2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım nasıl bır sey aldın sen resim atabilirmısın. Ben de kararsız kaldım. Oyuncak muzıklı olanlar var bi de normal gitarım kucugu
Benim aldigim muzikli canım.eve gidince atayım resmini

bende karabiber zecefil bal limon ıhlamur kendimi bakıma aldım doğuktan diilde eşim hastaydı ondan bulaştı heralde oğlana geçmesin die dua ediyorum
Insallah canım gecmez kuzucuğa

Ah canım benim de tam o kadar fazla kilom var
Kesemedin maalesef. Karnım aç ve filtre kahveyle truf yiyorum. Sadece çikolatayla yaşayabilirim ya

Evet kahve yağ yaktırıyormuş. Şimdi tatlımı yiyip spora gideceğim. Çok tutarsız oldu

Evet kahve yağ yaktırıyormuş. Şimdi tatlımı yiyip spora gideceğim. Çok tutarsız oldu
:)) Evet biraz
Ben kahvemi içtim bebeği arabasına bağladım sardım sarmaladım büyük oğlumu okula bıraktım yürüyüşe çıktım 1 saat yürüyecektim ama çok soğuktu yarım saat anca yürüdüm geldim havalar ısınsın artık bol bol yürüyüş yapmak istiyorum kapalı yerdense açık havada yürümek beni çok rahatlatıyor.

Ah canım benim de tam o kadar fazla kilom var
Kesemedin maalesef. Karnım aç ve filtre kahveyle truf yiyorum. Sadece çikolatayla yaşayabilirim ya
Canım hevesini kırmak istemem ama boğazdan kesmediğin sürece spor hiçbir işe yaramıyor bunu annemde de halamda da gördüm ki spora gidip zayıflamadığını görünce daha da moral bozuluyor.. bence sen çikolatayı beyninde bağımlı hale getirmişsin emin ol tarçın tatlı isteğini bastıracak gel yaza kadar diyete gir hazirana istediğin gibi olursun bence istiyorsan yapabilirsin

Kilo konusu almış yürümüş 30 kg da ben verdim:) 60 la hamile kalıp 95 le gttm 63 e düştm ama 1-2 kg aldm gbi.5 versm bana ideal özel hiçbişe yapamıyorum henüz.bol hareket sdce.bi de sumak ve yoğurt tüketiyorum onu daha çk antioksidan amaçlı yapıyorum.

Yok canım ben de biliyorum. Spora başlamam vesile olur dedim ama sabah uyumak yerine yemeyi seçemiyorum. Zaten zifiri karanlıkta sürünerek gidiyorum işe. Bir de diyet şeyler hazırlamamak mümkün değil. Beyaz peynirli sandviç alıp yiyorum. Öğlen de annemin yaptığı yemeği ama sonrasında çikolata mutlaka yiyorum

Merhaba arkadaşlar, daha önceden bu grubu takip ediyordum ama sonra telefonum bozuldu, uzun süre uzak kaldım. Ara ara yine takip etmeye çalışıyorum. İnşallah herkesin bebişleri iyidir, keyifler yerindedir. Size birşey danışmak istiyorum. Annelik gerçekten muhteşem fakat aynı zamanda idaresi zor bir durum. Her anne gibi evladına düşkün bir anneyim. Bazen içimde kaygılar oluşuyor, Allah korusun ama ya bana birşey olursa diye korkuyorum. Yani kızım için endişeleniyorum. Muhtemelen normal hislerdir. Yani insanın yavrusu için endişelenmesi. Ben kızımdan hiç ayrılmamak için dua ediyorum Allah a. Sizden ricam bana rahatlatıcı şeyler söyler misiniz. Böyle vesveselerle canımı sıkmak istemiyorum çünkü gücümüzün yetmeyeceği konularda endişelenmek boşu boşuna bulunduğumuz anı keyifli geçirmemizi engelliyor. Bunun farkındayım ama yine de ne biliyim işte.. Allah yavrularımızı annesiz babasız bırakmasın. Bizi de evlatlarımızdan ayırmasın

Kızlar düşükten sonra ne zaman adet olunur?

Benim normal adet tarihim geliyor ve adet belirtileri başladı. Oysa düşük kanaması daha yeni bitti. Normal tarihinde mi olacağım acaba ?

Kızlar düşükten sonra ne zaman adet olunur?

Benim normal adet tarihim geliyor ve adet belirtileri başladı. Oysa düşük kanaması daha yeni bitti. Normal tarihinde mi olacağım acaba ?
Canım seninki kimyasal gebelikdi yüksek ihtimal, kese ve embriyo oluşmadığı için gebelik durumu da oluşmamış oldu (gebelik oluşmuş olsaydı şayet kanamayla parça düşürmen gerekirdi ) adet oldun ve onunla için temizlendi birdaha adet olman zaman alır diye tahmin ediyorum.

Yok canım kimyasal değildi. Kimyasalda hcg fazla yükselmeden düşüyormuş. Benim değer yükseldi ve parça düştü. İçinizi kaldırmak istemem ama kanama boyunca koyu bordo renk pıhtılar attım ve büyük bir parça düştü. Rengi ve yapısı farklıydı. İçinde bağ gibi yapılar vardı. Neyse... sanki normal tarihte olacak gibi belirtilerim var

Anladım canım daha çok yeni doğum yaptık vucudun toparlanması en az 2 yıl diyorlar yavaş yavaş bırakırsın sen de tatlıyı inşallah zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…