folik asit bebeğin gelişimi için çok önemli hepimiz kullanıyoruz. bence kesme. doğru olsaydı bütün gebeler kullanmazdı. yada bütün doğumlar otizm olurdu. ben forbiol kullanıyorum
Merhaba kızlar ya sormak istediğim bişey var folik asit kullanıyomusunuz ? hangi dozda? ben kullanıyodum bıraktım internette çocuklarda otizme sebep olabileceği yazıyo bazı yerlerde, okuduğum kitapta belli dozdan sonra zararlı diyo, kendi doktoruma sordum öyle bişey var ama kanıtlanmış değil diyo ne yapıcağımı şaşırdım bilen doktoruna soran varsa cevaplarsa çok sevinirim ?
Biliyorum evet ama fazla alınan folik asitin yetişkinlere bir zararı olmuyomuş ama bebeklerde durum farklı olabiliyomuş (bunlar ihtimal tabi ama yinede uykularım kaçıyo) A vitaminin fazla olmasının bebeği zehirlemesi gibi
Biliyorum evet ama fazla alınan folik asitin yetişkinlere bir zararı olmuyomuş ama bebeklerde durum farklı olabiliyomuş (bunlar ihtimal tabi ama yinede uykularım kaçıyo) A vitaminin fazla olmasının bebeği zehirlemesi gibi
ben
sabah 3 tane estrofem
sabah-akşam crinone jel
sabah akşam progestan 200mg
forbiol Vinalac Immunitum
coraspin
clexane iğne
haftada 1 proluton depot iğne vuruluyorum
ben bu ilaçları kullanıyorum.
ben
sabah 3 tane estrofem
sabah-akşam crinone jel
sabah akşam progestan 200mg
forbiol Vinalac Immunitum
coraspin
cleaxsin iğne
haftada 1 puroton depot iğne vuruluyorum
ben bu ilaçları kullanıyorum.
teşekkür ederim. aşırı titiz olma iyi birşey değil ne kadar titizlenirsen o kadar zor gebelik süreci yaşarsın. benim doktorum bebeğin en büyük düşmanı stres dedi. seni camdan aşağı atayım karnının üstüne düş birde üzerine tekme atayım bebeğine birşey olmaz ama ufacık stres bebeğini öldürür dedi. o yüzden sakin ol ve doktorunu dinle. onlar bu konuda uzman.
Bende 4. Haftadan 7.haftanın ortasına kadar lekelenme oldu. Kendim Progestan 200*3 kullanıyordum. Hem uyku yaptığı için sinirlerim yarışıyordu. Doktorum progestanın iyi ettiği kanıtlanmış bişey değil hem 10 gün kesmediyse daha da niye kullanıyorsun, ultrasonda kanama da Yok dedi. Ben yazmıyorum sen illa kullanıcam dersen sen bilirsin dedi. Bende bıraktım. Lekelenme kesildi gerçekten de. Ama birden kesince de düşük yapabiliyormuş. Onun korkusundan 2gün 1er tane aldım. Şimdi kullanmıyorum ama bu bende böyle oldu diye sizde de aynısı olacak demek değil. Doktorunuz sizi daha iyi bilir.
Endişe etmeyin geçer zamanla inşaAllah
Canım bendede aynısı olmuştu bende hemen acile gitmiştim.benimki lekeler ziyade kan gibiydi doktor bana bebek yerleşiyor rahminde yer açıyor olabilir dedi bizde kan uyuşmazlığı var onun kanaması da olabilir dedi testim yapıldı yerleşmeden kaynaklı dedi. Kan uyuşmazlığı varsa onun etkisi olabiliyomus
iyi akşamlar kızlar..
sabah uyanınca ve akşam kasık ve karın ağrısı yaşayan varmı çok rahatsız edici bi durum bazen vajinaya doğru ufak sancı vuruyor normal mı bu durum endişeleniyorum.