2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun.. bu düşme olayından sonra tekrar kustu mu? biliyorsundur kafasını vurduktan sonra kusma olursa dr. a gitmek lazım. yine için rahat olsun bi film çektirsen mi acaba?

Dolunay yıne ateslendı kızlar. Dun dısarı cıkarmıstım. Yagmur da oynamak istedi. Cok aglayınca ben de izin verdim yagmur da yurudu cok sevındı ama ıslandı tabi ondan oldu galiba. Keske izin vermeseydim ah ya bir de geniz akıntısı da var gece hiç uyutmadı yavrumu. Ne yapsam iyi gelir geniz akıntısına

Kızlar sonunda başladım diyet ve spora :)
Yazıo diye bir kalori hesaplayıcı indirdim, 45 dakika yürüdüm. Aralık ayında 60 kiloya düşecekmişim
Hadi hayirli olsun canım :)))

Kuzum orada olsam ben hep gelirdim sana. Öğretmen arkadaşları da getirirdim. İnşallah nişan düğün mevsimi geliyor işler açılır :)
Ah canım benim keske :) evet sezon acilacak insallah biraz daha sabır
Cok gecmis olsun canım ya kiyamam kuzuya.. kusmasi devam ederse gotur canim mutlaka dr gorsun..
kızlar adetim 2 gün gecikti. yarın da olmazsam tey tey tey
Wuhuuuuu hadi bakalim :)))

Gecmis olsun canım.bizimkide can atiyor disari cikabilmek icin ama mumkun degil buzzz kesiyor ortalik.geniz akintisi icin ben okyanus suyu sıkıp aspiratorle cekiyorum anca oyle rahatliyor..

geçmiş olsun canım ya

Cok geçmiş olsun canim. Seni korkutmak istemem ama kafasini vurdu diyorsun eger kusmalari devam ederse kafasını vurdugu için mi yoksa normal mi anlayamazsın. Dr kusma vs olunca gelin diyor kafa darbelerinde. Tedbir amaçlı sen bilirsin

Cok gecmis olsun canim. Çocuklarda butun gün evde sıkılıyor hakli olarak çıkarınca da hasta oluyorlar. Bizde gecen hafta çıkardık misi dağyenice köy taraflarina gezdirdik oglumu ordek tavuk horoz gorsun diye cok hosuna gitti ama sonra burunlar akmaya basladi maalesef. yaz gelse de rahatlasak artik

Canım geçmiş olsun kusmaları devam ediyor bir an evvel dr görse iyi olur..Düşme herkeste oluyor bizde de oluyor kalkıyor biraz ağlıyor susuyor onu bile 48 saat sıkı takip ediyorum ama senin bebe düşünce kendinden geçmesi durumu niye oldu ki acaba beni biraz tedirgin etti bi durum bir an evvel iyi bir dokrota götür canım durumu iyice anlat hem daha önceki kusmaları hem düşmesi ikisi de baktırmak lazım.Çok geçmiş olsun.

kızlar adetim 2 gün gecikti. yarın da olmazsam tey tey tey
Hadi bakalım hayırlısı :) Ben iki kez dikkatli korunmaya rağmen hamile kaldım ria kullanırken bile dr çok nadir olduğunu söylemişti..Şu anda da aynı yöntemi kullanıyorum ama hep korkuyorum Allah yavrularıma uzun ömür versin ikisine zor yetiyorum, isteyenlere versin inşallah.

ria nedir? olacaksa her türlü oluyor işte.. amin canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…