2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sevgili anneler hasta yavrularimiza acil şifalar diliyorum biz annelere de sabir, güç ve metanet.Eşler konusunda tartisma hali bizde de mevcut.Sinir stresimizi bir yerden boşaltıp desarj olmamiz lazım yeterki saygi çizgisinde olup bitsin.Benim.kizimda 15 gün evvel grip oldu biryerden kaptı viral dediler cok çok ağır gecirdi ciddi kilo kaybi istah kaybi vs yasadik.İlk goren aile hekimi yanlıa teshia ile orta kulak iltihabı deyip augumentin şurup verdi KBB'ye götürünce oyle bir durum olmadığını anladik.Kizim her diş döneminde hasta oluyor burun tıkanıklığı geniz akıntısı yaşıyor alt cenede iki köpek dişi ete dayandı.Disler perisan ediyor atlatsak bugünleri inşallah sag selâmet hep birlikte.Bir de regl olamadim endişe içindeyim tam iki yil onceki zamana denk geldi ovulasyon sürecim yumurtlama dönemi filan tek iliskiden oldu mu acaba diye endiseliyim.Asiri kaygan şeffaf sumukumsu akıntı belirti olur mu sizce?

sakin ol geçecek illa ki. ne yapacağını bilememek insanı yıpratıyor. Acemilikten oluyor bunlar hep. Bnm oğlanın ateşi 40,5 olmuştu. bir de kaç gün boşuna antibiyotikle fln oyalandık. Serumu biz çok zor bağlattık 3 kişi anca tuttuk oğlanı yıktı ortalığı anneee anneee die. ama yanda 10 aylık fln bir bebek vardı ateşli o hiç ağlamadı. Ya çok halsizdi tepki veremedi. Ya da korkmadı. Zaten işlemin acısından diil korkudan ağlıyorlar. Bnm oğlan doktoru görür görmez ağlamaya başlıyor.

yumurtlama akıntısı şeffaf oluo gebelikeki akıntı genelde krem kıvamında olur ama. Belirti araqmaktansa günün geçtiyse test yap canım. Bnm regl düzene oturmadı hala bazen 2ayda 1 bvazen 2 haftada 1 oluyorum sıyırmak üzereyim

ztn doktoruna sormadan burdaki fikirlere göre tabi ki hareket etmem. doktoruyla irtibattayız. döküntüleri takip edicez olmadı götürücez bugün ben işteym anca eşim işten döndüğünde götürecek

Tabi canim. Deniziminannesi Bizde teşhis amacli degil sadece bilgi paylaşımı yapıyoruz burada. Benim oğlumda böyle olmuştu dedim sadece

Ben de en son ay 15 gün gecikmeli oldum ama hamilelik dusuncesi hiiccc aklima gelmedi. Gayet rahattım

Cok gecmis olsun canim bir an once iyilessin insallah

6. Hastalık %100 geçmiş olsun canım
Cnm yanlış anlama ,sen de yaşamışsndr belki 6.hastalığı biliyosundr görüntyü ama bu forumda %100 demek iddalı,buraya yazmayıp okuyan da çok vardr yani uslup olarak dikkat etmk gerek dye düşünüyorum 6.hastalgı kızım da şiddetli geçrdi görntü aynısı ki zafrinaların da büyük ihtmal öyle ama kesin hükümlü konşmak yanlış yönlendrmelere sebebiyet vermesin.sen iyi niyetle rahatlasın dye diyosun aslında ama nolur nolmaz..sanırım arkdşlar da bu açıdan doktor görsün dedi.

Burun akıntsı başladysa iyidr cnm,ilaç illa vermk zorunda diilsin.aklıma oğlumun ilk ateşlnmesi geldi gece uyanıp ölçtüm ve eşime çabuk kalk yanıyo çocuk dedim ateş kaçtı tahmin et 37,2:)))) ki soğukkanlyımdr normlde.yani ilk oldgu için çk normal geçer İnşallh çabucak

+1000
Şikayeti görünce tahmin ediyoruz ama başka bişey olur Allah korusun tehlikeli yada ilaç alerjisi falan daha farklı bişey doktor görsün tanıyı koysun, doktor olmadığım için korkuyorum, çocuk sağlığı başka bişeye benzemez diye ben yazmıştım.

Ayrıca çok güzel bir noktaya parmak bastın herzamanki gibi, üye olsun olmasın yazsın yazmasın milyonlarca kişi okuyor burayı bana güvenip tamam budur diye doktora gitmeyi ihmal edenler olur arada diye de çok korkarım çocuklar söz konusunu olunca herşeyden korkuyorum galiba :))[/QUOTE]

canım çok çok geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşir. eskiden hasta olduk mu ya gripti ya boğazdı, şimdi çeşit çeşit teşhis bile konulamıyor:/ allah beterinden saklasın dermansız dert vermesin

[/QUOTE]
Ben çoğu doktra bile güvenemiyorum cnm,bişe dyosa 100 kere sorarım kendm antitez sunarım ilacı nye verdgni sorarım şöyle mi yapsak derim:) içime yine sinmezse yazmayın der basar çıkarım.çoğu insan basit gripte bile kendi yazdrıyo antbyotiği,kullanmayı da bilmiyolar saati bile önemli onun.doktorlar da uğraşmayıp çat dye yazıyo.öyle bi memleketiz.brz genele kaydım:)

Hasta bebişlere geçmiş olsun.Kış bitse de rahatlasak:) Bızım Dolunayın da diş kabarmış cıkacak ama cıkmadı bir turlu acayip pişik yaptı bir geçiyor bir bakıyorum yanık gibi tekrar orada bir de uykuya cok zor dalıyor. Tutturmalar basladı. Kafaya takmıs nerede bir legen kova sepet gorse içine girip illa beni sallayın dıyor Ayaklarıma bacaklarıma sarılıyor ceke ceke bir yerlere goturuyor kafayı bir şeye takımı mumkun değil unutmuyor. 2 yaş sendromu geldi ya da geliyor :) Ama bu uyku olayı baya zor olmaya basladı. Gunde 2 kere uyuyor. Uykusu gelince elini yuzume kapatıyor bu demek ki beni yatır. Yaptırıyorum 3saate anca uyuyor. Erken yatırdım desem degıl cunku gozlerı gıdıyor esnemekten agzı ayrılıyor ama dalmıyor. Hem gunduz hem gece toplam 6 saat uyusun dıye yanında yatıyorum bacagıma kafasını koyuyor elıme koluma sarılıyor taklalar atıyor bazen gozlerı tam kapanacak gibi oluyor tekrar sil baştan. Napsam bilemedim.Sizin uyku durumları ne alemde.Bu dişten mi 2 yaş sendromumu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…