2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar düşükten sonra ne zaman adet olunur?

Benim normal adet tarihim geliyor ve adet belirtileri başladı. Oysa düşük kanaması daha yeni bitti. Normal tarihinde mi olacağım acaba ?
@nisandeniz ben 3 kere kürtaj oldum hepsinde de 40. Güne yakın adet olmuştum ancak sen operasyon geçirmedin emin olmamakla birlikte ilk kanamanın başladığı günden itibaren 4 hafta civarı adet olunuyor sanırım

Kızlar düşükten sonra ne zaman adet olunur?

Benim normal adet tarihim geliyor ve adet belirtileri başladı. Oysa düşük kanaması daha yeni bitti. Normal tarihinde mi olacağım acaba ?
Canım benimde senin gibi olmustu arven den once.normal gunumde adet olmaya baslamistim.sende olursun buyuk ihtimalle.

eşim grip olmuştu bana da bulaştı galiba. inşallah kızıma bulaşmaz ya:/
Gecmis olsun canim.insallah bulasmaz..

Canım benimde senin gibi olmustu arven den once.normal gunumde adet olmaya baslamistim.sende olursun buyuk ihtimalle.

Gecmis olsun canim.insallah bulasmaz..

Gecmis olsun canim. Ben kac kare hasta oldum ogluma gecmedi anneannesi oldu gecti. Inşallah gecmez bol bol ihlamur zencefil limon bal. Tavuk suyu corbada grip icin cok iyi geliyor
çok sağolun. en büyük korkum kızıma geçmesi. dediğin gibi tavuk suyu çorba yaptım kızım da içerse çok iyi olur. zencefil evde yok aldırayım

Kızlar birşey soracağım.
Benimki ısırmayı bilmez, vurmayı tokat atmayı vs.
Arkadaşların çocukları ile biraraya geldiğimizde ona zarar vereceklerini düşünürse itmeye çalışıyor sadece. Ben Erol ısırmaz cimdiklemez va deyince senin çocuğu yer bizimkiler falan diyorlar. Bir kere yanağından çok fena ısırıldı iz kalacak sandım iki güne geçti şükür. Acaba doğru mu yapıyorum? Yarın çocukların yanında ezilir mi? Düşünüyorum ama bunu nasıl destekleyebilirim ki? Mesela arkadaşlar kafa atınca ısırınca gurur duyuyorlar ya da ısırınca hiç müdahale etmiyorlar çocuk bu diyorlar. Doğru olan nedir bilmiyorum. Peki benimkinin bunların hiçbirini bilmemesi normal mi? Öğrenilen (ya da rastgele yapıldığında alkışlanan) yapılan şeyler mi bunlar, yoksa çocuğun huyu mu demeliyim? Tecrübeli anneler pls destek:)

Canım arkadaşlarının ciddi biçimde problemli düşündükleri düşünüyorum.
Bazı bebekte bazı huylar içgüdüsel oluyor, mesela benim kızlarda her ikisinde de ısırma huyu var büyük kızımda da bu dönemde olmuştu şu anda kesinlikle yok, eşimin de varmış. Ben ısırdığı dönemde hayır acıyor böyle yapman çok yanlış hemen öp bakayım demiştim büyüğe ufaklığa da aynısını söylüyorum o da ısırmak için yaklaştığında cıs deyip öpmeye başladı yavaştan. Çocuk bu ısırır diye birşey olmaz bunun bahanesi olamaz. Malesef böyle bir huyu var aşmaya çalışıyorum inşaallah geçer denir.
Yine büyük kızım vurma iteleme vs yapmaz. Parkta filan bazı çocuklar aşırı haşin oluyor bende birisi seni itlemeye çalışırsa sende onu itleyebilirsin diyorum bu yaz kendisine kötü davranan çocuktan uzak durma ve karşılık vermeyi destekler şekilde hareket edeceğim ezilmemesi için.
Geçtiğimiz yaz parkta herhangi bir çocuk kızımı itlediğinde benim için kıstas ailesinin tavrı idi. Şayet dediğin gibi tutum alıyor iseler "insan değilsiniz" şeklinde muamele yaptım. Çünkü bana göre çocuğuna bunu öğreten şiddeti destekleyen şahsın insan vasıflarında eksiklik vardır. Aile öğretmeye çalışır çocuğa öğretemez geç öğretir bunlar ayrı.
Bugün çocuğu ısırmasını vurmasını normal karşılarsın yarın çocuk gider eşini döver anne babasını döver o zaman ona da normal mi diyeceğiz?!
Kafa atmasıyla gurur duymak ne demek...
Ben çocuğa silah vs şeklinde oyuncak alınmasına dahi karşıyım. Bu çocuk pısırık olsun demek değil. Kendim de pısırık yetiştirilmedim. Ancak bugün böyle yetişen çocuklar yarın ne gördüyse onu sergileyecek. Teyzemin kızının sınıfında bir çocuk bu sebeple okul değiştirdi çünkü arkadaşlarına şiddet gösteriyordu.

Ben de senin gibi düşünüyorum. Aklıma takılan eğitim düzeyi yüksek kişilerden de bunları duymam oldu. Dedim bunlar bile böyle yapıyorsa benim çocuğu hakikaten yerler. Isırılma olayımız efsaneydi. Çocuğun annesi (eltim) özür dilemedi, üstünde durmadı. Bahsettiğim gibi damakları kaşınıyor dönemsel birşey çocuk bunlar dedi. Biz onlar çocukları adına üzülmesin diye daha çok alttan aldık. Kız ısırdıktan sonra diğer odaya kaçtı ve bir süre sonra geldi. Ben de bak yavaş yavaş utana utana geliyor suçlu gibi dedim güldüm. Suçlu gibi kelimeler kullanmıyoruz dedi. Haydaaa dedim içimden de neyse.
O zaman biz bildiğimiz gibi devam edelim.Sağol canım.

yesoka90 'ya katılıyorum, sana da katılıyorum. o anneler iyi bir şey yaptıklarını sanıyor, güya özgüvenli olacak çocukları bu şekilde... benim çocuğum birini ısırsa ne yapacağımı şaşırırım. en naif tarifiyle hiç hoş değil.

Teşekkür ederim. Çünkü artık dert etmeye başlamıştım. Erol duygusal çok ezerler falan diyorlar. İnsan ister istemez takılıyor.

Grip olanlara beni de ekleyin.
Mahvoldum.
Erol da öksürüyor umarım burun akıntısı başlamaz gece hiç uyuyamadım çünkü:/
Cok gecmis olsun canim

İkisi de hasta eşimden bulaştı felaket tellalı olmak istemem ama.. :) üzülme canım burnu sümüksüz büyüyen bebek yok.
Gecmis olsun canım sizede.kuzular hic hasta olmasa keske

Canım yesoka90 cok guzel dile getirmis zaten.bende katiliyorum.insan evladinin siddet gosterisine nasil destek cikar nasil gururlanir bu durumda aklım almiyor gercekten !

@nisandeniz ben 3 kere kürtaj oldum hepsinde de 40. Güne yakın adet olmuştum ancak sen operasyon geçirmedin emin olmamakla birlikte ilk kanamanın başladığı günden itibaren 4 hafta civarı adet olunuyor sanırım
Anladım canım. Sağ ol. Pıhtılaşma yüzünden mi düşük yapmışsın? Allah bir daha göstermesin.

Ben doktor hatası olduğunu düşünüyorum. Pıhtılaşma sorunum var, ilk gebelikte iğne kullandım ama bu sefer iğne vermedi doktor. Onun yüzünden düştü galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…