2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aynen beni gören arkadaşlarım hiç mi heveslenmiyorsun diyordu. Annem benden daha çok alışveriş yapardı hala öyle.. Anne daha giymediği bir sürü şey var diyorum yine alıyor.. Birde bazı eşyalar o kadar kullanışlı oluyorki döndürüp döndürüp onları giydiriyorum..

Ben 4başarısız ameliyat geçirdim. Beceriksiz ellere düştüğümü ameliyat sonrası farkettim tabi. 5.de çok tanınmış bir Dr. gittim ve o alabildi septumu. Şimdi o kadar ameliyat geçirmiş olmanın getirilerinden korkuyorum. Rahim ağzı yetmezliği yapabilirmiş bu ameliyatlar. 12haftamın bitiminde serklaj rahim ağzı ölçümü yaptırıcam. İnşaAllah yeterli gelir de dikiş atılmak zorunda kalmam. Sende doktoruna söyle mutlaka rahim ağzı mesafesine baksın. Önlem amaçlı. Mevlam evlatlarımızın acısını yaşatmasın bize, hayırla sağlıkla vaktinde alalım kucağımıza inşaAllah

Rabbim inşaAllah bu bebeğine güzel güzel giydirmeyi nasip etsin, bir daha o acıları yaşatmasın canım. O sana şefaatçi ahirette, üzülme Rabbim hakkımızda hayırlısını daha iyi bilir.
Mevlam hiçbir annenin emeğini boşa çıkarmasın, kucağını boş bırakmasın

Gecmis olsun canim Rabbim yardimcin olsun saglikli gebelik nasip etsin tez zamanda inseallah

Kızlar yaz ıcın tatıl planlarınız varmı?
Vardı :) Eylul de bir yer bile ayırtmıştık maile gidicektik . Ama malum gebelik olunca kaldı .ne olur ne olmaz diye sigortalıydı allahtan :) 8 aylık hamile onca yol . Belki yaz ortalarinda yakın bir yerlere gidilir . Duruma göre hareket ediciizz...

Kızlar yaz ıcın tatıl planlarınız varmı?
yaaa en büyük muamma biz istanbulda yaşıyoruz otele fln gitmeyi düşünemiyorum çünkü gidince genelde havuzu kullanıyorum bide yicek durumu var kayınvalidemler izmirde foçadalar sayılır süper bi deniz oraya gitmeyi aklıma koydum ama arabayla gitsek yolu çekemem sanırım uçakla gitmek lazım heralde tabi yaza kdr durumumuz ne olcak bilemiyprum şuanda hiç bi şikayetim yok diye rahat konuşuyorum

Biberon hangi markayı aldın canım. Bir de ilk ay yenidoğan için mi aldın hangi boy?
Tercih ettiğin özel bir site var mı uygun falan yoksa hepsine bakıyor musun?
Canım nuk markete gelmişti. 0-6ay yazıyor. Çok uyugundu onu aldım iki tane

antalya mayıs haziran yada eylülde gideceksin. temmuzun sonundan ağustos sonuna kadar çok sıcak. ben 20 yıl yaşadım antalyada alışığım
Bızde her yaz gıdıyoruz alıstım sıcagına burada sıcak gormedıggımız ıcın cok ıyı gelıyo bızr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…