2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Ne marka bu oda canim? Bizimde yatağın altinda yatak var ama boyle yukselti yok sanırım. Parmaklarini çıkarınca nasil olacak bilmiyorum. Bizimki çilek mobilya. Bu arada bizimki hala bizim odada park yatakta yatiyor. Bundan cikmaya çalışırsa odasini ayirmak zorunda kalırım heralde

Pierre Cardin canım. Tek kişilik yatak ve altında bir çekmece vardı. Tek kişilik yatağın altındaki suntayı kaldırınca yatağını direkt çekmecenin içine koydum. Etrafında 20cm yükselti kaldı. Anlatabildim mi bilmem. Foto atabilirim öyle yatırmayı düşünürsen

maşallah kendi yatıp kalkıyorsa...bizimki huysuz yatırmak bir dert,uyanınca ağlıyor hemen yanına gitmesem.ben yere sıfır ama kanarlikli bir şey istiyorum alışana kadar

Ben de bu ara bunu arastırıyorum. Ikı tane marangoz sorduk 4 bin lira dedi catılı olanına pahalı geldi bana. İnstagramdan alacağım sanırım bir kac sayfaya sordum yarı fıyatına istediğim model
hangi adreslere sordun canım ?

maşallah kendi yatıp kalkıyorsa...bizimki huysuz yatırmak bir dert,uyanınca ağlıyor hemen yanına gitmesem.ben yere sıfır ama kanarlikli bir şey istiyorum alışana kadar
Yani yatağa çıkıp oynuyor, birlikte güreş yapıyoruz falan. Gece uyuyacağı zaman kaçıyor tabii sinir oluyorum :) ama montessori yönteminde de çocuğun özgürlüğü var. O yüzden zorlamıyorum.
O zaman parmaklıkları ileride çıkarabileceğin bir şey yaptır canım. Büyüyünce ayrıca almanıza gerek kalmaz

Yurtdışı şu anda gerçekten çoook pahalı TL bazında fazla kazansak bile orada fakiriz

İnşaallah gönlünüzce gidersiniz sizde canım. Macaristana geziye giden arkadaşlarım genelde memnun ama erasmusla filan gidenler Polyanna82 nin dediği gibi berdüştü çok demişti. Bende viyana prag budapeşte istiyorum bir ara. En çok ilgimi çeken Avrupa şehirleri budapeşte ve prag.

Diş ateş yapıyor ama anlattığın durum sanki nezle filan gibi virütik birşey kapmış gibi canım, çokk geçmiş olsun bugün nasıl?

Son düzenleme:

Simdi anladim evet mantikliymis. Bizimki de öyle olabilir belki zamani gelince deneyim bende onu sağol

Foto da atarsan sevinirim zahmet olmayacaksa

Biz ilk turumuzu benelüks paris olarak yapmıştık sonra prag budapeste turuna gittik. Ilk turdan sonra begenmedim oralari. Belki ilk oraya gitsek daha farklı olurdu . Beklentim daha yüksekti :)))

Çok teşekkürler canım.

Ayrıca çok geçmiş olsun devam ediyor mu kusma??
Evet yesoka90 dün gece yine tüm midesini boşalttı çok canım sıkılıyor. Birde eşimin ailesi bende, dün sabah ben mutfakta kahvaltı hazırlarken salondan küüt diye ses geldi koştum düşmüş.. kp kollarında kafası düştü ses yok kucağıma aldım gözleri falan kaydı gözleri kapandı eli kolu düştü çığlık çığlığa 112 arayın diye bağırdım kucağıma alıp ayağa kalkınca kendine geldi. 45sn falan sürdü ama öldüm.. yüzü sapsarıydı.. kafasını vurmuş kızarıktı geçti. Davranış konuşma ve yürüyüşünde farklılık olmayınca boşuna tomografi çekilmesin diye dr götürmedim. Dünden beri gözümün önünden gitmiyo o anlar. Nasıl oluyo anlamıyorum ben aynı odada olsakta gözüm hep kızımın üstünde...

Allah beterinden korusun, şu kusma üstüne düşme canım çok sıkkın kafamı dağıtamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…