Kızlar ben konuyu devretmek ıstıyorum. Benim laptop bozuk oldugundan lıste olusturamadım,nereden,kacıncı hamılelık,yas falan. Bunları yapabılecek bırı olursa ona devretmeyı dusunuyorum. Bana ozelden yazarsa sevınırım.
eşime diyorum bişeymi oldu herşey kayboldu birden diyo daha erken diilmi bulantı için okuyup okuyup herşeyi kafana takıosun
demin midemin huzursuz hali geri döndü seviniyim mi üzüleyim mi bilemedim resmen inşallah sağlıkla rahat bi hamilelik sürecimiz ve doğumumuz olur :)
benim merak ettiğim şuan 2 kese gözüküyor. birinde sağlıklı 7 haftalık bebeğim var diğerinde bebek gözükmüyor. bir dahaki gelişinde gözükmeyecek dedi. acaba sonradan bebek gözükebilirmi geç tutunmuş olamazmı. sonuçta geçen hafta kesede gözükmüyordu
Ben de sekizinci haftadayim ama bulantı yok. Herkeste olmaz ki. Benim annemde de beş teyzemde de bulantı olmamış[
Bende de yok şükür bulantı olmazda inşallah ailemde de olmamış olmaması bence daha iyi
Kızlar ya gobisi çıkan varmı aramızda..benim kilom 64tu bel kısmım ve karın kismimda bikaç kilo fazlam vardı o yüzden anlamıyorum. Kilo olarak hala 64um. Sizde fiziken varmı bi değişiklik
Kızlar ya gobisi çıkan varmı aramızda..benim kilom 64tu bel kısmım ve karın kismimda bikaç kilo fazlam vardı o yüzden anlamıyorum. Kilo olarak hala 64um. Sizde fiziken varmı bi değişiklik
Evet her yere eşofmanla gidiyorum ama öğretmen olduğum için işe öyle gidemiyorum. Zaten işe yarın gideceğim sonra heyet raporu isteyeceğim. Vermezse ücretsiz izne ayrılacağım. Artık hamile eşofmanı giymeye başlarız önümüzdeki ay :)
Merhaba kızlar ya sormak istediğim bişey var folik asit kullanıyomusunuz ? hangi dozda? ben kullanıyodum bıraktım internette çocuklarda otizme sebep olabileceği yazıyo bazı yerlerde, okuduğum kitapta belli dozdan sonra zararlı diyo, kendi doktoruma sordum öyle bişey var ama kanıtlanmış değil diyo ne yapıcağımı şaşırdım bilen doktoruna soran varsa cevaplarsa çok sevinirim ?
Merhaba kızlar ya sormak istediğim bişey var folik asit kullanıyomusunuz ? hangi dozda? ben kullanıyodum bıraktım internette çocuklarda otizme sebep olabileceği yazıyo bazı yerlerde, okuduğum kitapta belli dozdan sonra zararlı diyo, kendi doktoruma sordum öyle bişey var ama kanıtlanmış değil diyo ne yapıcağımı şaşırdım bilen doktoruna soran varsa cevaplarsa çok sevinirim ?
folik asit bebeğin gelişimi için çok önemli hepimiz kullanıyoruz. bence kesme. doğru olsaydı bütün gebeler kullanmazdı. yada bütün doğumlar otizm olurdu. ben forbiol kullanıyorum