2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kizlar bana istanbul umraniyede önerebileceğiniz hastane doktor varmi .pek bir yer bilmiyorum oyuzden

iyi akşamlar kızlar..
sabah uyanınca ve akşam kasık ve karın ağrısı yaşayan varmı çok rahatsız edici bi durum bazen vajinaya doğru ufak sancı vuruyor normal mı bu durum endişeleniyorum.
ben yan yatmaya çalışıyorum ama sırt üstü yatarsam geriliyo kasıklarım ağrıyka uyanıyorum bile

Sizin bağlı bulunduğunuz sağlık ocagiyla ilgili sanırım . ToxlozpaZma hariç hepsini yaptırdım ben ki dr um tam bi mendebur :) dr a sormadın mi ebe ye gitmeden hangileri yapilacak diye çok saçmaymış
Sordum ebeye cogunu yapiyoruz dedi gittigimde drun yazdigi.listeyi gosterim.mi dedim gerek yok ne yapiloyorsa yapilir dedi oglumda ayrica yaptirmaistim cunku biliyorim yapiliyor bunlar doet kalem liste versi iki.tup kana onuda kaydirdi zor aldi zaten bilsem vwrmezdim bidaha vercem kan simdi ozel 230tl dedi

canım hayvan beslemiyorum hayvan görmüyorum bile nerdeyse :) ya kafama takıldı yapmaması acaba gerek mi duymadı ona bilemedim ki? 62 tl aldı benden normal kan testi için.
Ben evde hayvan baktigim halde o twst sorunsuz cokmisti hayvanla cok alakali degil dedi veteriner iyi yikanmayan sebze meyve cig etten gecer o

@loori almak isterdim ama bnde telefondan giriyorum yapabileceğimi sanmıyorum . Bilgisayari oln biri devralması daha iyi olur. Olmadı böyle takılır giderz ya :)

Canim sorun etme vucut 3ayda alisirmis alisti demek hep belirti arama bazen olur bazen olmaz olmadigi kotu demek.degildir uzme.kendini bosa

Ayyy insAllah canim kizim var oglumda olsa ne guzel olur..kacinci haftada cinsiyet ogrenirimki acaba heycanlandim simdu..kizimda 8 ay cinsiyeti bilmedim tersti
Nee 8 aymi bari.dogumda surpriz soyleselermis:)catlamadinmi ya ben 4 ay zor durdum 3aylikken erkek gibi dedi 4 te ayrintilida kesinleşti rabnim.gonlune gore versin cnm bjzde.kiz.isktiyoruz oglumuz var

Canim moral bozmak hic yaramaz sanada bebegede bende dusuk yaptim ki cpk agladim hirpaladim ondanda olabilir bunda 5.hafta kanamam oldu adet.oldum dedim pet koydum kahve siyah arasi sasirdim.ama acilor dedim kardesim.dr ona sordum usuttun belki oljr arada dedi iyi madem dedim hic.hamilelik dusunmiyorum tabi baktim iki saat sonra kesildi ertesi gun bekledim yok sonra suphelendim test yaptim ben kendimi cok.yordum cam.sildim esya cekistirdim iyki dusmedi bazilari yerlesme diyor bilemiyprim

İyi akşamlar kızlar benimde dünden belli alt karın bölgemde sancı giriyo dünden belli magnezyum kullanıyorum acaba ondanmı tedirgin olmuyorum değil yani
Benimde bugin cok agridi adet olcam.gibo az akintida var sari yer yapiyo buyiyor rahim ondan sanirom

Kizlar gecen yazmjstim bobreklerim agridi diye idrarda az kum var dedi dr ilac yazdi tek icimlik bebege zarari yok.dedi ama icom.hic.rahat degil.icmedim duriyorhamileylen ilac kullanmak gelmiyor icimden ya

Canim benim kız kardeşimin ikizleri var.normal yolla hamile kaldı.doktor ilk uç ay tek bebek dedi üçüncü ayin sonunda ikiz olduğu çıktı ortaya.sok geçirdik ama iste rabbimin takdiri.uc ay sakladı birini.onun icin sende gittiğinde bebek görebilirsin.ille olacak diye bisey yok ama oladabilir

ben yan yatmaya çalışıyorum ama sırt üstü yatarsam geriliyo kasıklarım ağrıyka uyanıyorum bile
özellikle sol tarafına doğru yatmaya çalış doktor önerisi ben sola yatıyorum agrı olmuyor senin dediğin gibi sırtüstü yatınca kasıklarım ağrıyo son 1 haftadır...

Nee 8 aymi bari.dogumda surpriz soyleselermis:)catlamadinmi ya ben 4 ay zor durdum 3aylikken erkek gibi dedi 4 te ayrintilida kesinleşti rabnim.gonlune gore versin cnm bjzde.kiz.isktiyoruz oglumuz var
Zaten dogumda soylediler canim 8 aylikk dogum yaptim cunku...kiz hep hayalimdi Allah nasip etti.. InsAllah bu duyguyu sende tadarsin..Allah herkese gonlundekini nasip etsin insAllahh..kacinci haftandasin canim

iyi akşamlar kızlar..
sabah uyanınca ve akşam kasık ve karın ağrısı yaşayan varmı çok rahatsız edici bi durum bazen vajinaya doğru ufak sancı vuruyor normal mı bu durum endişeleniyorum.
Canim ni ilk uc ayda normal sayiliyo bendede hergun var rahim cok sert gorunuyo dedi doktor tehlikesi olmasin diye peogestan kullaniyorum

Benimde bugin cok agridi adet olcam.gibo az akintida var sari yer yapiyo buyiyor rahim ondan sanirom
İnşallah canım inanki bugün 3. Gün her akşam yatmadan önce tam karnımın alt bölgesine ağrı giriyo sabah uyandığımda yok oluyo en azından şu 3 ayı atlatsaydık daha rahatlardık belki

Güzel anne adayları hepinize hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.benim sizin gibi deneyimli annelere sormak istediğim bir sorum var.29 ekim de evlendim.ocak ayında niyetlendik yılbaşında.Eşim o ay hasta oldu ondan tutmadı sanırım.ilk ay beta 0.5 di negatif.ikinci ay ben idrar yolu enfeksiyonu olduğumu öğrendim agumentin kullandım ve kan değerim çok düşüktü kan ilacı,balık hapı ve hekim folik asit 400 mcg verdi hala kullanıyorum.ikinci ay da da olmadı ve o ay ki adetime iki gün kala merakımdan test yaptırdım beta 0,100 çıktı.geçen ay öyke çıkıp bu ay neden sizce böyle yükseldi? Üstüne adet de gördün iki gün kala yaptırdığımda.Diğer bir sorum da evlendim evleneli adet günüm 5 gün ileriye gidiyor neden sizce? Ne olur cevap veriin

Sadece folik asit kullanıyorum ilaçlardan..diğerleri bitti atlattım enfeksiyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…