Kızlar mevzu bulantılar olmayınca daha da bi zevkle okunuyo. Zira öyle olunca çoğunu okumadan geçiyorum. Psikolojik olarak etkileniyorum çünkü Allah herkesin bebeğini sağlıkla ,sağsalim ,zamanında kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel hevesler bunlar. Alışverişler listeler falan...ben kızımda (şu anda 20 aylık) sekiz ayı dolduktan sonra liste yaptım.Ve sanırım iki saat sürmüştü alışverişim. Çabucak halletmiştim. Çok almadım.aldıklarımdan bile giydiremediklerim var. Çook çabuk büyüyorlar. Klişe bi cümle ama gerçekten çok doğru. Frenleyin kendinizi o yüzden
Aynen beni gören arkadaşlarım hiç mi heveslenmiyorsun diyordu. Annem benden daha çok alışveriş yapardı hala öyle.. Anne daha giymediği bir sürü şey var diyorum yine alıyor.. Birde bazı eşyalar o kadar kullanışlı oluyorki döndürüp döndürüp onları giydiriyorum..
Lekelenme 1 kaç gün yaşadım...iğne vuruldum iki kez şuanda fıtil olarak pregestron alıyorum ağrılarım benimde ara ara ama yinede ameliyat geçmişim olduğu için tedbirli davranıyoruz ben aynı anda hem laparoskopi hemde histereskopı oldüm tek sefer de perde yani septum başarılı bir şekilde alında 4.ayda hamile kaldım...senin rahminde benim ki gibiymiş umarım 38.haftayı sorünsüz görürüz çünkü erken doğum yada düşük ansızın oluyormus dikkatli olmak gerek...bana ameliyat sonrası herhangi bir şey verilmedi ameliyattan sonra kontrole gittiğimde son gittiğim profesördu çok başarılı buldu...tekrar haberleşelim...hikayemiz aynı...bakalım bizi nasıl bir süreç bekliyor...
Ben 4başarısız ameliyat geçirdim. Beceriksiz ellere düştüğümü ameliyat sonrası farkettim tabi. 5.de çok tanınmış bir Dr. gittim ve o alabildi septumu. Şimdi o kadar ameliyat geçirmiş olmanın getirilerinden korkuyorum. Rahim ağzı yetmezliği yapabilirmiş bu ameliyatlar. 12haftamın bitiminde serklaj rahim ağzı ölçümü yaptırıcam. İnşaAllah yeterli gelir de dikiş atılmak zorunda kalmam. Sende doktoruna söyle mutlaka rahim ağzı mesafesine baksın. Önlem amaçlı. Mevlam evlatlarımızın acısını yaşatmasın bize, hayırla sağlıkla vaktinde alalım kucağımıza inşaAllah
Ben ilk bebeğimi 4. ayda kaybettim, erkenden alışverişe başlamıştım, ona aldığım tulumlar, kıyafetler herşey evde duruyor baktıkça içim acıyor.
Herşey çok güzel olacak diye düşünün, içinizi karartmayın ama ihtimalleri de göz ardı etmeyin..
Büyük olduğu için kürtajla alamadılar, saatlerce sancı çekerek doğum yaptım, şimdi yine gebeyim, 10 haftalık, inşallah bebeğimi ekim ayında kucağıma alacağım hayırlısıyla.
Rabbim inşaAllah bu bebeğine güzel güzel giydirmeyi nasip etsin, bir daha o acıları yaşatmasın canım. O sana şefaatçi ahirette, üzülme Rabbim hakkımızda hayırlısını daha iyi bilir.
Mevlam hiçbir annenin emeğini boşa çıkarmasın, kucağını boş bırakmasın
Iyi akşamlar kızlar bayağı zamandır yazamamistim. Son gelişmelerdir bildirip aranızdan ayrılıyorum 9 haftalık olduk fakat boş gebelik sebebiyle yarın kürtaj olucam kısmet böyleymiş 3.bebek de gitti şimdi sıra genetik taramada... Allah sizlerin bebeklerine sağlık sihhat versin sağ saglim kavusun bebeklerinize hepinize sağlıklı günler dilerim
Vardı :) Eylul de bir yer bile ayırtmıştık maile gidicektik . Ama malum gebelik olunca kaldı .ne olur ne olmaz diye sigortalıydı allahtan :) 8 aylık hamile onca yol . Belki yaz ortalarinda yakın bir yerlere gidilir . Duruma göre hareket ediciizz...
yaaa en büyük muamma biz istanbulda yaşıyoruz otele fln gitmeyi düşünemiyorum çünkü gidince genelde havuzu kullanıyorum bide yicek durumu var kayınvalidemler izmirde foçadalar sayılır süper bi deniz oraya gitmeyi aklıma koydum ama arabayla gitsek yolu çekemem sanırım uçakla gitmek lazım heralde tabi yaza kdr durumumuz ne olcak bilemiyprum şuanda hiç bi şikayetim yok diye rahat konuşuyorum
Biberon hangi markayı aldın canım. Bir de ilk ay yenidoğan için mi aldın hangi boy?
Tercih ettiğin özel bir site var mı uygun falan yoksa hepsine bakıyor musun?