2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Yok canim ısıtmamış. Ama biz zaten düşük asit alıyoruz zeytinyağını ondan olabilir belki bilemedim.

Benim kvde yapıyordu bunu bir ara cok farkettiriyor diyordu

Aaaaaa oylemiymis

domestic sen yine ısıtıp sür istersen. Benim kv ısıtmadan surmusde bilemedim bizim yağın asiti düşük oluyor. Zarar vermesin kuzuya

benm kayınvalidem de aynısını yedi 1 gün baktı yemiyo diyor benm kızıma annem bakıyor kayınvalidem e bırakmıyorum ben

bnm de kardeşimin düğünü var yaza kısmetsed 64 ten 58lere fln düşsem süper olcak ama bu memeler nolcak onu bilemiyorum
ayyyy o memeler den nefret ediyorum yemin ederm yaa ne giysem oralar bi ayrı oluyor

kantoran yağı kullandım pişik için fayda etmedi. ama zeytinyağı daha önce kullandım faysa görmüştüm. ısıtmadan sürüyordum ama bizim zeytinyağlarının da asit oranı çok düşük. şimdiye kadar neden akıl edemedim ya zeytinyağını

Gayet uygun almissin canım.hayirli olsun gule gule oynasin kuzucuk :)

Bi gitarcida benden..ablasinin gitariyla oynamaya bayiliyor.ama bazen tellere cok sert vurdugu icin ellerini kesecek die korktum oyuncak gitar aldim.sonuc yuzune bile bakmadi :)))
kızlar çok fena hasta oldum burnum akıyor boğazım çok kötü bal limon zencefil yaptn başka ne yapsam
Cok gecmis olsun.soguklar geri dondu yine kar yagiyor burda.kusburnu limon bal zencefil karanfil karabiber ben bunlari karistirip cay yapiyorum cok rahatlatiyor.

Canım nasıl bır sey aldın sen resim atabilirmısın. Ben de kararsız kaldım. Oyuncak muzıklı olanlar var bi de normal gitarım kucugu

Abimin oğlu da çok zor Bi bebek ti hiç bişi yemezdi. 2.5 yaşından sonra iştahı o kadar güzel açıldıki yanaklar doldu maşallah. Bizimkilerin de elbet düzene girecek. Kayınvaliden üzülüyordur elbet ama senin daha fazla üzüleceğini düşünüp ses çıkaramaması lazım. Eğer Bi çözüm bulamıyorsa bari iyice strese sokmasa seni.. Sen yine de sabırlı olmaya bak, geçecek bugünler. Ayrıca seninkinin kan değerleri de iyiymiş maşallah, olduğu kadar artık :*
bnm de kardeşimin düğünü var yaza kısmetsed 64 ten 58lere fln düşsem süper olcak ama bu memeler nolcak onu bilemiyorum
Ben ikinci çocuktan sonra estetik yaptırıcam, küçültme ve dikleştirme. Eşim de izin veriyo :))
Yani leptini engellemez demi. Yoğurt forever o zaman

Hep memelerimin küçük olmasindan şikayet ederdim simdi iyiki kucuklermis diyorum :)))

bende karabiber zecefil bal limon ıhlamur kendimi bakıma aldım doğuktan diilde eşim hastaydı ondan bulaştı heralde oğlana geçmesin die dua ediyorum

çok ağrılı bir ameliyat diyorlar meme küçültme için onu da gözüm yemiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…