2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım gecmıs olsun ben bulantıda direkt ayva yıyorum. Isırarak suyunu da alarak yiyorum ıkı ısırıkta ıse yarıyo onerırım

Canim randevu tarihini dr veriyor zaten
Bagli bulunduğun hastahanede yaptırıyorsun . Devlette oluyor mu bilmiyorum .kramplar ise gebelikte çok normal bu haftlarda. Muz falan tüket iyi gelir . Magnezyum eksikliğinden oluyor

Geçmiş olsun canım . Kusmaktan çok korkuyorum ben ya . Allah tan o evreye gelmedim . Gelmem de umarım . Bütün dengem şaşıyor istifra edince . Bana da yazdı bulantım var diyince bi ilac ama şükür gerek kalmadı . İdare ettiriyorum . Sevdiğim seyleri yemeye gayret ediyorum . Sabah kalkınca az biraz bulanıyor o kadar .umarim seninki de azalır Biran evvel

Çokta pahalı bir test hayırlısı olsun canım

Iyi akşamlar kızlar bayağı zamandır yazamamistim. Son gelişmelerdir bildirip aranızdan ayrılıyorum 9 haftalık olduk fakat boş gebelik sebebiyle yarın kürtaj olucam kısmet böyleymiş 3.bebek de gitti şimdi sıra genetik taramada... Allah sizlerin bebeklerine sağlık sihhat versin sağ saglim kavusun bebeklerinize hepinize sağlıklı günler dilerim

Allah sabır versin. İnşallah tedavisi olan bir şeydir.

bence 2 kere kustun diye ilaç kullanma derim. doğal yollarla çareleri bir dene

Canım cok üzüldüm gecmıs olsun allah yardımcın olsun

kızlardan metpamid duymuştm ama doktora danışsan daha ii canım yarın arasan

Ay canım ya cok uzuluyorum aramızdan ayrılanlara. Kendıne ıyı bak hayırlısı olsun hakkında.

Kızlar bu hafta benim midem yanmaya basladı sizde de varmı bu belirti
Mıdemle ılgılı tum sorunlatım bıttı gıttı bı anda. Sıskınlık vardı cok fazla benı rahatsız edıyodu keyfımı kacırıyodu hıc bırı yok. Soguk sut ıc bır cay bardagı iyi gelır umarım

Kizlar merhaba d vitaminim düşükmuş dahiliye doktoru devit3 verdi haftada bir kere bir seferde icecekmisim dedi. Bugün kadın doğumcuya gittim ona gösterdim oda hergün bir iki damla şeklinde kullan dedi . Siz nasıl kullanyorsunuz

Canim çok üzüldüm ya ... ne denir ki ..
Rabbim tez zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin sana inşallah ...

D vıtamını demır mı oluyo kac cıktı? Benımde dusuk :)

D vıtamını demır mı oluyo kac cıktı? Benımde dusuk :)
Yok canım demire değil . D vitaminim 5 çıktı .ayrıca troid biraz fazla çıktı bir de ona ilaç yazdi. Bugünde bebisimi gördüm kalbi atıyordu . İki hafta sonraya çağırdı ozaman da net duyulur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…