2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aynen bende de hiç bir belirti Yok bulantı hariç batmalar falan gitti. Kusmam falan da olmadı ama keyifsiZim tiksinme oluyor herşeyden . Neyse buna da sukur . Gecicek bunlarda hatirlamiyacagiz bile ..

İyi akşamlar kızlar benimde dünden belli alt karın bölgemde sancı giriyo dünden belli magnezyum kullanıyorum acaba ondanmı tedirgin olmuyorum değil yani
Benim o sancilar hergun var canim progestan kullaniyorum..doktorum kanama olmadikca ok korkma demisti sende rahat ol

Bende 4. Haftadan 7.haftanın ortasına kadar lekelenme oldu. Kendim Progestan 200*3 kullanıyordum. Hem uyku yaptığı için sinirlerim yarışıyordu. Doktorum progestanın iyi ettiği kanıtlanmış bişey değil hem 10 gün kesmediyse daha da niye kullanıyorsun, ultrasonda kanama da Yok dedi. Ben yazmıyorum sen illa kullanıcam dersen sen bilirsin dedi. Bende bıraktım. Lekelenme kesildi gerçekten de. Ama birden kesince de düşük yapabiliyormuş. Onun korkusundan 2gün 1er tane aldım. Şimdi kullanmıyorum ama bu bende böyle oldu diye sizde de aynısı olacak demek değil. Doktorunuz sizi daha iyi bilir.
Endişe etmeyin geçer zamanla inşaAllah

Canım bendede aynısı olmuştu bende hemen acile gitmiştim.benimki lekeler ziyade kan gibiydi doktor bana bebek yerleşiyor rahminde yer açıyor olabilir dedi bizde kan uyuşmazlığı var onun kanaması da olabilir dedi testim yapıldı yerleşmeden kaynaklı dedi. Kan uyuşmazlığı varsa onun etkisi olabiliyomus

progestan banada verdi dün doktor. bebeğimin ikizi varmış yaşamamış sanırım o yüzden verdi. ben ağız yoluyla alıyorum. siz fitil olarakmı kullanıyorsunuz

progestan banada verdi dün doktor. bebeğimin ikizi varmış yaşamamış sanırım o yüzden verdi. ben ağız yoluyla alıyorum. siz fitil olarakmı kullanıyorsunuz

bende agizdan aliyorum canim ama ayni hap fitil olarak da kulanilabiliyormus galiba

kalça ağrısını bilmiyorum ama dinlen geçiyor. benimde 2 kaybım var.

onu bilemezsin benim bundan öncekilerde 2 tane konuldu ama tel tutdu. diğeri hakkında bilgi veremezler bilemezler ne olduğunu

İdrarla atılıyor diye biliyorum ben

İdrarla atılıyor diye biliyorum ben
benim merak ettiğim şuan 2 kese gözüküyor. birinde sağlıklı 7 haftalık bebeğim var diğerinde bebek gözükmüyor. bir dahaki gelişinde gözükmeyecek dedi. acaba sonradan bebek gözükebilirmi geç tutunmuş olamazmı. sonuçta geçen hafta kesede gözükmüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…