2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ozofff23 canim cok gecmis olsun allah yardimcin olsun insallah en yakin zamanda saglikli bebegini alirsin kucagina.
Bende cok uzuluyorum boyle haberler alinca ya allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar
Bizi yavrularimiza yavrularimizi bize bagislasin

Geçmiş olsun canm yaptr testlerini umarm br daha olmaz

Sormadim ve telefon elimde bu ara hep :/

Bende öyle yapıyodum sonra doğum yapan bi arkadaşımla sohbette bana zararlarını anlatınca ara ara girmeye çalışıyorum. bebekler için çok zararlı olduğunu söyledi. Her seferinde doktora sorucam diyip diyip unutuy0rum

Kizlar iyi geceler
Ben daha yeni ogrendigim icin folik asit kullanmaya baslamadim
Siz neler kullaniyorsunuz

Bende derin ve geniş bir septum için geçen yıl laparoskopi oldum ama başarılı olmadı. ekimde histereskopi oldum aralığın sonunda kontrolde doktorum bikez daha yapalım kenarda pürüzler var dedi ama ben istemedim ve ocakta hamile kaldım. Ameliyat sonrası estrofem kullamadın mı rahmin toparlanması için. Günlerimiz aynı bende 9+3üm. Ama arada rahim ağrısı olup geçiyor o da normal. 4.haftadan bu yana lekelenme de var bende. İnşaAllah görürüz 38leri. Benim ameliyat öncesi rahim bu şekildeydi

Eklentiler

• IMG_0294.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 52
Çok geçmiş olsun. Sağlıklı bir gebelik diliyorum en kısa zamanda.

Hanimlar bulantı için evde yapılabilecek öneriniz var mıı?

Canim limon ve maden suyu biraz rahatlatiyor beni. Kokulardan uzak durmak, acik havada yurumek. Suan o kadar coştu ki kafami koydugum yastigin bile kokusunu aliyorum
Sorma canim yaa özellikle sabahları çok bulanıyor...senin ilk bebeğin mi canim

p
Gecmis olsun canim. Bu platformda yasadiklarina benzer seyler yasamamis kimse yok. Umarim Allah gonlundekini hemen verir.

kızlar günaydıınn, yavaştan ateş ölçer ilk biberon oda nem cihazı bebek telsizi vs vs indirimde gördükçe alayım diyorum. ne dersiniz erken mi daha?
sonra hepsini bir anda alamam diye yavaş yavaş para artırdıkça alsam mı napsam?
alan var mı?

Sorma canim yaa özellikle sabahları çok bulanıyor...senin ilk bebeğin mi canim
Benim ilk saglikli gebeligim diyeyim. 3. Ayi gördüm çok mutluyum :) sabahlari felaket aksamlari 5 6 gibi de coşuyor bazen. 12. Haftadan sonra siddeti azalir dedi Dr. 16. Haftada bitermis en geç. Sabirla beklicez :)

Benim ilk saglikli gebeligim diyeyim. 3. Ayi gördüm çok mutluyum :) sabahlari felaket aksamlari 5 6 gibi de coşuyor bazen. 12. Haftadan sonra siddeti azalir dedi Dr. 16. Haftada bitermis en geç. Sabirla beklicez :)
sağlıcakla gelsin canım bebeğin:) aynen bir sabahları birde 5-6 gibi felaket...aynen banada öyle dedi sabırsızlıkla bekliyorum 12.haftayı oğlumda o zaman kesilmişti

Bisi sorcam bu yazdiklarinla alakalı oncelikli alinmasi gerekenler listesi tarzi birseyi olan var mi? Tecrubeli anneler yardim eder belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…