amin canım. doktor bana dediki seni camdan aşağı atayım. karnının üstüne düş birde ben üstünde karnını tekmeleyim bebeğine birşey olmaz. ama biraz stres yap öldürür dedi. stresden uzak dur dedi. kafana bir şey takılırsa hemen çık gel bakalım dedi. sen 6 aya kadar ultrasona muhtaçsın dedi.
İşte o doktorun dediğini beynimiz kabul etmiyo hep kafamızda bi soru işareti mutlaka oluyo biz elimizden geldiğince stresimizi minimuma indirmeye çalışalım gerisi rabbimin takdiri inşallah yavrularımızı sağlıkla alırız kucağımıza
İşte o doktorun dediğini beynimiz kabul etmiyo hep kafamızda bi soru işareti mutlaka oluyo biz elimizden geldiğince stresimizi minimuma indirmeye çalışalım gerisi rabbimin takdiri inşallah yavrularımızı sağlıkla alırız kucağımıza
Canım bende 8+3 oldum ve geçen haftadaki belirtilerim bayağı gitti ama dün doktoruma gittim bebeğim çok şükür iyiydi elleri ayakları oluşmuştu herşey yolunda dedi öyle içim rahatladı ama benim dün gece alt karın bölgeme bi ağrı saplandı bayağı tedirgin oldum sabah uyandım geçmişti Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bizlerinde
Âmin. Evlat acısı göstermesin kimseye yüce Mevlam.
Ben bir de 2gündür gribim. Sürekli hapşuruk durumu var. Dün gece de bir gün önce yediğim acılı yemek yüzünden sıkıntı yaşadım.
Kanama lekelenme falan yok çok şükür ama kalbi durursa diye ödüm kopuyor.
Benimde doktorum dün bana magnezyum verdi ve zaten artı folie forte kullanıyorum 12. Haftadan sonra daha farklı vitamin verecem dedi zaten progestan fitil başından belli sabah akşam kullanıyorum
Âmin. Evlat acısı göstermesin kimseye yüce Mevlam.
Ben bir de 2gündür gribim. Sürekli hapşuruk durumu var. Dün gece de bir gün önce yediğim acılı yemek yüzünden sıkıntı yaşadım.
Kanama lekelenme falan yok çok şükür ama kalbi durursa diye ödüm kopuyor.
cnm sen Hüseyin hocayla mı doğum yaptın? Araştrmalarıma göre herks memnun ama çok yoğunmuş sanırım bide sincan koru nasıl? Hastane iyi mi? Sincan brz ters bana ama görşcem bide sezaryende dikiş mi yapıştırma mı yapıyolar bilgin var mı?
Benimde doktorum dün bana magnezyum verdi ve zaten artı folie forte kullanıyorum 12. Haftadan sonra daha farklı vitamin verecem dedi zaten progestan fitil başından belli sabah akşam kullanıyorum
selam canım. yeni geldim. şükürler olsun bebeğim iyi. tam haftasında gözüktü.7+1 olmuşuz. kalp atışını duydum. sağlıklı dedi. yanlız ikizmiş ikizi yaşamamış. geçen haftaki lekelenmem ondan oldu galiba.
Gözüm aydın ..Rabbim nasip etsin kucağına almayı .. benim de randevum persembe kalp atışını duymuştuk en son 3 hafta önce bakalım ne durumda 2. Gebeliğim benim ve hala inanamıyorum içinde bebek olduğuna :) büyümüş halini görünce ikna olucam sanırım
Gözüm aydın ..Rabbim nasip etsin kucağına almayı .. benim de randevum persembe kalp atışını duymuştuk en son 3 hafta önce bakalım ne durumda 2. Gebeliğim benim ve hala inanamıyorum içinde bebek olduğuna :) büyümüş halini görünce ikna olucam sanırım
evet imom sanırım 3 ayda sonra devam edecek.vinalac ımmunitum diye bir vitamin verdi. 3 kere sordum hep aynı cevabı verdi. artık bugün alıcam. hiç duymadım ama iyi birşey galiba
Canım benim çok teşekkür ederim çok yoruluyorum kızların ikiside bana düşkün ama eşim yardımcı oluyor bulaşıkları hallediyor evi süpürüyor hamileliğimde iyi geçiyor çok şükür asıl doğumdan sonrada kardeşlerini kıskanırlarsa çok zorlanıcam
Bida Maşallah valla bide dert yanmıyorsun ablamın da 3 çocuğu var en büyüğü 8 yasında ortanca 5 en küçük 4 e girdi ablamda henüz 26 yaşında en küçükler arasında biraz sorun oldu araları 13 aydı çünkü anlamıodu ortanca ilk seneler zor gecebilir ama sonrası daha rahat ama hep dikkat istiyor ortanca bigün be iş koltukdayken etek beziyle birlikte bi cekmiş 4 aylıkdı bebiş pat yere alnı şişmişti ödüm kopmuştu bn götürmüştüm hastaneye o kızlarla kalmıstı böle kıskanclık ve kazalara karsı dikkatli olman lazım... Bide ortancaya emziği bıraktramamıştık oğlanın ağzından alıodu kendninkni alınca büyüdüler ya
Merhaba kizlar bugun 7 hafta 5 gunluguz bebegini cok merak ediyorum daha 10 gun oldu doktordan geleli 15 gun sonra gidicem yine..ilk hamileligimde bulanti yuzunden hep hastanede yattim bunda daga baslamadi oyle olmaktan cok korkuyorum sizler nasilsiniz
Kızlar merhaba. 9.haftaya yakın olup belirtileri yok olanınız var mı. Eskisi kadar yorgunlukta hissetmiyorum. Bulantı zaten genetik o da yok.
Randevuma 2hafta var daha. Ne yapayım?
yaaa ben bennn bugün sata göre 9 ultrasona göre 8 deyim tam şişkinlik gitti uyku hali gitti kasık batmaları gitti bulantım ztn yoktu ama arada öğürme geliyodu iki gündür oda yok ödüm kopuo şimdi bişey mi oldu diye randevuma da tam 3 hafta varr
Canım bende 8+3 oldum ve geçen haftadaki belirtilerim bayağı gitti ama dün doktoruma gittim bebeğim çok şükür iyiydi elleri ayakları oluşmuştu herşey yolunda dedi öyle içim rahatladı ama benim dün gece alt karın bölgeme bi ağrı saplandı bayağı tedirgin oldum sabah uyandım geçmişti Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bizlerinde
Kızçeler 9+2 yiz bugün bndede belirtler yok dencek kadar az betahcgmiz düşüomus onla ilgili olabilir. Çok sevindim hepimiz aynıysak normal bişeydir inşallah Allaha emanetler beybıiler