarıma cevaplarınz için çok teşkkğr ederim gerçekten özlemişim siziii iyiki varsnz affınıza sığınarak 1 soru daha sormak istiyorum ben çok takıntılı bi insanım ve bu yüzden başım çok ağrıyor ve sürekli kendimi kötü hissediyorum tavsiyenzi alıırm uzun oldu hakkınızı helal edin

ben kızıma hiç düzenli olarak d vitamini kullanmadım 6 aydan beri hiç kullanmıyorum kullanmalımıyım ki doktor dakullan felan demedi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…