2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

folbiol 5 mg olan değilmi ?

Dünya sağlık örgütü, nöral tüp defektinin tek önleyicisi olarak folik asidi gösteriyor.

Dünya sağlık örgütü, nöral tüp defektinin tek önleyicisi olarak folik asidi gösteriyor.

Biliyorum evet ama fazla alınan folik asitin yetişkinlere bir zararı olmuyomuş ama bebeklerde durum farklı olabiliyomuş (bunlar ihtimal tabi ama yinede uykularım kaçıyo) A vitaminin fazla olmasının bebeği zehirlemesi gibi

söylediğin şeyler binde bir. hamilerin genelinin kullandığı bir ilaçtan bahsediyorsun. doktorlar mutlaka kullanmamız gerektiğini söylüyor

söylediğin şeyler binde bir. hamilerin genelinin kullandığı bir ilaçtan bahsediyorsun. doktorlar mutlaka kullanmamız gerektiğini söylüyor

Evet ihtimal ama o ihtimal bile beni o kadar korkutuyoki. İlk kullanmaya başladığımda içim çok rahattıı sonra biraz fazla araştırdım galiba

Peki doktorunuz elevit pronatal tarzı vitamin ilaçları verdimi?
ben
sabah 3 tane estrofem
sabah-akşam crinone jel
sabah akşam progestan 200mg
forbiol
Vinalac Immunitum
coraspin
clexane iğne
haftada 1 proluton depot iğne vuruluyorum
ben bu ilaçları kullanıyorum.

Son düzenleme:
ooooo senin ilaçlar bayağı fazlaymış Allah yardımcın olsun
teşekkür ederim. aşırı titiz olma iyi birşey değil ne kadar titizlenirsen o kadar zor gebelik süreci yaşarsın. benim doktorum bebeğin en büyük düşmanı stres dedi. seni camdan aşağı atayım karnının üstüne düş birde üzerine tekme atayım bebeğine birşey olmaz ama ufacık stres bebeğini öldürür dedi. o yüzden sakin ol ve doktorunu dinle. onlar bu konuda uzman.

evet tek önlem folik asit doktor ebe hemşire kimse hamileyim desen iln sordukları folic asit kullanıyo musun değil mi
ben 2 bebeğimi karnımda kaybettim. o yüzden frobiol kullanıyorum. doktorum kaybın var eleviti bırak forbiol kullan demişti. demekki bebek gelişiminde önemli.

İnşallah canım ya. Bugün gelmedi bakalım insallahh bir daha olmaz. Stresten çok kötü oldum.allah yardımcımız olsun

Bizede de kann uyuşmazlığı var nasıl bir etkisi oluyorki benim bir dusugum oldu

iyi akşamlar kızlar..
sabah uyanınca ve akşam kasık ve karın ağrısı yaşayan varmı çok rahatsız edici bi durum bazen vajinaya doğru ufak sancı vuruyor normal mı bu durum endişeleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…