ozofff23
canim cok gecmis olsun allah yardimcin olsun insallah en yakin zamanda saglikli bebegini alirsin kucagina.
Bende cok uzuluyorum boyle haberler alinca ya allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar
Bizi yavrularimiza yavrularimizi bize bagislasin
Iyi akşamlar kızlar bayağı zamandır yazamamistim. Son gelişmelerdir bildirip aranızdan ayrılıyorum 9 haftalık olduk fakat boş gebelik sebebiyle yarın kürtaj olucam kısmet böyleymiş 3.bebek de gitti şimdi sıra genetik taramada... Allah sizlerin bebeklerine sağlık sihhat versin sağ saglim kavusun bebeklerinize hepinize sağlıklı günler dilerim
Bende öyle yapıyodum sonra doğum yapan bi arkadaşımla sohbette bana zararlarını anlatınca ara ara girmeye çalışıyorum. bebekler için çok zararlı olduğunu söyledi. Her seferinde doktora sorucam diyip diyip unutuy0rum
Kızlar merhaba şuan 9+3 hamileyim geçtiğimiz ağustos ayında rahimde perde olduğu için ameliyat olmuştum...perde alınırkende tüplerin kontrolü içinde laparoskopi olmuştum....hamileligimi ögrendigim günden buyana sürekli rahim ağrılarım var...geçtiğimiz haftada lekelenme olmuştu...Şuan doktor evden çimamı evde bile yoğun hareket etmemi yasakladı umarım 38.haftayı görürüm...çok benim gibi aranızda rahmi kalp şeklinde olan var mı?
Bende derin ve geniş bir septum için geçen yıl laparoskopi oldum ama başarılı olmadı. ekimde histereskopi oldum aralığın sonunda kontrolde doktorum bikez daha yapalım kenarda pürüzler var dedi ama ben istemedim ve ocakta hamile kaldım. Ameliyat sonrası estrofem kullamadın mı rahmin toparlanması için. Günlerimiz aynı bende 9+3üm. Ama arada rahim ağrısı olup geçiyor o da normal. 4.haftadan bu yana lekelenme de var bende. İnşaAllah görürüz 38leri. Benim ameliyat öncesi rahim bu şekildeydi
Iyi akşamlar kızlar bayağı zamandır yazamamistim. Son gelişmelerdir bildirip aranızdan ayrılıyorum 9 haftalık olduk fakat boş gebelik sebebiyle yarın kürtaj olucam kısmet böyleymiş 3.bebek de gitti şimdi sıra genetik taramada... Allah sizlerin bebeklerine sağlık sihhat versin sağ saglim kavusun bebeklerinize hepinize sağlıklı günler dilerim
Canim limon ve maden suyu biraz rahatlatiyor beni. Kokulardan uzak durmak, acik havada yurumek. Suan o kadar coştu ki kafami koydugum yastigin bile kokusunu aliyorum
Canim limon ve maden suyu biraz rahatlatiyor beni. Kokulardan uzak durmak, acik havada yurumek. Suan o kadar coştu ki kafami koydugum yastigin bile kokusunu aliyorum
kızlar günaydıınn, yavaştan ateş ölçer ilk biberon oda nem cihazı bebek telsizi vs vs indirimde gördükçe alayım diyorum. ne dersiniz erken mi daha?
sonra hepsini bir anda alamam diye yavaş yavaş para artırdıkça alsam mı napsam?
alan var mı?
Benim ilk saglikli gebeligim diyeyim. 3. Ayi gördüm çok mutluyum :) sabahlari felaket aksamlari 5 6 gibi de coşuyor bazen. 12. Haftadan sonra siddeti azalir dedi Dr. 16. Haftada bitermis en geç. Sabirla beklicez :)
Benim ilk saglikli gebeligim diyeyim. 3. Ayi gördüm çok mutluyum :) sabahlari felaket aksamlari 5 6 gibi de coşuyor bazen. 12. Haftadan sonra siddeti azalir dedi Dr. 16. Haftada bitermis en geç. Sabirla beklicez :)
sağlıcakla gelsin canım bebeğin:) aynen bir sabahları birde 5-6 gibi felaket...aynen banada öyle dedi sabırsızlıkla bekliyorum 12.haftayı oğlumda o zaman kesilmişti
kızlar günaydıınn, yavaştan ateş ölçer ilk biberon oda nem cihazı bebek telsizi vs vs indirimde gördükçe alayım diyorum. ne dersiniz erken mi daha?
sonra hepsini bir anda alamam diye yavaş yavaş para artırdıkça alsam mı napsam?
alan var mı?