2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Oyle canim gece uyanmasi alışkanlık tamamen beninkide gece emiyor gunduz bitek uyurken dr da o cok yormaz seni dedi suan anlatamam ona az daha laf anlasin hayiri bilmiyor

Anladım canım bende demır dusukmus. Hadı gozun aydın canım,bende duymadım gosterdı sadece :)

Anladım canım bende demır dusukmus. Hadı gozun aydın canım,bende duymadım gosterdı sadece :)
Ay inşallah pit pit duyarız. Ay minnacik ti kalbi yanıp yanıp sonuyordu. Çok şükür rabbime devamı gelir inşallah. Midem okadar kötüki ne yesem tadı agzimda

Peki doktoruna danistinmi canim emzirmende bi problem yokmu diye hamilelik acisindan
Yok canim sut bozuk yaramaz gunah laflari hurafe bizim.dinimjz cok guzel bir din dusnsene bebegi bes ayliken gebe kalan var din kes diye emir edermi yazik dimi o sabiye hangi ayette yaziyor bu acaba cok merak ettim .anne daha cok besin almali sadece emzirmek gebelik anneyi yorar iyi beslenmeli okadar ijisini bir emziren cok var

Oyle canim gece uyanmasi alışkanlık tamamen beninkide gece emiyor gunduz bitek uyurken dr da o cok yormaz seni dedi suan anlatamam ona az daha laf anlasin hayiri bilmiyor
Benım oglanda oyleydı uyanıyodu sırf yanımda uyumak ıcın emıyodu bıberonlada verıyodum bazen bıberonu kestım. 4 aylıktan berı dınledıgı nınıler var hep onlarla uyutuyodum bırde sallıyodum,sonra sallamayı kestım o nınnılerı acıyodym hergun aynı saatte yatıyoduk yataga yanıma ayagını oksuyodum hafıf basarak uykuya dalmayı oyle ogrendı. Hala o nınnılerle uyur. Tabı hersey bu kadar kolay olmadı ayak oksamayı dr demıstı hafıf basarak oksa utur demıstı ılk uygulamamda raharlamıs ve uyumustu o gun bugun oyle uyur. 18:30-19 en gec uyku saatıdır. Oy baya yazdım

Benım oglanda oyleydı uyanıyodu sırf yanımda uyumak ıcın emıyodu bıberonlada verıyodum bazen bıberonu kestım. 4 aylıktan berı dınledıgı nınıler var hep onlarla uyutuyodum bırde sallıyodum,sonra sallamayı kestım o nınnılerı acıyodym hergun aynı saatte yatıyoduk yataga yanıma ayagını oksuyodum hafıf basarak uykuya dalmayı oyle ogrendı. Hala o nınnılerle uyur. Tabı hersey bu kadar kolay olmadı ayak oksamayı dr demıstı hafıf basarak oksa utur demıstı ılk uygulamamda raharlamıs ve uyumustu o gun bugun oyle uyur. 18:30-19 en gec uyku saatıdır. Oy baya yazdım

Kac yasinda bebegin masallah aksam uyuyor ya kacta kalkiyor sabahbenimki ondan once uyumaz saat basi uyaniyor sabahda 8 de kalkar

Kızlar merhaba şuan 9+3 hamileyim geçtiğimiz ağustos ayında rahimde perde olduğu için ameliyat olmuştum...perde alınırkende tüplerin kontrolü içinde laparoskopi olmuştum....hamileligimi ögrendigim günden buyana sürekli rahim ağrılarım var...geçtiğimiz haftada lekelenme olmuştu...Şuan doktor evden çimamı evde bile yoğun hareket etmemi yasakladı umarım 38.haftayı görürüm...çok benim gibi aranızda rahmi kalp şeklinde olan var mı?

Çok zor gerçekten ya sağol inşallah sen yaşamazsın

Genelde düşük yapanlara pek yorum. Yapamıyorum aynı şeyleri 2 kere yaşadığım için.... Sana üzüldüm çünkü bnmde 3. Gebeliğim taramayı mutlaka yaptır ben. 2. Den sonra yaptırdım

Allahdan bi kuzun varmış ona sarılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…