2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ayy çok sevindim canım. İnşallah hep böyle sağlıkla devam etsin. Benim ikinci embriyo nereye gitti acaba. Ben de merak ediyorum :)
teşekkür ederim amin canım. senin ikinci embriyo dediğin neydi. valla ben şaşırdım tel di süpriz oldu

Çok şükür . Gözün aydın canım .Allah devamını getirsin. Darısı başıma .. İkizi için de üzülme . Hakkında hayırlısı canım
yok üzülmüyorum rabbim buna sağlık versin

İşte o doktorun dediğini beynimiz kabul etmiyo hep kafamızda bi soru işareti mutlaka oluyo biz elimizden geldiğince stresimizi minimuma indirmeye çalışalım gerisi rabbimin takdiri inşallah yavrularımızı sağlıkla alırız kucağımıza

yanlız doktorum vitamini değişti. ısrarla bunu kullan 12 haftaya kadar dedi. neden acaba. birde ek olarak progestan vardı

Âmin. Evlat acısı göstermesin kimseye yüce Mevlam.
Ben bir de 2gündür gribim. Sürekli hapşuruk durumu var. Dün gece de bir gün önce yediğim acılı yemek yüzünden sıkıntı yaşadım.
Kanama lekelenme falan yok çok şükür ama kalbi durursa diye ödüm kopuyor.

yanlız doktorum vitamini değişti. ısrarla bunu kullan 12 haftaya kadar dedi. neden acaba. birde ek olarak progestan vardı
Benimde doktorum dün bana magnezyum verdi ve zaten artı folie forte kullanıyorum 12. Haftadan sonra daha farklı vitamin verecem dedi zaten progestan fitil başından belli sabah akşam kullanıyorum

İnşallah Rabbim bizi evlat acısıyla imtihan etmesin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bol bol dua edelim

Evet gece4 bile olsa kendisi gelir.
cnm sen Hüseyin hocayla mı doğum yaptın? Araştrmalarıma göre herks memnun ama çok yoğunmuş sanırım bide sincan koru nasıl? Hastane iyi mi? Sincan brz ters bana ama görşcem bide sezaryende dikiş mi yapıştırma mı yapıyolar bilgin var mı?

Benimde doktorum dün bana magnezyum verdi ve zaten artı folie forte kullanıyorum 12. Haftadan sonra daha farklı vitamin verecem dedi zaten progestan fitil başından belli sabah akşam kullanıyorum
vitamin olarak vinalac ımmunitum verdi. jel kullanıyordum birde hap verdi işte.

Gözüm aydın ..Rabbim nasip etsin kucağına almayı ..
benim de randevum persembe kalp atışını duymuştuk en son 3 hafta önce bakalım ne durumda 2. Gebeliğim benim ve hala inanamıyorum içinde bebek olduğuna :) büyümüş halini görünce ikna olucam sanırım

teşekkür ederim canım. evet mucize içimizdeki

İmom u mu kesti canım . Ne başladı
evet imom sanırım 3 ayda sonra devam edecek.vinalac ımmunitum diye bir vitamin verdi. 3 kere sordum hep aynı cevabı verdi. artık bugün alıcam. hiç duymadım ama iyi birşey galiba

Bida Maşallah valla bide dert yanmıyorsun ablamın da 3 çocuğu var en büyüğü 8 yasında ortanca 5 en küçük 4 e girdi ablamda henüz 26 yaşında en küçükler arasında biraz sorun oldu araları 13 aydı çünkü anlamıodu ortanca ilk seneler zor gecebilir ama sonrası daha rahat ama hep dikkat istiyor ortanca bigün be iş koltukdayken etek beziyle birlikte bi cekmiş 4 aylıkdı bebiş pat yere alnı şişmişti ödüm kopmuştu bn götürmüştüm hastaneye o kızlarla kalmıstı böle kıskanclık ve kazalara karsı dikkatli olman lazım... Bide ortancaya emziği bıraktramamıştık oğlanın ağzından alıodu kendninkni alınca büyüdüler ya

Merhaba kizlar bugun 7 hafta 5 gunluguz bebegini cok merak ediyorum daha 10 gun oldu doktordan geleli 15 gun sonra gidicem yine..ilk hamileligimde bulanti yuzunden hep hastanede yattim bunda daga baslamadi oyle olmaktan cok korkuyorum sizler nasilsiniz

Kızlar merhaba. 9.haftaya yakın olup belirtileri yok olanınız var mı. Eskisi kadar yorgunlukta hissetmiyorum. Bulantı zaten genetik o da yok.
Randevuma 2hafta var daha. Ne yapayım?

Kızçeler 9+2 yiz bugün bndede belirtler yok dencek kadar az betahcgmiz düşüomus onla ilgili olabilir. Çok sevindim hepimiz aynıysak normal bişeydir inşallah Allaha emanetler beybıiler

Canim oglun olacak galiba senin o belirtiler bendede vardi eekek dediler bel agrisi erkekte cok oluyormus beni bitirdi masadan kalkamazdim dr gidince
Ayyy insAllah canim kizim var oglumda olsa ne guzel olur..kacinci haftada cinsiyet ogrenirimki acaba heycanlandim simdu..kizimda 8 ay cinsiyeti bilmedim tersti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…