2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Merhaba kızlar bugün lavaboya gittiğimde çamaşırim da kahveleke geldiğini gördüm silincede geldi akintiyla. Hemen işten izincir alıp doktora gittim . Keseyi gördü . Zaten ben her gün Birtane progestan kullanıyordum . Progestan kullandığımi söyleyince oda yapar leke dedi. Ultrasyonda baktı sıkıntı gözükmüyor dedi. Ağır kaldırma uzanma ilişki yasak dedi(bir aydır zaten tık yok)haftaya cumartesi kontrol çağırdı. Böyle bir durum yasayan varmı. . Nolur dua edin banamoralim çok bozuk. 4 ay önce düşük yapmistim

Merhaba kızlar bugün lavaboya gittiğimde çamaşırim da kahveleke geldiğini gördüm silincede geldi akintiyla. Hemen işten izincir alıp doktora gittim . Keseyi gördü . Zaten ben her gün Birtane progestan kullanıyordum . Progestan kullandığımi söyleyince oda yapar leke dedi. Ultrasyonda baktı sıkıntı gözükmüyor dedi. Ağır kaldırma uzanma ilişki yasak dedi(bir aydır zaten tık yok)haftaya cumartesi kontrol çağırdı. Böyle bir durum yasayan varmı. . Nolur dua edin banamoralim çok bozuk. 4 ay önce düşük yapmistim

geçen hafta benimde kahve lekem geldi. doktorum kırmızı kan ve parça olmadıkça korkma demişti. bugün bebeğimi gördüm çok iyi. korkma yerleşme kanaması o. bebek yer açıyor

geçen hafta benimde kahve lekem geldi. doktorum kırmızı kan ve parça olmadıkça korkma demişti. bugün bebeğimi gördüm çok iyi. korkma yerleşme kanaması o. bebek yer açıyor
İnşallah canım düştüğüm olmasaydı o kadar korkmazdim. Bide sol kalcam ağrıyor üstüne basınca neden sence

İnşallah canım düştüğüm olmasaydı o kadar korkmazdim. Bide sol kalcam ağrıyor üstüne basınca neden sence
Bendede oluyordu canım senin haftalarında kalça ağrısı dinlenince geçiyordu çok evham yapma Allah'ın izni ile seninledir bebeğin

Şu ikinci embriyo olayı nedir nisandeniz bi anlatmadın yahu!!

teşekkür ederim amin canım. senin ikinci embriyo dediğin neydi. valla ben şaşırdım tel di süpriz oldu

yok üzülmüyorum rabbim buna sağlık versin
İşte iki tane embriyo transfer etmişlerdi. Bir taneye hamileyim. Diğeri ne oldu acaba, içeride duruyor mu, yoksa atılıdı mı diye merek ettim :)

kalça ağrısını bilmiyorum ama dinlen geçiyor. benimde 2 kaybım var.

İşte iki tane embriyo transfer etmişlerdi. Bir taneye hamileyim. Diğeri ne oldu acaba, içeride duruyor mu, yoksa atılıdı mı diye merek ettim :)
onu bilemezsin benim bundan öncekilerde 2 tane konuldu ama tel tutdu. diğeri hakkında bilgi veremezler bilemezler ne olduğunu

kalça ağrısını bilmiyorum ama dinlen geçiyor. benimde 2 kaybım var.

onu bilemezsin benim bundan öncekilerde 2 tane konuldu ama tel tutdu. diğeri hakkında bilgi veremezler bilemezler ne olduğunu
Oyle yapıyorum yatıyorum bol bol. Çalışıyorum malesef .artık eve gelince direk yatcam​

Benim küçüğüm 4 büyüğüm 6.5 olacak ilkokula başlayacak zor bir yıl bizi bekliyor hepimizin Allah yardımcısı olsun

canim dün bende de oldu ayni durum bende progestan kulaniyorum. kirmizi olmadi surece korkulacak bisey yok. dinlenmeye calis bol bol. haftaya kontrolümde bende sorucam tekrar bu lekenmeleri. Rabbim meleklerimizi bize bagişlasin su ilk 12 hafta bi gecse bir an önce

İyi akşamlar kızlar benimde dünden belli alt karın bölgemde sancı giriyo dünden belli magnezyum kullanıyorum acaba ondanmı tedirgin olmuyorum değil yani

Ay inşallah uzanıyorum zaten. Bi de çalışıyorum ama.oturarak. Bugün gittiğim doktor çalışmada sıkıntı yok dedi. DUA etmekten başka çıkar yolu yok bu dünyada yicek ekmeği yoksa ne yaparsak yapalım düşer. İnsallahh bugünler geçer.kalp atışını duydunmu

Gecen hafta duyduk cok şükür. kesenin altinda kanamam olmus o yuzden gunde iki defa progestan kulaniyorum dr. agrin olursa 3 cikar demisti baya fayda ediyor ilac.

Kızçeler 9+2 yiz bugün bndede belirtler yok dencek kadar az betahcgmiz düşüomus onla ilgili olabilir. Çok sevindim hepimiz aynıysak normal bişeydir inşallah Allaha emanetler beybıiler
eşime diyorum bişeymi oldu herşey kayboldu birden diyo daha erken diilmi bulantı için okuyup okuyup herşeyi kafana takıosun
demin midemin huzursuz hali geri döndü seviniyim mi üzüleyim mi bilemedim resmen inşallah sağlıkla rahat bi hamilelik sürecimiz ve doğumumuz olur :)

memnunmusun

bana bugün rapor çıkardı ama fark ödedim bugün eczaneye.
Ben herhangi bi ücret ödemedim canim neden öyle farklı oluyor bi bilgim Yok.vitamini de on gündür falan kullanıyorum içinde almamız gerekenler var bence.herhangi bi sıkıntı da yapmadı memnunum simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…